Poradna duly
Jana Čurdová
Zrovna dneska jsme řešili, že prodáme asi všechny hadříky, zbytečně to zabírá místo a jak jsem zjistila, některé za těch 5 let po Cyrdovi jsou dobré leda na písek - přece jen nejdou zas až tak s módou, tak nechám něco málo bráchovi a zbytek pošupajdí, my už to určitě neužijem
. Protože další taková zvláštnost - dnes jsem použila sprcháč, co jsem měla v porodnici a ač na ten pobyt vzpomínám velmi pozitivně, ta vůně mi okamžitě, téměř fyzicky vrátila tu bolest - musela jsem si sáhnout na břicho, že už mě nic nebolí / a to pěkně dlouho/, abych to nechtěné kouzlo zrušila
.
S oblečením máš pravdu , nemá cenu to schovávat , koupíš v sekáči suprový věci ![]()
Dodnes tvrdím , že kdybych věděla co to bude za hrůzu to moje těhotenství a následně porod tak bych do toho nešla , u nás je zcela jasné , že jsme s dětma skončili , Sofinku máme už jenom za odměnu a tak si to tak užíváme
Koneckonců máme dětí jak rómští spoluobčani , aby si pak na nás neukazovali prstem , myslím , že už někteří ukazují , ale ať ![]()
No tak co si myslí lidi by mi bylo šumák, spíš už bych se necítila já - ono něco jiného je ňuchat k miminu a pak zvládat ty následné roky, zvlášť s těmi kluky ![]()
Jo , na lidi taky peču ![]()
Proč myslíš, že je to s klukama težší
Ale to asi není , jenom jiný ![]()
No, kdybych si zrovna neesemeskovala s mladou, která tak nějak pozapomněla sdělit, v kolik přijde domů, tak bych řekla, že s holkama jsou menší problémy, aspoň u nás…
Jdu spát , Sofi už má dávno půlnoc , ani toho moc nesnědla , tak zvědavá , kdy dostane hlad ![]()
Jo , unás taky , mám teda syna jen jednoho , ale dává mi zabrat jak stádo volů , já jsem teda názoru , že jsou holky lepší , ale budu asi jedna z mála ![]()
Jolmo s hadříkama máš pravdu, nemá vůbec cenu to schovávat. I když třeba vypadají slušně, už je vidět, že jsou z jiné doby, prostě se nosí něco jiného. Taky jsem ze schovávání vyléčená, navíc to zabírá místo… ![]()
no, navyrábím z toho krásné soubory pro nenáročné maminky, pro náročné maminky, na písek, nanic, atd. a vytěžím ČP
![]()
Já nevím , já něco schovám Lucce , ale musela by si pospíšit , ale než tohle , tak to radši vyhodím
. Asi to pak prodám za pár kaček , nebo daruju ![]()
Jolmo , hele , tak mě napadlo , aby jsme na starý kolena nečuměly do blba a neříkaly "klíče sem , klíče tam , co já s nima udělám " a nebyla nám nějaká výchova šuma fuk , někdy si říkám , že tak dopadnu a v tom případě dávám dětem ještě volnější ruku než mají , ať se učí prát se životem sami
, většinou mi to ale dlouho nevydrží ![]()
Jo, to znám. Jeden takový soubor jsem včera odeslala.
Taky táta přišel s tím, že od nich z práce nějaké paní dcera čeká v listopadu a líbí se jim Daníkovo oblečky, takže by je brali… Což ty do 68 jsou celkem neutrální (i když taky jak co), dál by ale bylo lepší, kdyby měli kluka. Ale třeba autosedačku a tak tu by mohli vzít. Byl by rovnou odbyt.
![]()
Ahoj,
tak my jsme byli po obědě na té pohotovosti a zub mě bolí ještě víc, ale zase musím říct, že tam byla super paní zubařka.
Pak jsme byli celé odpoledne u známých, domů jsme jeli až v sedm a Honzik byl moooc hodný, usmíval se na holky a bylo to celkem fajn.