prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3826
23.3.07 19:57

Kati,u Kačenky jěště není jisté,jestli bude mít modré oči nebo hnědé.
Do ted to vypadalo,že po mě modré,ale poslední dny se mi zdá,že nějak tmavnou (že by po tatínkovi),tak si jěště počkáme.

řeknu ti,že vy jsme v tom měly trochu maglajs. Obě tchýně Katky a jěště Kačka,to by se v tom čert vyznal,ne? :lol:

jinak do práce já chodila jěště 5dní před porodem.
Oni mě tam potřebovali,pak jsem řekla razantně ne,do konce listopadu a konec,chci si také užít poslední měsíc. No a jak to dopadlo. 5dní na to jsem porodila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
23.3.07 20:04

Tak kulovnici na Honzika jo?
Já měla být původně v práci skoro až do porodu, ale pak jsem musela v září na rizikové. Původně jsem si jsem myslela, že mi bude práce chybět, ale nechybí, mám Honzíka a s tím se nenudím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
23.3.07 20:04

ty jo,to je fakt,ja bych asi chtela holcicku taky kacenku,napred jsme meli marianu,ale posledni dobou se mi to nejak rozlezelo a pak jsem uvidela vasi kacenku a to me utvrdilo v tom,ze takovou kacenku chci taky :D to by byl teda sakra maglajz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.3.07 20:09

jo,takže by kačka měla jěště švagrovou Kačku,tak to by už asi opravdu nikdo nepobral.
mám tu kamarádku,co je katka a má o 14dní mladší kačenku,když někam vyrazíme, tak se tomu také musíme smát.

s tou prací. já byla na rizikovém od začátku. máme kačenku z IVF a to se dává nemocenská hned. bohužel rizikové nerizikové,chodila jsem do práce celé těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
23.3.07 20:09

ja jsem byla chvilku doma,jak jsem nastoupila na materskou,ale pote co prichazel lubin z prace a ja na neho mavala z parapetu ve ctvrtem patre,protoze jsem se z nudy pustila do umyvani oken,tak mi schvalil,at radsi chodim dal do prace :D

kaci a kdy melas vlastne termin?ja jsem pet dni prenasela a bylo to hrozne.vyhanela jsem ho jak se dalo,nic nepomahalo,az jsem rezignovala a predstavou,ze neporodim nikdy,tak se umoudril :) me tlacilo hlavne to,ze jsem na vanoce chtela byt ve zline u nasich a nechtela jsem jet s mimcem rovnou z porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
23.3.07 20:15

v mem okoli se zadna katka dlouhonenarodila,myslela jsem,ze uz to trosku polevilo,ze to bylo hodne popularni v nasi generaci a ted uz kateriny zapadly v zapomneni.
ale bez ohledu na to,ze se tak jmenuju ja,tak musim zcela nekriticky :oops: rict,ze se mi to zda jako jedno z nejhezcich zenskych jmen.
matejovi uz se oci vybrvujou,u nas mame vsichni hnede,s lubinem podle nekterych vypadame spis jak sourozenci,takze neni prekvapko,ze malemu jdou do hneda.nastesti,jinak bych se musel zamyslet,co vsechno jsem loni v breznu delala :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.3.07 20:15

já měla termín na silvestra.
hrozně jsem si přála,aby se to povedlo tak kolem 18.,abych stihla Vánoce doma.
nakonec byla Kačka zvědavá na Mikuláše a vylezla 5.na čerty.

bylo to fakt nečekané,ale byla jsem fakt šťastná.

docela jsem ráda,že jsem přišla o ten poslední měsíc. mám kolem sebe samé kamarádky,co přenášely a není o co stát.
ted jedna přenášela týden a včera konečně porodila Žofii. no a ted čekám tady na sousedku (těším se,že budeme spolu vozit) termín má zítra,ale nějak to nevypadá. také jsem zvědavá,co to bude,jestli bude mít Kačka kámošku nebo ženicha :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.3.07 20:21

já když koukala na statistiky jmen,tak kateřina je stále do 5.místa.

já také nekriticky říkám,že je to pěkné jméno. Hlavně je to jméno ke kterému jde vymyslet snad nejvíc tvarů. Už jako holky na základce jsme to zkoušely a já se svým na plné čáře vyhrála.

jo,jo,ty si zapřemýšlíš,co jsi dělala loni v březnu a já můžu jen doufat,že nám to doktoři všechno nepomíchali :wink:

naštěstí to vypadá,že ne. všichni říkají,že kačka je celý tatínek a když kouknu na fotku sebe z vítání občánků,tak i já vidím celou sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
23.3.07 20:42

moje nejlepsi kamoska ze skoly mela termin pred tydnem a porad nic,zitra jde na vyvolavani,a to dva mesice nesmela ani vstat z postele a mesic lezela v nemocnici,protoze ji hrozil predcasny porod.a ted se malemu ven nechce.zahravaji si s nama jak kocka s mysi jeste pred narozenim.ted jsem s ni mluvila,jsem z toho cela na mekko.pro me byl ten porod strasne silny,uzasny zazitek,uplne ji zavidim,ze to ma jeste pred sebou.ja na to strasne rada vzpominam,i kdyz to bolelo jak cert a nebylo to uplne hladke,fakt jsem si to uzila a diky tomu,ze se to zkomplikovalo,jsem mela i ze sebe dobry pocit jak jsem to zvladla alubin se mohl ukazat jako velka opora :D strasne rada si vracim ten okamzik,kdy ho po dvo hodinach tlaceni vytahli,byla jsem uplne vycerpana,ani jsem si to stesti neuvedomovala,ale bylo to nadherne. no zase jsem se zasnila,hned bych sla do dalsiho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.3.07 20:52

jo,tak to tyhle obě kamarádky měly stejné.
jedna kvůli předčasnému porodu ležela i v nemocnici,druhá se musela šetřit.
nakonec obě budou přenášet.

pro mě to byl také ohromný zážitek a pro manžela také,ten z toho byl naprosto nadšený.
já porod měla hladký,ale také na konci komplikace a opakované šití pod narkozou. stejně bych do toho šla hned znova.

ale zatím bych měla pocit,že kačenku ošidím.
druhé bychom chtěli tak v jejích 2,ale uvidíme,jako to osud sehraje.
možná ani nebudeme muset na IVF a příroda si poradí sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
23.3.07 20:57

Tak jsme absolvovali druhou návštěvu - ty dny rychleji utíkají :wink:
Proki má dnes 3.měsíce, tak jsme jej vážili - má 7,70kg :oops: , ale fakt se mi nezdá, že vypadá jak mastodont :roll: , je spíš celý velký a když se nekouká na něco pod úrovní očí, tak ani nemá ty tři brady co normálně :lol: , ale on bude určitě po tatínkovi - jed jsem sněd jsem, asi založíme nadaci „Naše dítě“ :twisted: , aby ho měl posléze kdo živit a šatit…

sslunicko já chci taky přisávací hračky do vany, zrovna dnes jsem přemýšlela, čím bych mu koupání zpestřila, jaká je to značka?

katko to jsi nemohla Pra:,–(ku prokázat větší službu, s tím zážitkem z hotelu, ona už dlouho po něčem podobném touží :twisted:

Fazole tak co je s tou návštěvou? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
23.3.07 20:59

Holky mám super soubor, kde jsou básničky, říkadla a písničky, tak kdyby měl někdo zájem, tak písněte a já Vám to pošlu.
My bychom taky rádi druhý a nejvíc by se nám líbilo, kdyby se narodilo až by šel Honzik do školky, aby mi navazovala mateřská.
Pro mě byl taky porod zážitek, ale já zatím znovu rodit, nechci, nějak jsem ho nemohla vytlačit a naříkala při porodu a manžel byl z toho docela vedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
23.3.07 21:03

pra:,–(ko a jolmo ,bude to v lete sice uz pet let,ale mam to porad v zive pameti,neco taaaaaaaaaaaaaaak obrovskeho jsem v zivote nevidela.ja bych z toho mela spis strach nez ze by to ve mne vzbuzovalo nejakou sexualni euforii :oops: :lol: a podle toho,co jsem slysela od par kamosek,ktere maji s afroamericanama blizsi zkusenosti,usuzuju,ze pokud nekdo touzi nejen ppo velkych rtech,ale i po velkem p…,s cernochem nemuze sahnout vedle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
23.3.07 21:06

katko to je Pra:,–(kovic sen, že tu tak mluvím o ní bez ní :oops: /ale ona se tady tím netajila :lol: /, já sice nejsem ani trochu rasista, ale tmavší kůže v posteli by mi asi vadila, aniž bych přesně mohla definovat proč :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.3.07 21:07

Jolmo,já nevím,co to je za značku.
Přišla jsem do Pompa (velké hračkářství tady v jednom nákup.centru) a řekla,že bych chtěla nějaké přisávací hračky na vanu,jestli něco je.

Je to z materiálu jako to pěnové puzzle na zem,nebo karimatka.
když se to namočí,tak pak to perfektně drží na stěně vany a dlouho.
Mají různá zvířátka nebo autíčka,domečky.
Já koupila domácí zvířátka a slony (ty totiž miluju a sbírám),jsou krásně barevní a Kačka na nich mohla oči nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí