prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
26.3.07 09:51

Ahojky,

tak teď jsem se na toto téma rozepsala ve „Spaní s miminkem“… :wink: Když jsem měla Káju, taky jsem pořád studovala knížky a dělala to, co bylo správné. Od šesti týdnů usínala sama v postýlce a to tou metodou, co popisuje Michell… Ani to netrvalo moc dlouho. Asi dva dny. Ale teď jsem si řekla NE! Mohla bych to dělat stejně, mohla bych ho nechat řvát, ale řekla jsem si dost - nebudu dělat něco jen proto, že kdosi chytrej vymyslel, že to přesně TAK má být. Prdím na to. Mám miminko proto, abych si ho užila a ne abych ho odmala stresovala a cepovala. :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
26.3.07 09:55

Sajso :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
26.3.07 09:59

Ahoj,
tak u nás metoda vyřvání nefunguje, Honzik klidně řve i půl hodiny a pak to tedy už manžel nevydrží a mě je malého moc líto a hlavně si myslím, že s tím by se muselo začít hned a ne až okolo 4 měsíců. Přes den Honzik usne na míči a večer u kojení. Mamka mi pořád říká, že ho mám nechat vyřvat, ale já si Honzika nepořídila proto, abych ho nechala plakat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
26.3.07 10:04

Tak správně… :! Založíme ligu matek proti stresování dětí vyřváváním. 8) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
26.3.07 10:39

Přidávám se, jestli někdo ještě prodává takové pitominy v knížkách, tak je to podvodník - na to máme tchyně, na dobré rady ne? /Já teda ani to ne :wink: /. Musím upřímně říct, že když jsem byla matka mladá jako Michell, tak jsem byla stejně náchylná nespoléhat na sebe, ale na rady okolí - dneska radši uvážu šátek :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
26.3.07 10:48

Jolmo taky tak… :wink: Uvázat šátek je efektivnější a méně hlučné. 8) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
26.3.07 11:05

my vyřvávání také neprovozjueme.
celkově nemáme s usínáním problém,tak není proč a když má trochu brečecí,tak u ní sedím a hladím ji.

Leni,já zase nesnášela,když mi říkali Kačeno nebo Káčo. Prostě jsem na to nebyla zvyklá a vadilo mi to.
Také se nenašel člověk (který mě znal),co by mě tak říkal. Asi jsem byla osobnost už jako dítě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
26.3.07 12:40

Ahoj, vás dočíst, to je dílo 8O Byli jsme včera bruslit, oba jsme nutně potřebovali pohyb, jsme byli protivní 8) Emča akorát vůbec nespala, čekala jsem, že ji to ukolíbá, ale na Ladronce je holt moc dokonalý povrch :lol:
No, já si zase tradičně nepamatuju KDO co napsal, takže budu jen dopisovat, co já na to :wink:
Deka IV pěkná, zrovna nějakou sháním, takže si o ní napíšu.
Usínání u nás u kozy, ale příští min půl roku to měnit nebudu, takže zatím neřeším. Jinak mám taky tendenci kupovat moudré knihy, ale naštěstí mám vás a ještě jednu vícematku kámošku, takže vše beru s rezervou.
RP - musím si zažádat na sociálce o RP, nebo mi to bude jako mateřskou dál posílat škola? Paní ve škole je na mě naprdnutá, pže jsem jí hrozně dlouho neposlala rodnýlist, takže té se zeptat nemůžu :oops:
Oblečení - mám nové 2 trika a dvoje boty, ještě budu potřebovat džíny a 3/4ťáky. No a chtěla bych plavky s odepínacími košíčky na kojení, nevíte, jesti vůbec existují? Jinak si koupím těhotenské, pže na moje prsa normální plavky prostě nedělají :evil:
Budí se, zas přijdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
26.3.07 13:40

Jolmo… koukám že máme stejný nápady a stejně "vyvinuté děti - dneska jsme s Michalem celý dopoledne zkoušeli, jestli bude šahat po hračkách… a zdá se že už to dělá vědomě… přirovnání s mrtvičkou dobrý.. protože u nás to taky tak vypadá… , a neboj - já už si to nepamatuju ani od Michala jak to bylo:O)))) ale zatím je nespojuje (ruce) jen si je prohlíží… a je sranda jakji hledá když mu vybočí ze zornýho pole:o)

Papu - tak to jsi mě moc nepotěšíla.. že civčíte.. myslím že nás to taky nemine no počkám ještě dva týdny a pokud se to nezlepší tak si nechám napsat zase papír na neurologii :o(

JInak super počasí že… kočním.. hele taky u vás pršel z nebe humáč???? dnes našel manža na netu, že se na jukrajině zvířil prach a napršelo nám to až tady..l. u nás je to dost masakr… a když říkám dost tak fakt dost, protože včera manžel sám o sobě vyměkl a šel umít okna (holt máme střešní tak každej bordel máme z první ruky) to se ještě nikdy nestalo… jen nevím kdoi nám umeje auta… asi počkáme až zaprší něco čistšího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
26.3.07 13:41

ahoj holky,tam je dnes nadherne,chdila jsem ted tri hodiny kolem vltavy a resila citove problemy meho nejlepsiho kamarada.s tim micem clovek ziska takovy nadhled,nemuzu si to vynachvalit :D

u nas je to s rvanim takto:vecer neni problem s usinanim,takze zadny rev,pres den ho dam spat az kdyz vidim,ze si zmoula oci,jinak rve a nadava a nema smysl ho tak nechavat,kdyz se mu ocividne spat nechce,ne?
nadava a rve,kdyz ho polozim do ohradky pod hracky a on se che zrovna nosit,ale to spis nadava a to ho vetsinou necham,protoze musim taky neco udelat.chvilku nadava a pak prestane a zacne si normalne hrat.
pak teda rve jeste v kocare,kdyz uz tam nechce byt,ale to ma holt smulu,vetsinou uz je to v aute a ridim,takze se stejne neda nic delat. :wink:

mne se nikdy nelibila forma katka a je fakt,ze mi tak rikaji vetsinou jen lidi,kteri me moc neznaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
26.3.07 13:49

mako ,tak ve zpravach zas rikali,ze to byl pisek z Lybie.ja mam auto jak prase,rikala jsem si,ze pockam a z zaprsi normalni dest a smyje to :D ,ale jak jsem s tim dnes jela pres prahu,tak mi bylo az stydnu,ze zenska jezdi s tak zaprasenym autem :oops: :D mozna s tim prece jen zajedu do mycky.chtelo by to teda i vevnitr,prece jen dva labradori udelaji sve :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
26.3.07 14:02

no ono je to fucked jedno vodkaď to je, protože to nic nemění na tom, že to je pěknej humáč… kdo neviděl naši terasu neuvěří… nevím kdo to z těch debilních kachliček bude dostávat:o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
26.3.07 14:18

Jo,o těch stračkách z nebe jsem slyšela ve zprávách.ale u nás na severu nic nebylo.

tak se musím pochlubit,byla jsem v té práci.Dost mě to chytlo,no lidi kolem.To už skoro neznám.Roman jezdil celou dobu s kočárkem venku,takže spinkal.Ani hlad neměl,takže nic nemusel ohřívat atd.Pak jsem přijela,ještě hajal,tak jsme šli pěšky nakoupit.No,taková pěkná rodinka :oops: :lol: :wink: Jsem na něho pyšná.Zmáknul to!A ještě mě pochválil,že se mu to takhle líbí,že jsme moderní a že je rád,že jsem šla pracovat.A že ho to alespoň přinutilo být s malým a že mu jezdit s kočárkem vůbec nevadí.Paráda.Takže budu chodit obden na 3hodiny.

Teď jsme doma,malej si hraje.Ručičky používá velmi rád,hlavně do pusinky,cucat atd.Už je i spojuje,chytá hrčky a drží chrastítko a cumlá :lol: :P Mám z něho radost,z chlapečka.

Ad to usínání -sice ty knihy kupuji,ale moc se jimi neřídím.Jen to spaní mě lákalo,ale stejně nebudu praktikovat,nevydržím to.Dokáže brečet i déle jak hodinu.A tak ho stresovat nechci,A Roman by ho stejně nosil a do postýlky nedával.Hlavně že spí v noci,s tím taky nemáme problém.Holky,ještě že vás mám,jste přeci jenom už o něco starší a tím pádem chytřejší a zkušenější :lol: :wink: :! Takže žádný stres!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
26.3.07 14:26

nase miminko je po navratu od babicek nejake ukazkova.rano vstal v 6 noveho casu,ale protoze pro me to bylo vlastne jeste v 5,tak jsem ho prebalila,nakrmila a sup s nim do jeho postylky pod medvidky,nevim co delal,okamzite jsem vytuhla,ale prvni zvuk vydal v 8,to se mi taky jeste vstavat nechtelo,tak putoval do obyvaku do lehatka pod hrazdu,na me si vzpomnel az v 9.uzasne jsem se vyspala.pak jsme byli tri hodky ve meste,ted jsem ho polozila do postylky,napred se smal,delal blbosti,pak jsem mu dala dudlik,otocil hlavu a spi.od rana se jenom smeje,no pohadka,mozna ma taky radost,ze je konecne tak krasne :D

mako odkud jsi?ja jsem si vsimla,ze auta tady nejsou tak spinava,jak to nase z moravy,asi to neprselo vsude stejne,navic kdyz michell ani o nicem nevi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
26.3.07 14:28

uz jsem se podivala,z brna :D to je onco,na morave byl ten sajrajt silnejsi :(
jezismarija,mela bych vyuzit toho,ze maloch spi a uklidit,budou u nas spat znami a po 14ti dnech,co jsme tu nebyla a lubin na nic nesahl to tu vypada fakt strasne,misto toho cucim tady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí