prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2172
2.4.07 12:13

Sajso , množstevní sleva… :lol: :lol:

Alinko , padají ze mě sice chuchvalce, ale furt vypadám slušně, tak to neřeším. Prostě můj homosexuální kadeřník je čaroděj. Ale je fakt, že chudák Erýs má blond vlasy všude…

Dávám tričko s dlouhým, dupačky, lehkou mikinku a deku z ikei horem i dolem, přes to dekl kočárku. Na sluníčku se sám odkrývá, v lese vydrží zabalený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
2.4.07 12:15

Tak dik za info o oblekani - uz se tam neco ozyva, jdu nakojit a jedeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
2.4.07 12:37

Hele: http://www.promimi.cz/detail.php?… , co myslíte?

Oblékám stejně. Objevila jsem bodýčka z moiry, tak o nich přemýšlím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
2.4.07 12:59

Agato taky jsem na tu kytku koukala a usoudila, že je díky velikosti na chvíli a na tu chvíli strašně drahá :cry: . Bodýčka z Moiry máme taky a na léto koupím světlejší a větší - pro nás nutnost do autosedačky a do šátku 8) .

Sajso no někde jsem těch 7 četla myslím, a vidíš, i Fazole na to má stejný názor :lol: .

ad mateřská jé, tak to se nám v červnu sejde doma zase celkem dost peněz co? :twisted:

Kočky jsou fakt dobrý, hrajou si s hrazdou a Proki je pozoruje :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
2.4.07 14:04

Agato souhlasím s Jolmou, na tu chvilku je to docela drahé… :roll: My máme s Handah Tropický ostrov od Tiny Love, tam je takové lehátko, a taky píšou, že v mírně zvednuté poloze se dítěti lépe zvedá hlava a okolní hračky ho podněcují, aby se snažilo. Docela to funguje, včera jsem mu ukazovala okolní hračky, krásně pásl, smál se a kecal. :D

Jolmo no, já koukala do 8 měsíců, to má většina dětí kolik kilo? :roll: Daník se do kýble vejde a kolik váží nevím, budu vědět zítra. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
2.4.07 14:15

Tak jsem zpátky.
Tu dopoledne nejsem a už jsou tady zase 3 stránky :o
Takže my koupeme každý den. Jednou koupe Dan v kýblu a jednou já ve velký vaně s kapkou Nivei do koupele. Občas dávám lehátko, občas ne. Podle toho, jak se mi zrovna chce.
Alinko Ani mi nemluv. Celou dobu jsem se chvástala, jak mi vlasy za těhu ani v době kojení nepadají a udeřil 3.měsíc a je to hrozný :evil: Všude jsou moje dlouhý vlasy… Musím je teď nosit pořád v zaplejtaným copu, dokonce i v noci :roll:

Jinak u toho Houpacího Koníka jsem nebyla. Byly jsme s holkama na obědě někde v Pizzérce. Jinak mladá byla ukázková. Na všechny je pořád smála, nechala se chovat. Takže radost největší :lol:
Ale co jsem zjistila, asi by bylo vhodné do toho Koníka zavolat a zarezervovat místa, neb tam maj většinou dost narváno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
2.4.07 14:21

Jolmo - kde kupuješ bodýčka z Moiry??? a kolik za ně chtějí… dvě kila jsem ochotná pustit :o))) no 250 ať nežeru:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
2.4.07 14:24

shit - já už nechcííííííí :o))) www.rodice. metříky nějak dost blbnou… koukám že jsem ve 14 tt a budu mít zřejmě dvojčata:o) to by mě hráblo:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
2.4.07 14:24

Mako třeba tady: www.babyfit.cz

Koukám, koukám žes místo porodu nejspíš těhotněla… 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
2.4.07 14:29

Mako No dobrý :lol: :lol: :lol: A pak že tu nemáme dvojčátka :wink:

Mno jo. Na chvilku dám mladou pod hrazdičku na záda a nekoukám na ní, za chvíli se otočím a ona pase koníky a čučí na mě. Už jí holr nemůžu nechávat bez dozoru, nebo se mi někam odkulí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
2.4.07 15:04

Sajso tomu zas říkám odkaz :roll: - já dosud u různých firem vybírala z jednoho střihu, jedné barvy a jednoho materiálu - a teď tohle… to zas bude peněz :roll: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
2.4.07 15:09

Jolmo sorry… :oops: 8) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
2.4.07 15:12

Ale štvou mě, menají s krátkým 74 :evil: , my sice ještě nosíme i 68, ale na léto už to jistojistě nebude… budu muset chvíli počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
2.4.07 16:34

ahoj maminy,tak jsem dnes nějak k.o.. Normálně bych užívala krásnéh počasí venku a místo toho jsem malou uspala v kočáře,zaparkovala,dala chůvičku a zalezla si natáhnout nohy.
tatínek nám nějak stůně,vypadá to na nějaké střevní potíže,tak snad ne přenosné.

ráno jsme byli v praze,protože tatínek si nechává upravovat v jedné firmě auto,tak jsme ho tam vezli. pro mě to znamená,že budu týden bez auta,ale už jsem si domluvila u mého tatky,že mi půjčí svoje.

venku je dnes fakt nádherně,chodila jsem tam v krátkém rukávu,prostě paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
2.4.07 17:07

Ahojky,
teda vás dočíst 8O 8O 8O , už kojím snad hodinu :oops: :lol:

U nás taky stůněm :roll:, teda tátu už to přešlo, ale my s malým zvládli jen 1,5 hodinu prochajdu a mám dost - a to je tam 20 stupňů! :)

Do kočárku jsem dala deku pod něj a trochu ho i přikryla, jinak body+tepláčky+slabší kabátek s kapucí, ale i tak jsem přemýšlela, jestli to není moc, on i ten dekl kočáru je trochu výhřevnej :wink:

Závidím srazíky, budu určitě jediná, kdo se bude srážet až v červnu :( :( :( , tak si to užívejte :wink:

Koupeme taky obden, dřív s krémovou koupelí od Weledy, teď Balneum olej od dr. (naštěstí nesmrdí :evil: ), a bez šamponu. :wink:

Vlasů mám pořád víc než malej, takže dobrý :D

Holky, dáváte ještě někdo Babycalm?
Jdu umřít do postele :roll: , zatím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest