prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2226
1.4.07 21:16

Ani se tej chudince nedivim, že chodí spát do hotelu… Já bych to tam napřed musela všechno polejt savem :lol: Anebo zapálit :wink:

Náš Kubík už naštěstí spí, ale tak za 3 hodinky vstáváme :?

A co sslunicková Kačenka? Spinká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
1.4.07 21:16

AHA :lol: Kačenku beru zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
1.4.07 21:17

jejda,na manzelky jsem se chtela divata,el tak jsem se do vas zacetla,ze jsem na to uplne zapomnela.lubin tadya chudak sedel a cekal,kdy skoncim,cely vikend byl na te zabijacce a nevideli jsme se a ted otravene vstal,ze jde spat a ze si tady aspon muzu v klidu chatovat :D :( ta zavislost je fakt strasna :)

ad srazi ,my v utery muzeme. leno nebo michell ,kdybyste dorazily k nam na evropskou,tak vas klido vezmu autem.teda jen jednu s jednim mimcem,druha by musela jet v kufru :) ja urcite pojedu na andel autem,cestovani metrem mi az tak nevadi,ale ja musim jet napred tramvaji a pak presednout na metro a to pri ochote nasich milych spoluobcanu neabsolvuji prilis rada :( takze kdyz je kde zaparkovat,tak jedu radsi autem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
1.4.07 21:19

Broky,kačenka spinká jako andílek. papat budeme kolem 23hod.
tak co,kdy dáme nějakou procházku po plzni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
1.4.07 21:19

chapete ale,jak muze nekdo odejit od maleho ditete a nechat ho tam s nejakou uplne cizi zneskou?to by me museli napred zabit,abych tady tak nechala maleho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
1.4.07 21:21

Holky, ten červnový sraz je i s chlapama nebo bez? Automaticky jsem to brala že bez, ale teď mi to tak v tý hlavě šrotuje..... A Jolma nikde, takže pořád žádný zaručený info :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
1.4.07 21:21

Tak to Vám holky závidím, že Vám děti spí, Honzík usíná až mezi desátou a jednáctou, jak to holky děláte? Zkoušeli jsme to několikrát, ale pláče v postýlce a u kojení taky neusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
1.4.07 21:24

broky,tak srazík je i s chlapama.
my jedeme autem,koukala jsem do mapy,je to 90km,což je paráda,když si vezmu,že některé holky jedou přes celou republiku.

určitě pojeď,bude to moc fajn.
platili jsme zálohu 800,– a volný pokoj by asi měl být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
1.4.07 21:24

Nevím co by na to řekla Kačka - Sslunicko, ale já bych řekla, že nám malej spí od tý doby, co je na umělým mlíčku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
1.4.07 21:25

Ahoj! Tak den byl pěkný, byly jsme se Shari a Soukupkou na procházce a na pivku.

Katko ! :lol: :lol: :lol: Lubina si pěkně nechej, ten by Ti dal, kdyby Tě četl! 8)

Zítra v jednu vyrážím s mladinkým horolezcem na skály, jupajdá, sluníčko, kamínky, konverzace na úrovni, no nemám já se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
1.4.07 21:25

No já bych od Honzika neodjela a velkej Honza, ten by na to už vůbec nepřistoupil, mě se docela ani nelíbilo to, jak té malé dávala knedlíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
1.4.07 21:26

nám kačenka usíná od narození stejně dobře. ano,měli jsme nějaké špatné období,ale jednalo se tak o pár dní a zase se to vrátilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
1.4.07 21:27

Kristyno - s těma knedlíkama taky nesouhlasim… Teď se hádaj jako koně… Proboha, já bych do televize nešla - do takovýho programu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
1.4.07 21:28

já bych do toho také nešla.
ty knedlíky mě fakt dostaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
1.4.07 21:28

Tak to Vám to usínání závidím, ale stejně bych Honzika nevyměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí