Poradna duly
Jana Čurdová
jo,hádka byla ostrá.
ale ten chlap od těch 5ti dětí byl fakt debil.
Jo debil to byl… Ale ten druhej byl občas taky na ránu. Chtěl vypadat v TV jako chlap a nakonec z toho byl hulvát. Měl by se nad tím povznést . přece jenom jde jen o 10 dní…
broky,myslíš,že je to holčičkou?
nedávno jsme si s Lenou notovaly,že je to těma umělýma dětma ![]()
no ten druhý mi také nebyl sympatický.
broky,tak co ta procházka ![]()
kristy ,muzem to usinani probrat zitra,u nas se to zlomilo asi ve trech tydnech a od te doby usina nejpozdeji v osm bez jakychkoli problemu.ale musi byt dostatecne najezeny.kdyz mrci a protestuje,tak vim,ze jeste nema dost a pridam mu mlicka.staci treba 10ml a on spokojene usne
Brokyno už jsem poslala SZ - s chlapama, jen Fazole ještě musí nějakého splašit - teda nemusí, ale mohla by, když MY VŠECHNY JE TAM TRAPNĚ MÍT BUDEM
, což jsme posléze se Sajsou zhodnotily jako chybu
. Jinak umírání za Plzní dobrý
![]()
leno Sofči už chybí jen Harley, je to prostě kus ![]()
katko čoveče, to vypadá jako velmi, velmi zajímavý inzerát na vlastního muže
. Jo, a hned na začátku jsem udělala naprosto stejný názor - že jsou ty baby švihlé obě, když tam nechaj napospas tak malý děti…
Fazole tos mi udělala radost s tou barvou, mě ta modrá taky moc nešla pod nos - letos nosítko neplánuju, ale třeba napřesrok, až budete mít zkušenosti, tak si taky koupím bordó - a hlavně Proki už bude lítat
.
Jinak Kunín nejen dobrá šlehačka, ale i zámek, člověk musí smeknout, z jakých ruin to dali dohromady a jak zasvěceně ten pán o tom mluvil - Proki prospal prohlídku v šátku.
Sajso ty o té rehabilitraci a zbytnosti či nezbytnosti umíš tak pěkně mluvit, to já hned co na srdci, to na jazyku a ty to umíš tak pěkně nenásilně vysvětlit, moc ráda to čtu. A kečup mse jistě dá nahradit drcenými rajčaty, což? Já kečup totiž nepovažuju ani za nahrážku rajčat, Fazole s Alinkou ví
.
Mako říkala jsem široko daleko a Brno už je přece jen dál a navíc jste starší, ale mám fakt radost, že s někým jdeme v šiku, viď katko, významně mne to uklidňuje
.
Alinko taky se mi zdá, že to strašně letí
, ty ještě budeš mít tu holčičku, ale já už jen kupovat větší a větší věci
/taky co bych chtěla
/
SSluní - prochajda jupí! Kdy se Ti to hodí? A kde? Ve městě v Křižíkovo
ech? Nebo kde? Nahoď a já se chytim ![]()
Jolmo - omluva - už vidím, že mám SZ. A s chlapama? V tom případě ať Fazole nezoufá, možná pojedu taky sama. Dan je neustále v hospodě
(Teda jako v práci
)
broky,mě je to vlastně jedno kde. stejně dojedu do plzně autem,tak zajedu kamkoliv.
spíš aby jsme vymyslely nějaký ten den.
jolmo ,spravne,k vaze jsem se taky chtela vyjadrit,to jsem pozapomnela v zapalu nabizeni vlastniho manzela ![]()
mako,bud v klidu,zapasniku sumo je tady vic
nas teda dr.pokazde velmi chvali a na me zoufale otazky,jestli to prece jen neni prilis,odpovida,ze klucik roste i do delky,takze vsechno je uplne v poradku. ![]()
zrovna ted jsem nasim rikala,ze na nasem emiminkovskem chatu je na spici takova silna trojka poradnych chlapaku a jednim z nich je i nas matej ![]()
Ssluní - tak co říkáš středě a konečný tramvaje č. 1 - Bolevec? Já tam odsud kousek bydlím, mohly bysme obšlápnout bolevecký rybníky… ![]()
Broky , tak nezoufej, budeme tam balit pohledné inženýry z Temelína a holky nám budou tiše závidět!
I když, třeba fakt přivezu toho horolezce
.
Hehe, Jolmo , lekci užití rajčat v italské kuchyni mám vrytou pod kůži!
Už nevím přesně, ale myslím, že Alinka psala o popraskaný bradavce. V nám Dr. porodnici říkala, že je dobrý levandulový olej, ale nemám to vyzkoušený. Prý stačí jedna kapka namazat a nechat zaschnout.
Odpolední procházka a pivko bylo super. Hodím foto do galerky.
Fazole tak si užij lezení i konverzace, já si budu užívat doma s marodným synem
, už mu je líp než včera, tak snad to bude brzo dobrý.
Malá byla z procházky tak hotová, celou cestu domu byla vzhůru a půlku cesty byla na pupíku, protože na zádech řvala, jak protržená, pak pila dvakrát po hodině a teď už spí, tak půjdu taky. Matěj vstával když jsem přišla domu v 18:30, tak manžel slíbil péči o něj ![]()
Příští úterý se nám taky hodí. Noono dej vědět jak to tam vypadá.
Fazole - Inženýry? Jenom to ne! S těma je nejhorší domluva… Budeme doufat, že personál našeho hotýlku budou tvořit i pohlední hoši
Abysme to neměli daleko
A až mě tam Dan přijede zkontrolovat a uvidí mě sedět na klíně jednoho z nich, tak mi uřízně hlavu
![]()