Poradna duly
Jana Čurdová
Sajso , tak to máš dobrý , já zase autosedačku , stoličku jídelní a postýlky , ty nechám , to je pořád standart a přeci jenom si musím přiznat , že mám dospělý děti
![]()
krystýno , to je hnus , já se zubama trpím vždycky jako zvíře , už mi řezali , zašívali , čistili kanálky , trhali , atd , atd
![]()
Tak a už dobrou ![]()
Handah já si dala na ten zub vodku a pomohlo to, zkus to!!
Zrovna jsem žehlila a koukala na věci a říkali se, ž to zkusím někde udat na mmb, až toho bude víc. Něco si teda nechám, nějaký fakt hezký kousky, obě švagrový setak ně jak tváří, že by mněco mohlo bejt, tak to schovám (to co máme od švarový po holkách to samo neprodám.-), ale jinak něco jsem ani neužila a něco je pro mě blbý - zapínání na zádech, apod…
Tak jsem před chvílí napsala příspěvek a vůbec se mi neodeslal ![]()
Učiním tedy druhý pokus.
Pražský sraz jsme říkaly, že ve středu na Andělu. Můj návrh času byl 14 hod. a místo www.nahoupacimkoni.cz , tak dejte vědět jestli souhlasíte a kdo přijde, v pondělí tam zavolám a pokusím se rezervovat nějaký prostor. Souhlasíte?
Zítra možná půjdem do Zoo.
Dobré ranko,tak já už taky vytřiďuju nějaké věci,hlavně ty,co nám jsou malé,zimní,ty už neužijem,a co se nám špatně oblékají.Mám tu kámošku,co má o 2 měsíce mladšího chlapíka,ale je bohužel od narození větší jak my (my jsme byli malinkatí)takže teď už jsou nastejno,takže jí toho moc půjčit nemůžu.Tak jsem věci vyfotila a dala na MMB.Už jsem dost věcí prodala,tak to tak udělám a zbytek pak zkusím dát do sekáče.
Ve středu bych mohla,takže kdyby šla Noona,přijela bych.jinak totiž netrefím
![]()
Dneska přijde kámoška v 10,tak půjdem na prochajdu.Cestou vyzvednem další kolegyni a budem drbat
Odpoledne pojedem s Romanem a malým do Prahy do Letňan.Chci si konečně něco koupit k těm narozkám
těším se,snad pořídím.
Dobré ránko!
Kruciš, sraz je už ve středu? Ale neva, zkusím to trochu překopat. Michell , na Anděl Tě odveze metro bez přestupování rovnou z Čerňáku a u metra Tě některá vyzvedneme. Leno , to samé, jen z opačné strany
.
Hehe, co s výbavičkou? Socka Fazole ji vrátí původním majitelům obohacenou o darované moderní kousky
.
Sajso , četla jsem si dál o vojtovce a reakci mimínek na ni a jsem teď teda ráda, že jsem s tím neexperimentovala dlouho. Blahopřeji k Daníkově závratnému vývoji, ten kluk je fakt za odměnu, co? ![]()
Musím se strašně krotit, abych pořád Erýska nesledovala a neporovnávala s druhými miminky, je to mor. Přitom je to tak hodnej a šikovnej klučík.
No,teď jsem si uvědomila,že jdu ve středu do práce.A to přijedu dom ve 13hod,takže bych asi nestíhala.
Jinak bych to snad zmákla.
Fazole samozřejmě že je Erýsek hodný šikovný chlapík a jakékoli porovnávání nemá smysl - musela bych se denně hroutit z toho, že mám bezkonkurenčeně široko daleko nejtěžší dítě, a přitom je to tak hodný a šikovný chlapík
![]()
Ahojky,
já se snad zbláznim. Dneska do Zoo nejdem, protože Matěj má zase teplotu a trochu kašel
. Zítra s ním půjde manžel k doktorce a chce mu nechat udělat výtěry, protože je to 14 dnů co byl nemocný
. Tak to vypadá, že ve středu to pro mě padá ![]()
Fazolko máš na dnešek už nějaký plán? Nechce se mi být doma ale samotnou mě to moc nebere.
Jé, dneska je Apríl
. Naposled mě pekelně vyšil brácha, když mi asi před 14 lety volal, že dostal azyl na Novém Zélandu, po kterém děsně toužil s tím, že následující den odlétá a líčil mi tak barvitě délku letu a všechny ostatní náležitosti, že jsem mu to dobrých 5 min věřila /on možná taky
/ - pak, když jsem už už začínala ronit slzičky, že ho zbytek života neuvidím /kde by rozvedená máma dvou dětí vzala na letenku, že
/, mi řekl, že je to apríl… myslím, že je čas mu to připomenout - jistě jsme nejen já a on šťastní, že nakonec nikam neletěl
.
tak mě Roman hnedka po ránu překvapil.Vzal si malého do sedačky,vzal spodek kočáru a jel na výlet.Prý ať mám čas na návštěvu.
Ale myslím,že si zapomněl vzít jiné adaptéry na spodek.takže se nic konat nebude.jdu mu rychle zavolat
![]()
Ahoj při aprílu ![]()
Zase jsem se sem od pátku nedostala
Včera jsem byla celý den u mami - výhoda oběda a dalších uvařených jídel s sebou ![]()
Takže…
Jolmo - napiš mi prosím o tom červnovým srazu… Děkuji ![]()
Papu - tak mě moje dr. poslala na rehab. do FN - asi byla taky v šoku, když jsem jí popisovala, jak jsem tam válčila s kojením - mimochodem, zřejmě jsem doválčila, Kubík už nechce prso (jenom flašku), takže odstříkávám a mlíčka se mi dělá už jen maličko ![]()
Michell - volej rychle, než se někde vyklopí ![]()
SOukupko - držím palce, ať jste fit!!!! Chjo, ty nemoci… ![]()
Brokyno nejhorší je, že nám to tu koluje už asi dva měsíce. Nejdřív Matěj, pak Gabča, pak manžel, zase Matěj, já měla rýmu atd. Už toho mám dost, chci výtěry ať vým, že je to jen blbá rýma. ![]()
Holky , já nevím , ta středa , máme poradnu
![]()
Fazole , tobě se to řekne , metrem
, ale co já chudinka si počnu ![]()