prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
30.3.07 17:44

papu já myslela, že Brokyna myslí ten pražský srza, tak jsem se nevypisovala… tak až se vysloví, tak to když tak napíšu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
30.3.07 18:14

Ahoj, tady smrdící ryba!

U Jolmů je to boží, jen tu kafilerku jsem si neprohlídlla… :oops:

Po cestě domů prodělal Erýsek vývojový skok - naučil se zčistajasna strkat hrošíka do hubičky, hurá!!! Jestli on tam něco neokoukal od chlapaka Prokiho!

Jinak jak se učí žužlat, tak teď připomíná spíš pra:,–(ko než fazolatko… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
30.3.07 18:14

Tak jsem byla v lékárně a paralen se smí jíst jen jeden den a já ho baštím už druhý den.
Honzik má teď taťka, já začínám být taky protivná, tím jak mě to bolí, ještě jsem si vzala na cucání propolki.
Docela mě mrzí, že nemůžu na ten pražský sraz, tak snad příště.
Tak to je už Prokop kus chlapa. My jdeme ve středu, Honzik už má určitě přes 6 kilo, ale kolik přesně nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
30.3.07 18:33

Kdy že je ten pražský sraz? S kočárkem v metru je to prča, vždy se člověk s někým seznámí. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
30.3.07 18:54

fazol,taky čekám,kdy bude.Už se těším na to metro :lol: :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
30.3.07 18:59

Copak dolu, ale nahoru po eskalatorech, to je mazec! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
30.3.07 20:02

Holky, mě šlehne! Tolik dobrého najednou! Nejenže se Erýsek ve Frydku naučil baštit hrocha, ale i nahlas smát!!! Tak před hoďkou jsem ho šudlala tváří po tvářičkách a on se rozchechtal, to vám bylo krásné! :D :D :D :! A pak se na mě ještě usmíval od prsa (a nic dohromady nesnědl, že by dával přednost společenskému životu před večeří? Tak to tedy nebude po mamince… 8) )

Jo, musím Jolmě pochválit ten těstovinový salát, je fakt špičkový a strašně rychle hotový (ne, že bych snad při přípravě pomáhala, kdepak, culila jsem se na Erýska a Jolma s mladou kmitaly v kuchyni :oops: ). Taky mužskýho jí pochválím, jde z něj až respekt, jak je převelice mužný. Poohlídnu se asi v okolí taky po veterinářích.

A pak musím pochválit Alince Matea, protože je pěkný. Čumáček takový.

Kde jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
30.3.07 20:05

Já tu jsem, ale nikdo nic nepíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
30.3.07 20:14

Ahoj Fazole , jaka byla cesta vlakem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
30.3.07 20:17

Holky, co delate s tema zubama??? 8O

Jolmo, ja na te dece mam taky medvidka :lol:

Fazolko, uz jsem to Mateovi vzkazala…ze dekuje :wink:

Na CT2 ted hraje Zazracna planeta - Lidske mlade - je to moc fajn, tak si to pustte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
30.3.07 20:37

Já koukám…

Aha, tak to byla zrovna tak složená, že jsem jej neviděla… :wink:

Jo, a Fazole je moc vděčný strávník, vděčnější jak vlastní rodina :roll: , tak nevím, nakolik je důvěryhodná :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
30.3.07 20:49

ahoj holky,dnes bylo krásně,co?
užívaly jsme si venku. stihla jsem i poklidit celý dům a nakoupit.

dnes jsem se s kačkou hrozně navztekala ohledně jídla. fakt hrozně špatně jedla. Od 13.30 do 19.hod snědla 60ml a to jsem z toho 20ml musela dávat lžičkou,protože jak viděla lahvičku,tak spustila.
lžičkou ji to šlo,ale byl to fakt děs.
když usnula,tak jsem šla ve 20hod a snědla 100ml a to jen proto,že byla v takovém polospánku.

jinak já se musím také pochlubit. dnes se kačenka poprvé smála nahlas. byla jsem úplně šokovaná,že jsem začala brečet. bylo to tak nádherné,že i ty nervy s jídlem byly zapomenuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
30.3.07 20:53

Tak koukám, že dětičky začínají nějak stejně…Mišák se už včera trochu smál a dneska úplně pískal. hlavně velkýmu se to moc líbilo, že to dělal na něj.

Fazol, nedivím se ti, že se ti Mateo líbil ,na těch fotkách v galerce je fakt suprovej, taková kebulka!

ssluníčko co dáváš za to mlíčko? Třeba Kaččce nechutná?

• Citovat
  • Upravit
1773
30.3.07 21:00

Sluníčko, tohlel mi dělala včera Emča, já teda netuším, kolik toho vypila, ale za celý odpoledne tomu nedala víc než 5 minut. Ale dneska mi došlo, že jsem za to mohla asi já, pže jsem si dala pizzu :twisted: jsem prohlídla složení a zdálo se mi to ok, al enejspíš nebylo, takže tuhle rychlovku k obědu oželím.
Dneska tu mám tchýni, tak jsem je vyslala ven a zalomila to, no a holky drandily 2,5 hodiny a já celou dobu spinkala, krása. Taková babička není úplně špatný institut, obvykle mám jednu 100 a druhou 170km daleko. A teď tady mám decku bílýho a chutná mi, takže bude Emi asi dobře spát i zítra :oops: :lol:
Jestli jde z pana Jolma respekt, tak je to můj typ :wink: Já si svýho mužskýho vzala, pže to byl první chlap, který je víc chlap, než já :roll: Všichni, co mě znají, se diví, že já, taková feministka, se ještě na škole vdala a hned doma s mimčem… ale když mám tohodle chlapa, holt nemusím dělat hlavu rodiny já. A po zkušenostech s ex musím říct, že je to velmi uvolňující :lol:
No a já se zase rozkecala a tady určitě nikdo není a já si tu plácám játra jen o sobě a navíc do prázdna :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
30.3.07 21:02

Ahoj

Tak Matěj se už občas taky nahlas – ale spíš tak uchechtne… a občas zavýskne… je to sranda… jen zatím nic nebere do rukou.. když má nad sebou hrazdičku, tak má ty ruce natažený a snaží se bochat do hraček a prohlíží si ruce, ale aby něco vzal do ruky to zatím ne......
už začínám teošku plašit… už si vůbec nepamatuju kdy začal Michal… mé poznámky jsou dost kusé…

Co vaši prcci už berou hračky do ruk???

Přetáčení taky nebude … MIchal se přetočil v 3,5 měsících… Matěj ani náznak..... teda nacvičujeme to , neb si pamatuju cviky z rehabky s Michalem - teda nějaký… a ten přetáčecí jo.. ale on michal v jeho věku vážil o 2 kila míň, tak se mu to líp přetáčelo… náš zápasník sumo, může konkurovat jen Prokimu od Jolmy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí