prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3470
27.3.07 22:09

holky,ja „kojim“ s flaskou od zacatku a myslim,ze docela uspesne.posledni tyden uz to prso taky odmita,ale ja uz od porodnice jsem zvykla odsavat a davat z flasky.uz jsem to tu psala mockrat,u prsa porad spal a nemela jsem ani nervy ani chut travit nepretrzite cele dny s mimcem u prsa a v noci vstavat po hodine,protoze se dostatecne nenapil.takze ja odsavam manualni aventkou a treba ted mam v lednicce do zasoby cca 300ml,co jsem za den nastradala.za noc odsaju jen jednou,jinak mam mliko v termoboxu vedle sebe a jak se vzbudi,soupnu mu to,ruku mam podeprenou o nej a spim,on si to za spanku vyzahne a je najezeny. papu ,ja jsem zivym dukazem,ze kdyz skoro nekojis a vesmes jen odsavas,muzes mit mlika dostatek.tehdy jsem to psala i kacence sslunickovi,ale u nich to asi nevyslo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
27.3.07 22:13

Katko, to odsáváš jak často? Já mám čas až na večer, teď mám po dvou odsátí cca 100 ml, tak tam ještě jednou něco přidáma dám do mrazáku. ale bojím se že bude větší poptávka než nabídka. Přes den nějak nemám čas odsávat…

• Citovat
  • Upravit
3470
27.3.07 22:23

papu ,odsavam tak petkrat-sestkrat za den,vcetne noci.dopoledne ho i prilozim,vetsinou jsem ho dopoledne,kdyz jsme byli doma kojila z prsa,ale ted si zvykl,ze u te flasky vetsinou lezi s podlozenou hlavou,takze se mu uz moc nelibi ta poloha pri kojeni,jedine kdyz se na neho naklonim a ma to jako flasku,ale to zas neni nic moc pro me :D :( ted pred spanim jeste tak 150-180 odsaju,takze ma na noc skoro pul litru mlika.fakt to, ze prestanes kojit z prsa,nemusi znamenat ze prijdes o mliko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
27.3.07 22:34

Papu,tak to děkujeme vašemu tatkovi za komplimenty. vyřídím je kačence.
ty tvoje fotky ze srazu jsou moc povedená a ta fotečka,jak tam držíš mišáka je fakt krásná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
27.3.07 22:48

Tak u nas porad vitezi prso - z lahve Mateo pije bez problemu, ale vzdy vecer po vypiti mleka z lahve se tuli k prsu :D
Ale urcite je pravda, ze lahev je zacatkem konce kojeni.

Sslunicko, kdyz tak Kacenka s Mateem stejne mluvi - tak to si budou urcite rozumet :wink:
Stejne je to parada, uz to nejsou jen miminka, ale mluvici osobnosti!

Katko, stejne Te obdivuji, jak dokazes tak casto a tak hodne odsavat. Neboli Te z toho prsa? Kolik Ti Matej vypije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
28.3.07 08:56

To jste jako ještě nikdo nevstali :?: 8O
To my už tady šúrujem, když má přijet ta Fazole :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
28.3.07 09:06

Bré ránko!
Tak my jsme prosím dneska vstávaly už v 5 ráno :lol: Začala pištět a mluvit a už se nedala zastavit :o
Za chvíli jdem k Dr. na druhý očkování hexa. Tak snad nebude žádná reakce.

papu můj názor na to znáš :wink:

ad flašky Jo, určo se to dá zkazit flaškama… Ale co se musí stát, aby se ta flaška musela dát? :roll: To dítko musí samo začít prso odmítat… A proč, to taky nechápu :? Vidím to u nás. Flašku viděla tak max. z rychlíku a stejně se mi u prsa kroutí a chytne ho, pustí a řve. A přitom po koupání se napije v pohodě a noci taky… Ale přes den ne a ne a ne. Flašku zatím nedávám, hlady mi neřve, takže holt držíme chtěnou dietu :lol:
výročí Jsme měli už 9.března :wink:
sslunicko Buď ráda, že se Kačenka cizích lidí nebojí :wink: Já se snažím být s mladou pořád v trapu na návštěvách a pořád je to stejný. Bojí se. Pěstičky zaťatý a v pohledu vidíš, jak tězce přemýšlí, jestli má začít brečet nebo se smát. A běda, když si jí ten někdo cizí vezme do náruče dřív než si to rozmyslí :lol: A taky se bojí cizích prostor. Visí na mě očima a pokud jí zmiznu z dohledu, hned brečí… Ale většinou stačí třeba hoďka, aby se otrkala a už je to dobrý. Asi vždycky potřebuje zjistit, že jí nic nehrozí..

Jo a holky, mám rozmazlený dítko, když je děsnej mamánek? :oops: Bez maminky si ani neuprdnem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
28.3.07 09:08

ale vstali, zase v šest :evil: :evil: ale nechal se překecat hrazdičkou a potom jsem prostě nějaký nesouhlasný projevy ignorovala=spala.

Teď jsem pověsila prádlo, dala prát a budu poklízet, zítra asi dorazí kamarádka s malou.
Jolmo, já vždycky uklízím jak zběsilá (pokud to jde) a když někdo přijde, tak říkám - sorry, ale neměla jsem vůbec čas uklidit :-D

katko to odsaješ hodně, já tak 50 maximálně na jeden zátah. Ajak to teda děláš v noci? Mišák v noci pije snad po hodině, nestačí mu to, tak se furt budí. Máš to v nějakým tom termoobalu? Máš avent? Sháním na to termoobal, ale málo jich je takových, aby to tam šlo. Zajímalo by mě, jak moc to ohřát,aby to bylo třeba za 5 hodin k pití??

• Citovat
  • Upravit
6954
28.3.07 09:30

Ahojky,

Jolmo takže teď se máme připravit na novou přispěvatelku Fazjolku ? Nebo jak se zkombinujete? :wink:

Noono já myslím, že tu s mamánkem nebudeš sama… Já se klidně přidám. Ještě někdo další??? 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
28.3.07 09:43

tak ted jsme pekne nakojili z prsa,aby se mazlicek potesil i sprsem a ne jen s flaskou :D alinko **,ja misto kojeni odsavam,takze to neni,ze by mi pul hodky cucal prsa maly a pak je trapila odsavackou.kdyz ho normalne nakojim,neodsavam uz nic,vubec me neboli.vecer vypije tak 160,dopoledne mu staci 100,odpol.125.pije po trech hodinach

papu** ,jak jsem psala,odsavam misto kojeni,proto je toho tolik,po kojeni na to kaslu.termoobal mam obyc.,ale vydrzi to tam tak dve hodky teple,pak vlazne.po peti myslim by to bylo uz studene.ale nekdy pije matej i mliko pokojove teploty a jeste se mu nic nestalo :)

ja teda zase obydivuju ty,ktere maji tu trpelivost s tim micem u prsa bojovat.ja kdyz vidim,ze porad pousti a rozciluje,tak toho necham.nakojim jen kdyz je to pro nas oba prijemna pohodicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
28.3.07 09:44

papu v tom znění jsem fazoli napsala už večer sms, že extra kvůli ní neuklízím, protože stejně by za chvíli poznala, že jsme bordeláři, když tu nebude jen dvě hodiny :lol: .

Sajso my tu máme několik PC v síti, tak nějaké prominentní místo Fazoli najdu :wink:

A zítra máme spicha s Alinkou a na neutrálním území v Českém Těšíně, to bude fotek 8) - teda nemá-li Fazole jiné plány. No, protáhnu jí při té příležitosti železárnama, ať si to tady užije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
28.3.07 09:53

papu ,v noci to delame tak,ze kdyz jdu spat mam nachystane min. dve davky,jednu si vezmu do postele do termoobalu.matej se budi jak hodinky po trech hodinach.no a pak zalezi,jakou mam zasobu,vzdycky si nechavam aspon jednu davku dopredu,aby nerval nez odsaju.kdyz toho mam vic,tak odsavam az nad ranem,aby mi nepraskly prsa,kdyz min,tak odsaju jak potrebuju.vetsinou ho ale jen podlozim kojopolstarem,strcim flasku a spim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
28.3.07 10:01

Dobre ranko,
kdyz to tak ctu, tak si nemam na co stezovat - my spime do 9.00 :oops:
Ted prave snidam u PC a Mateo si hraje na hraci dece. Pohodicka. Tak by to melo byt… :wink: Ale neni tak vzdy.

Sajso, my se taky hlasime do klubu mamincinych synacku…Jeste tak tolerujeme tatinka, ale uz nikoho jineho!

Jolmo, Fazole ma dorazit odpoledne? No…kdyz uvidi zelezarny :roll: …uprostred hor…to bude teda v tezkem soku :! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
28.3.07 10:03

Jede Pendolinem, takže je ve 12,45 v Ově. Dokonce do něj narvala kočár, je prostě dobrá :! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
28.3.07 10:10

Super, tak se potom ozvete :wink: Doufam, ze bude fajn pocasi…

Jede sama? :arrow: nema s sebou nejakeho horolezce :?: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital