prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
papu
2.4.07 10:23

Holky, kdo se ptal na ten Vigantol - kapu pravidelně a máme půlku lahvičky.

Jolmo ve vaně koupete s lehátkem nebo jak?

• Citovat
  • Upravit
3470
2.4.07 10:43

papu ,my kpupeme ve velke vane u nasich,bez lehatka bez niceho a je tam absolutne spokojeny.napustim mu tam vzdycky hodne vody.pochybuju,ze jolma koupe s lehatkem,s temato obrikama je to v pohode i ve vane plne vody :lol:
doma mame sprchac,takze jsme ho souzpli zase do male a nesl to dost spatne,takze mu tu vanicku napoustim uplne plnou,pak je spokojeny.
nastesti se za 14dni stehujeme a tam uz je vana,to byl jeden z pozadavku :wink:

jinak my koupeme kazdy den,ale to jen proto,ze se mu to libi.neco mu tam pridam sem tam,vetsinou ma jen cistou vodu.mazu ho nejakym detskym olejem,ale kdybych ho nedostala,pouzivala bych normalne olivovy,kdyz jsem ve zline,tak pouzivam olivac.
jo a s mazanim obliceje bojuju s tchyni,vzdycky mu tam tajne-vi,ze to nesnasim, napatla nejaky hutny krem a pak ma pupinky.stejne to poznam,kdyz je jeste dve hodiny mastny jak makrela.ja to beru vsechno tim olejem,ale opravdu mirne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
2.4.07 10:52

My koupeme ve velké vaně a má tam i lehátko, na něm leží a kope nohama. Do vany mu tam malinko kápnu od sebamedu olejovou koupel. Po koupání mažu olejíčkem. Obličej jsem mazala v zimě niveo do zimy a proti větru a teď když svítí sluníčko, tak ho mažu krémem na opalování, máme 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
2.4.07 10:56

jezis ale ja jsem fakt lehkovazna,nezodpovedna matka :( :D jesteze ten chlapec vypada tak blahobytne a v pohode :lol: jinak bych snad mela i vycitky.

kristy,co zub?jestli ti neni dobre,tak rekni,jinak se uz tesime na vylet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
2.4.07 10:57

Teď je zub v pohodě, uvidíme co bude až půjdu od zubaře, to zase bude bolet, ale to neva, koupíme si někde zmrzku a bude to dobré, taky se moooc těšíme. Co máš vlastně za kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
2.4.07 10:58

Heheh, sice taky nejsme nejmenší, ale představa, jak cpe Jolma Prokiho do kýble mě upřímně rozesmála. :lol:

Když koupeme, taky napouštíme, plnou vanu a on si tam plave s rukou pod hlavou, vozím ho po hladině, docela spokojenost. kýbl taky předám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
2.4.07 11:27

ja mam takovy sedo-cerny jane slalom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
2.4.07 11:36

Ahoj po víkendu :D Vás dočíst, to je na celé dopoledne 8O ještěže Emča od 10 spinká.
Byli jsme včera opět bruslit a v sobotu jsme vyklidili konečně balkon - měli jsme tam staré lino z celého bytu ještě od listopadové rekonstrukce :oops: , takže dneska poprvé zkusím dát prďolku spát do kočáru na balkon, jsem zvědavá, jak se jí bude líbit.. Byla tu taky od pátku do soboty tchyně, takže jsem ji zaměstnala - vozila furt kočár, nebo žehlila 8) a dokonce i odjížděla spokojená :lol:
Ad červnový sraz - s chlapama to bude lepší, budou hlídat a my budeme kecat. Přeči jen dialog dvou matek s minimálně 2 dětma v náručí není úplně plynulý :lol:
Fazole - příště vyraž pro horolezce o nějakou tu hodinku dřív a vyjeď ještě k nám na kopec na pokec :wink: Btw parkovat na náměstí jde snad jenom na tom placeném, jinde bývá plno, nebo v té ulici co vede z nám. nahoru.
Vy pořád něco objednáváte a já pak musím taky :lol: Emča bude mít za týden svátek…sice z toho nemá rozum, ale máma jo :lol:
Sajso, makaróny budou dneska :wink:
Leno, od 6 od rána mít doma frmol 8O manžel naštěstí vstává v 8. A Emča už taky, obvykle.
Pražský sraz - Soukupku, ruším SZ :wink: a počítám s příštím úterým.
Už si povídá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
2.4.07 11:38

My máme x-landra. Honzik mi teď usnul, tak uvidíme, jak dlouho bude spát, musím mu dát po dvanácté najíst, přijde ségra a jdeme k zubaři. Pak bude Honzik jíst až kolem čtvrté hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
2.4.07 11:47

Hehe, Agáto , jestli se jako plánuje, že chlapi budou hlídat a matky bez dětí v náručí vést rozverné řeči, tak má Erýsek body k dobru pro budoucí komunikaci se ženskejma, on si to totiž u mámy v náručí všechno pěkně vyslechne a zváží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
2.4.07 11:55

Ahojky,
Mateo usnul, tak mam chvili cas. Kdyz se probudi, beru auto, do nej kocar a ficime k nasim. Musim si jit koupit nejake tenisky.

Moje bolava bradavka mne porad nici, kojim i kdyz mne to boli, ale uz jsem si rekla, ze dam volno levemu prsu aspon na jeden den. Jenomze se mi nechce odstrikavat :roll: …fakt je lepsi, kdyz to dite vycucne. No uvididme. Ta homeoptika budou odpoledne.

Holky, venku je 17 stupnu! Jak oblekate mimca? Davate deku na spodek korbicky? Vim, ze uz jste to tady resily :oops: Ale cim mam prikryt dite? Normalne jsem na rozpacich :oops:

Padaji Vam taky tak hodne vlasy? Normalne pochybuju, ze mi tam jeste neco zustane :roll:

Sajso, Fazole - jake nositko objednavate?

Jolmo, taky jsem neinformovana ohledne materske…Musi se o ni zadat? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
2.4.07 12:00

Alinko: Honzik má bodýčko, tričko, slabou bundičku a je zabalen v dece ikea a má slídu.
Jinak u nás jsou moje vlasy všude, Honzik je má v ručičkách, taky si myslím, že mi tam nic nezůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
2.4.07 12:01

ja vezmu odstrikane mliko sebou,kojila jsem ho ve ctvrt na dvanact.ja to vzdycky vezmu do flasky a jak ma hlad,tak to zblajzne i v kocare,takze to nemusim nijak resit.mam teda prijet az k vam nebo k tomu plusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
2.4.07 12:04

alinko ,vlasy mi zacaly padat strasne.ja mu davam body s kratkym, na to tricko s dlouhym,na spodku ma deku,prikryju ho dekou a zapnu ten dekl na kocare.nekdy jeste slabou bundu.na hlave ma bavlnenou cepku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
2.4.07 12:06

Alinko objednáváme Ergo.

http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?…&

Vlasy mi zatím nepadají, ale jak to tak popisujete, měla jsem s barvením počkat. Třeba by to za chvíli bylo na „množstevní“ slevu… :roll: No, pozdě bycha honit, jdu dnes. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí