Poradna duly
Jana Čurdová
Ani se tej chudince nedivim, že chodí spát do hotelu… Já bych to tam napřed musela všechno polejt savem
Anebo zapálit ![]()
Náš Kubík už naštěstí spí, ale tak za 3 hodinky vstáváme ![]()
A co sslunicková Kačenka? Spinká?
jejda,na manzelky jsem se chtela divata,el tak jsem se do vas zacetla,ze jsem na to uplne zapomnela.lubin tadya chudak sedel a cekal,kdy skoncim,cely vikend byl na te zabijacce a nevideli jsme se a ted otravene vstal,ze jde spat a ze si tady aspon muzu v klidu chatovat
ta zavislost je fakt strasna ![]()
ad srazi ,my v utery muzeme. leno nebo michell ,kdybyste dorazily k nam na evropskou,tak vas klido vezmu autem.teda jen jednu s jednim mimcem,druha by musela jet v kufru
ja urcite pojedu na andel autem,cestovani metrem mi az tak nevadi,ale ja musim jet napred tramvaji a pak presednout na metro a to pri ochote nasich milych spoluobcanu neabsolvuji prilis rada
takze kdyz je kde zaparkovat,tak jedu radsi autem
Broky,kačenka spinká jako andílek. papat budeme kolem 23hod.
tak co,kdy dáme nějakou procházku po plzni?
chapete ale,jak muze nekdo odejit od maleho ditete a nechat ho tam s nejakou uplne cizi zneskou?to by me museli napred zabit,abych tady tak nechala maleho
Holky, ten červnový sraz je i s chlapama nebo bez? Automaticky jsem to brala že bez, ale teď mi to tak v tý hlavě šrotuje..... A Jolma nikde, takže pořád žádný zaručený info ![]()
Tak to Vám holky závidím, že Vám děti spí, Honzík usíná až mezi desátou a jednáctou, jak to holky děláte? Zkoušeli jsme to několikrát, ale pláče v postýlce a u kojení taky neusne.
broky,tak srazík je i s chlapama.
my jedeme autem,koukala jsem do mapy,je to 90km,což je paráda,když si vezmu,že některé holky jedou přes celou republiku.
určitě pojeď,bude to moc fajn.
platili jsme zálohu 800,– a volný pokoj by asi měl být.
Nevím co by na to řekla Kačka - Sslunicko, ale já bych řekla, že nám malej spí od tý doby, co je na umělým mlíčku ![]()
Ahoj! Tak den byl pěkný, byly jsme se Shari a Soukupkou na procházce a na pivku.
Katko !
Lubina si pěkně nechej, ten by Ti dal, kdyby Tě četl! ![]()
Zítra v jednu vyrážím s mladinkým horolezcem na skály, jupajdá, sluníčko, kamínky, konverzace na úrovni, no nemám já se?
No já bych od Honzika neodjela a velkej Honza, ten by na to už vůbec nepřistoupil, mě se docela ani nelíbilo to, jak té malé dávala knedlíky.
nám kačenka usíná od narození stejně dobře. ano,měli jsme nějaké špatné období,ale jednalo se tak o pár dní a zase se to vrátilo.
Kristyno - s těma knedlíkama taky nesouhlasim… Teď se hádaj jako koně… Proboha, já bych do televize nešla - do takovýho programu ![]()
Tak to Vám to usínání závidím, ale stejně bych Honzika nevyměnila.