prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3826
26.3.07 20:25

ahojky,tak už máme vykoupáno,nakrmeno,ale spát byl dnes děs. musela jsem tam 7× jít a dát kačce dudlíka. normálně se nají a usne.
možná to bylo díky tomu posunu času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
26.3.07 20:37

Káťo, já vím, nasere to, ale zrovna dnes ti toho ospalýho Lubina neuvěřitelně závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
26.3.07 20:44

katko - až budeš mít druhý, třetí.. prostě další dítě tak určitě uvítáš i tuto velmi pasivní výpomoc:o)))) chlapi to maj jinak… když neřve je pohoda:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
26.3.07 21:12

a vite co je nejvetsi gol?ja kolem neho skacu jak opice cely den,bavim ho,vymyslim mu zabavu,jen ho nekde chvilku necham,tak hned nadava a tomu tatovi toleruje jakoukoli pasivitu a jeste je u toho maximalne spokojeny:lol: sycak jeden.no miluju ty kluky svoje

jo,holky,davame jim jeste pravidelne ten infadin?ja teda ne a ted mi jedna znama vydesene rikala,ze to musim davat kazdy den az do jednoho roku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
26.3.07 21:15

katko zrovna dnes jsem nad tím přemýšlela, že se mne na to bude dr. v pátek ptát a zas budu muset lhát :oops: , dala jsem ho naposled víc jak před měsícem, a to ještě v dávce 1× týdně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
26.3.07 21:28

me se na to prave ani nikdo nepta.ale zase si rikam,ze snad v dnesni dobe,kdy netrpime zadnou podvyzivou a nedostatkem vitaminu neni nejaky infadin zivotne dulezity,ne? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
26.3.07 21:28

Jo, tak to já si zase říkala, jestli bych si neměla říct doktorce o nový, že by už teoreticky měl být prázdný, aby to nevypadalo, že se nestarám 8)
Ale obvykle se hecnu na ten Kanavit, co je 1× měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
26.3.07 21:30

Katko, tak to jsi mě pobavila.
Já dávám kapičky každý den, ale taky občas zapomenu a kanavit jednou za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
26.3.07 21:31

kanavit nam kapou v poradne,ja jsem v tomhle strasna.lehkovazna,no,matej je dukazem me lehkovaznosti a ted se obavam,aby uz nebyla na ceste i ta kacenka :D 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
26.3.07 21:32

Teda holky 8O 8O
Já dávám Vigantol každý den a Kanavit každý měsíc. Bych si asi netroufla to nedat…

Mišák se večer nacucal z kozy, pak bekot, tak dostal flašky s odstříkaným a vytáhl 100ml. Pak se z toho paradně posrajdil, dostal čistou plenlu a zmoženej usnul :-)

Máme u prcků rozsvíceno v pokoji? Já mu nechávám svítit malou lampičku, než pořádně neusne, pak jí vypínám, aby ho nerušila.

Dneska jsem si užila nakupování ve městě, Mišák byl u babi, nakoupila jsem mu kosmetiku a nafukovací míč s krtkem na cvičení:-))

Katko, u nás je to taky, i když ne pořád, často bere veljek malýho na postel a hrajou si nebo spolu pasou, cvičí, apod, ale pokud je tv něco zajímavýho, tak si kecnou před telku a velkej si tam vezme hračky, ty drží před Mišákem, abych neřekla, že ho nerozvíjí, ale Mišák stejně kouká na telku:-)))

• Citovat
  • Upravit
6954
26.3.07 21:36

No, já se teda taky hlásím k lajdákům. Máme přibližně stejnou frekvenci jako Jolma… :oops: :oops: Jen Kanavit se snažím jednou za měsíc trefit… :)

Papu než jdeme spát, svítí malá lampička, když poprvé kojím, zapnu noční světýlko, už ho nevypínám do rána, svítí hodně tlumeně, je to jen abych tak přibližně viděla, kde mám Daníka… 8) :lol: Jinak mu s bídou vidím pusinku. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
26.3.07 21:46

tak to jsem rada,ze nejsem jediny nezodpovedny lajdak.

u nas je tma.od zacatku usina ve tme,nechtela jsem ho ucit usinat se svetlem,rikala jsem si,ze v brisku mel taky tmu,tak proc by se mel tmy bat?a nema s tim zadny problem.ja mu pusu hmatam rukou :D nerozsvecuju ani na krmeni,ale vzhledem k me slepote jsem zvykla spolehat se na jine smysly nez na zrak,takze mi to nijak nevadi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
26.3.07 22:56

Kaťo , taky žádný vitamíny nedávám, teda už úplně od začátku ne, kojím a řikám si, když bez nich vyrostli mí rodiče, a to si jejich kojitelky nějak zvlášť nežily, tak Erýs s velmi dobře krmenou maminkou jistě taky vyroste. Má tak sedm kilo a je celkem čilý, asi na tom něco bude.

Buď ráda, že je malýmu s Lubinem dobře ( i když uznávám, že poté, co na něj děláš celý den cukrbliky a fotřík jen klidně oddychuje… :wink: ), já tuhle Erýskovi v duchu říkala: "Ale usměj se na toho pána, sice je tu kamarádka Pája častějc, ale furt je to tatínek! " No, trocha černého humoru na dobrou noc…

Mějte se, zítra má být krásně, myslete na mě, ať se na těch skalách nepotluču. Já se tak TĚĚŠÍÍÍM! Večer poreferuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
27.3.07 00:16

Teda Fazole , já myslela, že to bude zítra zas nějaká překližková onanie a ty hned naostro ven :wink: Tak ať se ti to líbí :!
Nás čeká zítra rozloučení se sněhem, zkusím to zítra zas na běžkách, snad bude ještě na čem jet.
Ad Vigantol a Kanavit - já doktorce nelžu, ona se mě vždycky zeptá, jestli vitamíny máme, tak řeknu že ano. A už jsem mu je i párkrát dala, ale nepřeháním to, ostatně Šimon je taky moc nedostával a nevypadá, že by bez nich strádal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
27.3.07 07:17

Tý jo, Pra:,–(ko taky včera nespalo… Tak rychlou stopu! :lol:
A dobré ráno, svišť ještě pochrupuje s xichtíkem pod tlustou plenou, já balím cingrlátka a sváču pro maminku. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí