Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, ani jsem vás nestihla dočíst
, jedeme na návštěvu, tak až večer
, strašně dobře se to čte, tak pište ![]()
Jen info pro ssluničko - taky jsem měla mateřskou 3500,– a od narození malého mi to doplácejí do výše RP
Zařídit se to musí na sociálce v místě bydliště - zažádat o doplatek teď stačí jen jednou a posílají ho každý měsíc, ovšem, jestli i zpětně, nevím
Každopádně to zkus, jsou to přece 4000,– ![]()
Musíme jet, zatím ahoj ![]()
teda to nositko je fakt super,ja blbec uz jsem koupila lubinovi k vanocum krosnicku,tohle se mi ale libi mnohem vic.
slunicko ,to si o to rozhodne zazadej,prece to nebudes nechavat tem darebakum tam nahore
ti jiste nevahaji vyuzit pro sebe kazdou korunu,kterou by ze statu mohli vycucnout ![]()
Fazole, Michell , máte krásné kluky ![]()
Fazole , my pojedem do FM bohužel až na velikonoce
Bratr má určitě jiný vkus než já, on je spíš na ženský
Nemám žádnou jeho fotku, ale při nejbližší příležitosti ho vyfotím, to jsem zvědavá, co na něj řekneš ![]()
Sajso , nosítko vypadá sofistikovaně, mrkla jsem i na video, ale řekla bych, že mám Šimona přivázaného šátkem na záda rychleji ![]()
Jasně, pana bratra vyfoť, jestli je na ženský, tím spíš!
Mně se na tom nosítku líbí, že je vzdušný, v šátku bude v létě možná fakt hic…
jolmo a odkud sis to nechala posílat, z UK?
Teď jsem tady nad tím zuřila a velkej říkla, ať na to nekoukám, že by mě to naštvalo. Ale já zas nechci někoho s tím otravovat, není to sranda.
Tak jsem aspoň Mišákovi objednala dvě hračky na autosedačku, jednu spirálu a jednu hrazdičku s kravičkou, která hraje melodii
![]()
A helejte tohle, to je co - ňuf ňuf ňuf…
http://www.promimi.cz/detail.php?…
miluju hrochy
(svůj k svému…)
Holky, nosítko se mi taky dost líbí. Myslím, že na léto bude vzdušnější než šátek.
Pra:,–(ko věřím, jenže můj manžel, než něco zaváže, jsem už v Praze.
Tohle by pro něj bylo o moc jednodušší. Já taky vážu rychle. Ale zase tady se mi líbí ta kapsička, tu na šátku nemám.
![]()
Holky,zrovna jsme se vrátili z procházky.Stal se asi zázrak,byl s námi i taťka.Ale hlavně to byl jeho nápad,jít ven.A takovej kus jsme šli.Koupili jsme si po cestě dortíka a šli jsme k panimámě.No,ale naštěstí jsme nešli dovnitř.Jen před barák.
Jo,to nosítko by se mi taky líbilo.Ale nechci kupovat zase zbytečně jako ten šátek.Ten jsem musela prodat,vůbec tam nechtěl být.tak abych nevyhodila zbytečně 3litry
![]()
Teda ta cena toho nostíka
![]()
Myslíte,že v létě by už nemohl mít klokanku? Takovou tu, jak má vložku na držení hlavičky?
Michell, my měli šátek asi 10×, ještěže jsem koupila levnej.
Holky, Mišáka teď přivezl velkej od babi a rozjela se mu ta rýma…kdy mám odsávat?? A jak se to dělá, kam až mu mám dát tu hadičku???
Papu: já bych Ti doporučila si koupit v lékárně nebo zdravotnických potřebách odsavačku na vysavač, je super a hlavně to je rychle odsáté a jde to daleko líp. Já jí tedy zatím nemám, ale jakmile se rýma objedví, tak do ní půjdeme.
kristyn, slyšela jsem o ní…uvidíme. Jdeme cvičit vojtu a ošmrdlat žínkou, koupat radši nebudem.
Sajso já zůstanu u šátku, tohle je palba a nemůžu si vynachválit tu variabilitu šátku - běžně ho jím např. přikrývám v sedačce, o uvázání na kohokoli z rodiny vyjma pana Jolma nemluvě, toto se asi nějak šteluje
/na video jsem nekoukala/. Taky jsem psala paní Šmolíkové rozhodnutá koupit tenší šátek na léto a ona říkala, že ona nosila v tenkém cca v našem věku, neb její prcek je lednový a nepozorovala rozdíl mezi tenkým a tlustým, co se týče tepla dítětě, ale tenké šátky nejsou tak pevné a zařezávají se pak do ramen a není to pohodlné ani pro nosiče, ani pro dítě - vzhledem k té něší váze, je to asi důležité upozornění a její zkušenost, jelikož osobní, tak asi rozumná. Takže nakoupím Kopřimu ještě nějaké body Moira a sobě asi tríča od Senzoru a bude
, Pra:,–(ko nosilo v parném létě a nevypadalo nijak splaveně
. Rozhodla jsem se pro rubínovou nebo tu novou co jsem odkazovala, ale když nad tím přemýšlím,mohla bych to teplo odhánět aspoň světlejší barvou, možná se mi něco podaří urvat na ebay - teď jsem kámošce pořídila Nino jeans blue za 1500 vel.5 ![]()
papu já mám v UK tu kámošku s Jonášem, takže jsem je nechala poslat k ní a jelikož přijedou na Velikonoce, tak mi jej přivlečou. Ale přemýšlela jsem, že bychom tvůj kočár nechali poslat také k nim a oni by ho poslali normálně poštou, je to do 10kg - když jseš tak studovaná, mohla bys mrknout na Royal Post, kolik stojí 10kg balík do Čech a hned víš, jestli to má nebo nemá smysl. Carrery jsou tam za 99 liber. Akorát ten sucharsky Anglán neposílá za hranice, to jsem stačila vykorespondovat
. A koneckonců ani s tím placením to nemusí být hrůza, protože si prostě akorát přepošlem peníze
- já jim a ty mně.
Jolmo na tom serveru, odkud je nosítko je diskuze a tam taky píšou, že sice je tenčí šátek, ale hřejeme se s dítětem navzájem, takže nic moc velký rozdíl.
Mě šátek vyhovuje, ale je fakt, že i doteď zaryté šátkařky (chodím číst na Rodinu) dost kupují nosítka, bo pro děti, které začínají chodit, je to praktičtější. No, já do něj půjdu, už jsem rozhodnutá, mužovi se moooc zamlouvá, takže budeme mít každý to své. Ale Indio bych taky chtěla. Byť ani červený indický není vůbec k zahození. ![]()
Fazolko když už tak dávám ty pěkné odkazy - viděla jsi už nové Imse 2v1? ![]()
Ježíši holky , vy jste topho napsaly ![]()
Jolmo , Proki je teda kus chlapa ,. takovejch kilo
, ty určitě nemáš mléko mateřské ![]()
Sluníčko , nás IVF stálo „jen“ 7500,–
Dnes jsme vážili Sofinku , má 6700 g ![]()
Holky,
s tím IVF jste mě docela šokovaly - myslela jsem si, že 3 cykly hradí u každého dítěte.
Že tři cykly za život, to je celkem síla. A ještě ne celé. ![]()
Vložila jsem pár Daníků. Fazol na některých fotkách mi přijde podobný Erýskovi. ![]()