prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3826
1.4.07 21:29

jo,hádka byla ostrá.
ale ten chlap od těch 5ti dětí byl fakt debil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
1.4.07 21:29

SSlunicko - tak to bude tím, že máš holčičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
1.4.07 21:31

Jo debil to byl… Ale ten druhej byl občas taky na ránu. Chtěl vypadat v TV jako chlap a nakonec z toho byl hulvát. Měl by se nad tím povznést . přece jenom jde jen o 10 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
1.4.07 21:31

broky,myslíš,že je to holčičkou?

nedávno jsme si s Lenou notovaly,že je to těma umělýma dětma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
1.4.07 21:32

no ten druhý mi také nebyl sympatický.

broky,tak co ta procházka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
1.4.07 21:32

kristy ,muzem to usinani probrat zitra,u nas se to zlomilo asi ve trech tydnech a od te doby usina nejpozdeji v osm bez jakychkoli problemu.ale musi byt dostatecne najezeny.kdyz mrci a protestuje,tak vim,ze jeste nema dost a pridam mu mlicka.staci treba 10ml a on spokojene usne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
1.4.07 21:33

Brokyno už jsem poslala SZ - s chlapama, jen Fazole ještě musí nějakého splašit - teda nemusí, ale mohla by, když MY VŠECHNY JE TAM TRAPNĚ MÍT BUDEM :roll: , což jsme posléze se Sajsou zhodnotily jako chybu 8) . Jinak umírání za Plzní dobrý :lol: :lol: :lol:

leno Sofči už chybí jen Harley, je to prostě kus :twisted:

katko čoveče, to vypadá jako velmi, velmi zajímavý inzerát na vlastního muže :wink: :lol: . Jo, a hned na začátku jsem udělala naprosto stejný názor - že jsou ty baby švihlé obě, když tam nechaj napospas tak malý děti…

Fazole tos mi udělala radost s tou barvou, mě ta modrá taky moc nešla pod nos - letos nosítko neplánuju, ale třeba napřesrok, až budete mít zkušenosti, tak si taky koupím bordó - a hlavně Proki už bude lítat :P .

Jinak Kunín nejen dobrá šlehačka, ale i zámek, člověk musí smeknout, z jakých ruin to dali dohromady a jak zasvěceně ten pán o tom mluvil - Proki prospal prohlídku v šátku.

Sajso ty o té rehabilitraci a zbytnosti či nezbytnosti umíš tak pěkně mluvit, to já hned co na srdci, to na jazyku a ty to umíš tak pěkně nenásilně vysvětlit, moc ráda to čtu. A kečup mse jistě dá nahradit drcenými rajčaty, což? Já kečup totiž nepovažuju ani za nahrážku rajčat, Fazole s Alinkou ví :twisted: .

Mako říkala jsem široko daleko a Brno už je přece jen dál a navíc jste starší, ale mám fakt radost, že s někým jdeme v šiku, viď katko, významně mne to uklidňuje 8) .

Alinko taky se mi zdá, že to strašně letí :cry: , ty ještě budeš mít tu holčičku, ale já už jen kupovat větší a větší věci :cry: /taky co bych chtěla 8) /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
1.4.07 21:36

SSluní - prochajda jupí! Kdy se Ti to hodí? A kde? Ve městě v Křižíkovo :,-(ech? Nebo kde? Nahoď a já se chytim :lol:

Jolmo - omluva - už vidím, že mám SZ. A s chlapama? V tom případě ať Fazole nezoufá, možná pojedu taky sama. Dan je neustále v hospodě :lol: (Teda jako v práci :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
1.4.07 21:39

broky,mě je to vlastně jedno kde. stejně dojedu do plzně autem,tak zajedu kamkoliv.
spíš aby jsme vymyslely nějaký ten den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
1.4.07 21:39

jolmo ,spravne,k vaze jsem se taky chtela vyjadrit,to jsem pozapomnela v zapalu nabizeni vlastniho manzela :lol:
mako,bud v klidu,zapasniku sumo je tady vic :lol: nas teda dr.pokazde velmi chvali a na me zoufale otazky,jestli to prece jen neni prilis,odpovida,ze klucik roste i do delky,takze vsechno je uplne v poradku. 8O
zrovna ted jsem nasim rikala,ze na nasem emiminkovskem chatu je na spici takova silna trojka poradnych chlapaku a jednim z nich je i nas matej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
1.4.07 21:44

Ssluní - tak co říkáš středě a konečný tramvaje č. 1 - Bolevec? Já tam odsud kousek bydlím, mohly bysme obšlápnout bolevecký rybníky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
1.4.07 21:45

Broky , tak nezoufej, budeme tam balit pohledné inženýry z Temelína a holky nám budou tiše závidět!
I když, třeba fakt přivezu toho horolezce :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
1.4.07 21:47

Hehe, Jolmo , lekci užití rajčat v italské kuchyni mám vrytou pod kůži!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
1.4.07 21:48

Už nevím přesně, ale myslím, že Alinka psala o popraskaný bradavce. V nám Dr. porodnici říkala, že je dobrý levandulový olej, ale nemám to vyzkoušený. Prý stačí jedna kapka namazat a nechat zaschnout.
Odpolední procházka a pivko bylo super. Hodím foto do galerky.
Fazole tak si užij lezení i konverzace, já si budu užívat doma s marodným synem :cry: , už mu je líp než včera, tak snad to bude brzo dobrý.
Malá byla z procházky tak hotová, celou cestu domu byla vzhůru a půlku cesty byla na pupíku, protože na zádech řvala, jak protržená, pak pila dvakrát po hodině a teď už spí, tak půjdu taky. Matěj vstával když jsem přišla domu v 18:30, tak manžel slíbil péči o něj :P
Příští úterý se nám taky hodí. Noono dej vědět jak to tam vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
1.4.07 21:49

Fazole - Inženýry? Jenom to ne! S těma je nejhorší domluva… Budeme doufat, že personál našeho hotýlku budou tvořit i pohlední hoši :lol: Abysme to neměli daleko :lol: A až mě tam Dan přijede zkontrolovat a uvidí mě sedět na klíně jednoho z nich, tak mi uřízně hlavu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí