prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3826
2.4.07 21:24

broky,kačenka před 14ti dny vážila 5,04kg. zatím pokaždé nabrala za 14dní 300g,tak jsem zvědavá ve středu.
ona totiž moc nejí. včera jsme poprvé překročily další hranici. dnes také jedla velice dobře,tak se to možná zase trochu zlepší.
dělám pořád jen 100ml a ona si vypije kolik potřebuje.
někdy to vysosné celé (viz dnešek),ale nemá smysl jí namíchat víc,protože mám vyzkoušené,že zase při dalším jídle vypije méně.
uložím jí mezi 19-20hod a spí tak do 2-4hod,to je různé a nevím na čem do závisí. další jídlo je pak mezi 6-7hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
2.4.07 21:34

Brokyno no právě, když byla nemocná malá, tak ATB dát nechtěla a denně k nám jezdila malou poslouchat a teď tohla. Byla jsem v šoku a když jsem vylezla ven, tak jsem brečela manželovi do telefonu, jak kráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
2.4.07 21:40

Já si dneska taky pobrečela… Představte si, holky… Mám kočár (hoco tornado s) zaparkovanej před bytem - na řetěž na motorku. Dneska jsem vyrazila ven a tam si všimla, že mi někdo ukradl takovou odepínací taštičku vzadu na korbě. Takže teď je tam jen síťka a do kočáru fičí… Jsem z toho rozhozená a ještě teď, když si na to vzpomenu, tak se mi chce brečet… Teď tam budu muset našít nějakou záplatu a už navždy ten kočár bude ohavnej :cry: No a už zase řvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
2.4.07 21:45

broky,tak to se ti nedivím. to vůbec nechápu. k čemu to někomu bude.
neplač..........

tak to máš hezký kočárek,ten jsme původně chtěli také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
2.4.07 21:48

Soukupko - nenech se rozhodit nějakou špatně naloženou dr. :wink:

Sslunicko - Kačenka je ve všech ohledech anděl!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
2.4.07 21:49

Měla jsem hezký kočárek… Teď to bude hrůza :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
2.4.07 21:49

Brokyno s lidma je to fakt v prdeli :roll: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
2.4.07 21:51

Tak se musím rozloučit, Dan mě vyhazuje od netu… :x

Tak dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
2.4.07 21:52

brokyno :evil: :evil: to je teda hnus, fakt si někdo pomohl! Nedá se to někde dokoupit??

mišák spíd od půl deváté, já si půjdu dát sprchu, odsatříkám a jdu spát, v 6.45 musím být u zubaře, to budu fakt čerstvá, apoň to moc neucítím:-))

Jinak Mišák taky pije jak chce, zjistila jsem, že nemá cenu mu dělat víc než 120+4 lžičky nutrilonu, večer sice vylemtal 150ml, ale hned se posrajdil. Těch 120 vypije, pak už je akorát, nebo i nechá třeba 40, ale taky občas koukal, jestli ještě není…pak mu vrznu dudu a je to:-)))

Jo a na procházce měl punčocháčky, body, fusak-flees+tenká flees deka a nánožník a byl zpocenej, chudák, ale mě přišlo, že je dost vítr…

JOOOO a přišly nám nádherný hračky na tu sedačku, hurá :D

• Citovat
  • Upravit
3892
2.4.07 21:56

No, jsem přesvědčená, že ty děti přehříváme - Proki měl body, punčochy, tepláky, jarní bundu a tenkou čepku, zabalený byl ve 100 let staré dece co v ní byly zabalené už tři mé děti, a to ještě jen nohy, a stejně se vzbudil zpocený jak prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
2.4.07 21:58

papu, on sice vítr fouká,ale ne do kočárku. také jsem měla strach,ale bylo to až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
2.4.07 22:07

tak jsem změnila foto v metříku,doufám,že to klaplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
2.4.07 22:13

Jééé, pěkný! Malý ssluníčko:-)

• Citovat
  • Upravit
3826
2.4.07 22:24

papu v galerce mám další fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
2.4.07 22:57

Brokyno - se nestacim divit, lide jsou hieny…Proto nenechavam kocar ani dole ve vchodu i kdyz bydlime v bytovkach (4 byty na jeden vchod)

Katko a Kristyno - super, ze jste si to uzily, fotky jsou moc fajn!

Soukupko - dr asi mela spatny den, kasli na ni, zitra bude urcite lip…

Sslunicko, mas hezky metrik! Taky si uz chci zmenit fotku, ale zase musim nastudovat, jak se to dela :oops:

Sajso, dik za odkaz. Chci se Te zeptat - v cem jsou nositka lepsi nez satek? Manzel totiz videl ten odkaz a tak jsme premysleli, co vic muzou nabidout?

Jolmo, uz podruhe jsem zapomnela vyzvednout pleny :oops: …vzdy na to zapomenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí