prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
2.4.07 08:23

Sajso , gratulace Daníkovi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
2.4.07 08:27

Daníku , blahopřejeme!

Leno , najdeme Tě!

Sajso , no jo, s tou barvou to máš blbé, když sis zvolila takovou záminku… :lol: Ale bio bude boží a zdravé.

Olej mám z mandlové řady, protože jsem neodolala té vůni. Ale mimís si ho moc neužije, skoro nemažu (protože skoro nekoupu :oops: ), naposledy jsem mazala u Jolmy Weledou, když se mu oprudila prdelka v jednorázovkách. Ale když se s ním namažu já, tak voním jak maková panenka. Dnes se samozřejmě přimáznu, aby mě sluníčko na skalách nevysušilo! :lol: 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
2.4.07 08:37

Jéé, holky, Daník děkuje… :D :wink:

Fazol mě to bylo vcelku jedno, jsou všechna pěkná, to bio vypadá jako džínově, takže se to hodí ke všemu. :wink:

Jo, ten mandlový voní krásně. Já mám ale vše neutral, akorát mast na prdelku Weledu, ta je skvělá. :! Přemýšlím ale o mandlovém šamponu, tam by přeci jen měl být nějaký olejíček, z toho neutralu má Daník šupinky na hlavě a tělo mu s tím stejně nemyju, zatím mám koupel od Weledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
2.4.07 08:39

Fazole :lol: :lol: ,to se mi ulevilo , ale neboj , jsem nepřehlédnutelná :wink: , taková VELKÁ kudrnatá mamina s růžovým kočárkem 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
2.4.07 08:44

Však my Tě poznáme, Leno ! Když ne, jukneme do kočárku!

Já se na šampon byla ptát v Kotvě a paní těhule (zřejmě Lenka) mi řekla, že šampon takhle malé dítě nepotřebuje, neb se mu vlasy nemastí, ať mu radši koupím olejovou koupel. Což mé šetrné a lenivé povaze vyhovuje, takže jsme bez šamponu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
2.4.07 08:50

Jasně, tohle je kombinace šampon/tělový šampon a vlasy si s ním myje spíš Kája. :wink: Daník jich ještě tolik nemá, vlastně s ním praktikuju to, o čem sní můj manžel - myju mu hlavu žínkou… 8) :lol: :lol: Akorát když mu namažu hlavu mandlovým olejem, přidám na žinku šampon. Navíc v kýbli se hlava meje dost blbě. :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
2.4.07 09:04

Sajso manželovi bude ta modrá rozhodně slušet, jak jsem tak koukala 8) :wink: . My máme taky olejovou koupel od Weledy, ta je super, ale možná bychom vyzkoušeli i tu Laveru…

ciperko no to jsem právě přemýšlela, kdy asi tak mimino zdvojnásobuje váhu, takže díky /opět/ za ušetřené hledání - štěně je na dvojnásobku za 10 dní, tak Proki se trefil zhruba někde mezi :lol: :lol: :lol: . Teď už 10 min pozoruje z lehátka koťata, lepší jak kolotoč 8) , akorát ještě furt nekadil, přestože neuvěřitelně prdí - ráno když jsem odkryla peřinu tak to bylo na intoxikaci vzácnými plyny - no, vzácnými, jak se to vezme :roll: .

Noono, Alinko já myslím, že v našem kraji má ten kočár naopak velkou šanci, fakt povedený kousek :P :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
2.4.07 09:12

Hehe, Jolmo , nezoufej ze smradu, já měla včera nealko staropramen a ráno se probudím, čichnu k Erýskovi, nevěřím, čichnu znovu - normálně z něj smrdí nealko staropramen! :evil:

Takže doufám, že dnes s horolezcem zopakujeme tu Stellu Artois, po té voněl beze změny. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
2.4.07 09:28

Jolmo jojo, to máš pravdu. Ale ke mě modrá jde nakonec docela taky, možná z těch barev, v jakých ho šijí, nejvíc. 8) Jinak člověče, od Lavery toho mám spoustu, ale na ty olejové koupele mě neužije (a nikdy neužilo). Olej plave na povrchu (logicky :oops: ), přijde mi, že to pořádně neumeje a je od toho opatlaná vana (kyblík). Konzistencí mi fakt maximálně vyhovuje nepěnivá emulze od weledy, ta se rozmíchá do celé vody, kterou tam napustím, neplave navrch. Co ale nemůžu dost pochválit je neutral krém na ksichtík, tam je máslo karité a nějaký výtažek z kvasnic, hubička je po něm jak vymalovaná (Daník dost ublívá, takže občas byl opupínkovaný, co mažu tímhle krémem, je to v pohodě) a taky neutral tělové mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
2.4.07 09:31

dobre ranko,
jsem rada,ze je nas tady krkavcich matek vic.matej ma sice hracek habadej,ale zase chudak tady sedi pode mnou na lehatku,zoufale vola,ja se vzdycky otocim,usmeju neco prohodim a uz si zase ctu :( zacina byt ale trosku neodbytny,jdu se mu venovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
2.4.07 09:57

Zase ráno… Jakub vstával dneska v pět. Paráda!

Váha - dneska jsem Kubíka zvážila a má 5,24 kg (pak ale hodil takovýho boba, že to odhaduju na 5,15 kg :wink: )

šampon - vlasů máme spoustu, šampon žádnej. Sociálku na mě :wink: Koupeme v Linole a bereme to i s vlasama 8) Jo a koupeme jenom obden…

Papu - taky končím s kojením. Kojím pouze v noci a jednou denně odstříkám tam stovku :? Taky je mi to líto a už jsem to i obrečela. Ale když to nejde, tak to nejde. Utěšuu se tím, že si aspoň budu moct dát skleničku. A kdo ví, třeba na tom červnovym srazu budu jediná totálně namol :lol:

Musim jít MAM DÍTĚ HYSTERKU :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
2.4.07 09:57

brý den,
tak jsem volala k zubaři, ale prý dneska neeee, jedině že bych chtěla čekat třeba dvě hodiny, že mě vezme…
Takže jdu zítra v 6.45…tak nevím jestli vzít mišáka ado sedačky a snažit se tím udělat dojem, nebo povolat na takhle brzkou hodinu dědu.

Hračky - už by konečně měly přijít 2 hračky na autosedačku, taky jsem se styděla, když jsme byli na plzeňským srazu, Mišák tam měla korát tu kytičku od madu, co se dávala v porodnici:-))) Tak jsem objednala spirálu a hrací hrazdičku. v kočárku něco má, ale prdí na to, tam spí.

Fazole, no to je ono - já čuchnu k mišákovi a je celej cítit tím nutrilonem, kterej mi ted nevoní (ne že by smrděl, ale prostě MM to není…)

Katko - hahaha, to taky znám :lol:

• Citovat
  • Upravit
3892
2.4.07 10:00

Sajso tak to myslíme to samé, olej taky nepoužívám, jen to co se ve vaně rozpustí - my už koupem ve vaně, kyblík jsme poslali dál, když byl do těch 7 kg… :oops: Na ten obličejík bych to možná mohla prubnout, taky nic nepoužívám a občas je strupatý…

dotaz na informované matky, např. Soukupka - já jsem šla s Cyrdou z mateřské rovnou do práce, ale teď tu poslední si ujít nenechám :P a zajímá mě zcela praktická věc - když končí peněžitá pomoc v mateřství uprostřed měsíce, tak s jakým předstihem se musí žádat o rodičovský příspěvek a zda se ten pak nějak krátí počtem dnů v měsíci nebo přijde celý nebo jak to je 8O - pamatuju se, že jste tady s tím na začátku nějak čachrovaly. Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
2.4.07 10:16

Ahoj,
tak to příští úterý bych se asi taky přidala, z Masaryčky mi jede na Anděla tramvaj, a odpoledne by mě tam pak mohl vyzvednout manžel. Jen nevím, jak se Honzikovi bude líbit vlak.
Jolmo jediné co vím, je že o rodičák můžeš žádat 3 měsíce zpětně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
2.4.07 10:18

Jolmo on je kýbl jen do určité váhové kategorie? 8O Já usoudila, že dokud se vejde, je to v poho. :oops: Musím to teda prozkoumat. 8)

Jinak rodičovský příspěvek dostaneš v plné výši, i kdyby mateřská končila 29., prostě pokud nemáš po celý měsíc nárok na PPM, už dostaneš plný RP. Vyplácí se zpětně (takže v dubnu za březen), tudíž myslím stačí, když zažádáš jakmile mateřská skončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí