prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2583
30.3.07 22:54

Fazole , můj bratr by vedle pana Jolma asi moc mužně nepůsobil, je příliš hubený. Ale má úžasně chlupaté nohy, jako medvěd ;-) Sakra, ten kdyby to četl, tak mě přerazí…
Papu , cítím s tebou, můj strach ze zubaře je přímo patologický, bez injekce jsem si na zub nedala ani sáhnout.
Jdu hledat toho Mária Vargase, ať se má v noci o čem zdát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
30.3.07 23:02

Ahojka holky, co vy na to kdybych se zase přidala?? :D
 Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
30.3.07 23:37

Velchi nezájem si nevysvětluj negativně, všechny už beztak chrní - klidně se přidej :wink: . Já jdu spá taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
31.3.07 08:03

Dobré ranko,tak vy jste zase probírali v noci věci.No, a já tu chyběla,spala jsem,co jiného :oops: :lol: :wink: Mě se líbí Pierce Brosman (píše se takto? :oops: :D )ám taky raději postarší. :D

Musím jít uklidit,v 10 má přijet tchýně.Bože,néééééé!!!zase bude koukat,kde jak mám uklizeno atd.fakt jí nemusím.

Pak se ozvu,jak ta návštěva dopadla.Myslím,že tu bude max.10min.Doufám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
31.3.07 09:08

Velchi , vítej! Jak to jde?

Michell , já vždycky tvrdívala, že jsem na starší a ted jsem konečně ve věku, kdy si to mohu dovolit… O co, že mě osud počastuje nějakým zajíčkem. :lol:

Pra:,–(ko , chlup.nohy beru, ale já myslela mužný duchem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
31.3.07 09:26

Ahojky,
tak napřed odpovím na dotazy:

Stazko Holtova mast krom lanolinu, stearinu, glycerolu a vody obsahuje také borax (desinfekce), mentol (znecitlivuje) a kamenouhelný dehet, který by měl podporovat zhojení kůže, laicky řečeno. Dost smrdí, tak je tam ještě vonná silice, která se tváří, že to přerazí, ale nemá šanci. :roll: Na jak velkou plochu těla mažete?

Handah Jarisch je voda, glycerol a kyselina boritá. Je fajn, ale taky záleží na tom, na jak velkou plochu se používá, kyselina boritá se z toho trochu vstřebává (jako při lokální aplikaci vše, byť se to nezdá), neměl by se používat na větší plochy. Dřív se psaly borové masti na kila, teď už by se od toho mělo aspoň trochu odstupovat, ale… Je to levné a staroušci to chtějí, myslím, že se to píše furt pryč.

Jinak holky na ekzem se prodává v lékárně speciální kosmetika A -DERMA, dost ji lidi chválí a pak taky Avene něco má, je toho víc a lepší zkusit, řekněte si o vzorky, kde to prodávají měli by mít. A nakonec si přihřeju polívčičku - s dětskými ekzémy dokáže většinou slušně pomoci homeopatie. Chce to ale homeopata a pokud možno dobrého.

My jsme taky udělali tento týden skok, super pase, kecá u toho, předpisově opřen o obě ruce, prstíky rozdělané, krásně natočené nohy (jsem šáhlá, ale když někdo studuje mozkové hybné poruchy v kojeneckém věku a ještě má v paměti ty patologie, snad ho to trochu omlouvá… :oops: :oops: :lol: ), pořád něco cucá a sahá po okolí. Mě shrnul při kojení tričko a „hladí“ mě po tváři… To je božííí… :D Chechtá se a taky pořád vyplazuje jazyk. V úterý jdeme strhnout váhu do poradny, jsem zvědavá. Jo a včera mi volala kámoška, která tu byla ve čtvrtek s holkou, že mají pásový opar. Takže čekám, jestli dostanou neštovice. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
31.3.07 10:57

Přesně před rokem jsme si stvořili Emču :D

Přihlásila jsem se u nás na Zbr. na kurz první pomoci v rodinném centru pexeso.org, nikdy nás to ve škole neučili a už kolikrát jsem si říkala, že by podobný kurz nebyl na škodu. Naše sousedka je jednou z hlavních členek, tak mě naverbovala. Kdyby pražačky měly zájem, koukněte, hlídání dětí prý zajištěno.

Všem přeju pěkný víkend :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
31.3.07 11:15

Nazdárek po ránu :)
Tak Fazole , Mario není můj typ, je a) starej b) intelektuál, z takových jsem vyrostla už před 10-ti lety. Od té doby, co jsem zjistila, že mladší mi déle vydrží a nevytahuje se na mně s nějakými filozofickými moudry, to mi taky už lezlo na nervy :roll: :) Bratr je myslím na intelektuála docela mužný duchem :)
Velchi , ahoj, napiš taky co je u vás nového :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
31.3.07 11:17

Pra:,–(ko tomu říkám filozofie :! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
31.3.07 11:49

Holky, mně se na Vás líbí, že v tom máte jasno! Bledá závist, já se v představách o nejlepším genetickém materiálu pro další mimínko ještě dost plácám… :lol: 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
31.3.07 11:52

Hele, ale jestli je pan bratr hubený a zároveň mužný duchem, tak to je dobrý, já jsem zase nehubená a mužnost mého ducha je jen křečovitou maskou, jíž zakrývám své romantické ženské já… :lol:

Pra:,–(ko , já se obávám, že budeme muset začít o bratrovi jednat na rovinu a přestat chodit kolem horké kaše. Takže kolik? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
31.3.07 12:04

Fazol :lol: :lol: Předpokládám, jak sleduju tendence poslední doby, že Pra:,–(ko zorganizuje aukci… 8) :lol: Budeš přihazovat jako divá, ale zase ten úžasný pocit po akci… (Tento týden jsem na MMB vyhrála 3 aukce, tak mě omluvte :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
31.3.07 12:36

Sajso :lol: :lol: :lol:

Úžasných pocitů po akci by jistě bylo hned několik. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
31.3.07 12:47

Fazol no, to už ale závisí i na draženém… Ten z aukce si zařídíš sama. 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
31.3.07 13:29

Holky, den plný dobrodružství: z bývalého právě vypadlo, jak si představuje otcovský den. Já, megera nevychovaná, jsem mu schválně dala prcka přebalit do plen, s kterými to neumí (Sajso, jistě budeš souhlasit, že Rubikova kostka je proti totsbotskám jednoduché lego pro dvouleté… :wink: ) a vůbec úkol na úkol. Takže on přijde v deset, vezme ho na jednu (!) procházku do oběda a pak bude pít kafe. Hmm, asi se na ty prachy vybodnu a nechám se klidně žalovat za omezování styku dítěte s otcem. :evil:

Tak jsem si ulevila a jdu na druhou dnešní procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí