Poradna duly
Jana Čurdová
Byli jsem dnes dopoledne na návštěvě u kámošky - super den, je ze mne totiž slaměná vdova, neb taťka odjel na čtyřdenní seminář a tak jsem nemusela vařit - včera mě síce chvíli brala lítostivá, protože jsem bez něj posledních 7 měsíců nebyla ani den, nepočítaje porodnici, ale přešlo to, když jsem si uvědomila ty možnosti
… Zítra vyrážíme na další návštěvu, jen co doženu resty…
Prsa bych taky měnila, teda teď už ani ne, ale ze začátku mne táhla doslova k zemi
.
tak prsa mam ja takove,ze chci kojit,tak si musim vyhrnoout tricko az po bradu,abych je odhalila
.takze kdyz nekam jdeme,beru radsi flasku,sedet v restaurai upln enaha se mi moc nechce
a jen zavistive pokukuju pop maminach,ktere jen poodrhnou dole tricko a nakoji.ale momentalne pri naliti maji aspon moje push-upky co nadzvedavat,takze si pripadam neuveritelne sexy ![]()
Katko presně takhle blbne Gabča je to strašně roztomilý jak u toho funí ![]()
je uz s nima hrozna sranda.ted uz se vzdycky,kdyz s nim delam blbosti smeje tak az se zajika,je to uzasne,to bych se rozbrecela stestim
takovy neplanovany darecek a tolik stesti nam prinesl do zivota
mame ho tri mesice a ja mam pocit,jakoby byl s nama od jakziva,zenske co nechteji deti ani nevi o co prichazi.
Máš úplnou pravdu. Když padám na ústa a malá se na mě usměje, rázem je vše odpuštěno a já bych se rozkrájela jen aby jí cukly koutky jako, že malý úsměv
. Matěj má teď zase úžasný hlášky a někdy je taky na sežrání, ale teď si úžívám dost trucovitosti a naschválnosti. Jo jsou to zlatíčka a lumpové v jednom obalu ![]()
Ještě víc nechápu mámu, která dokáže ublížit něčemu tak malému, bezbranému a úžasnému
.
Byla jsem v galerce- ja teda cumim, Katko
!!! Vzdyt on se opravdu pokousi lezt! To je super
My do toho mame jeste daleko, Mateo by ani nevedel, jak na to
. Jsme zatim ve fazi sedani ![]()
Krasne fotky - Hani, Maly ctenar je bombasticky
A hned jsem Honzika poznala i kdyz tam nebylo napsane,kdo to je. Hec ![]()
Katko, mas pravdu, to jsem si neuvedomila s tim mlekem… Urcite to je jen to predni mleko. Hm, tak ted nevim, co s tim
- mam hlavu v parlamentu ![]()
Ad kolotoc - mame ho po Michalkovi, takze hraje ani ne minutu ![]()
Ahoj,
tak jsme se vrátili z venku a holky nevím co budu dělat, ale asi budu nějakou dobu bez netu, používám totiž manželův notebook a on bude měnit místo, tak o něj přijdu a asi bude chvilku trvat, než si koupíme nový, ale tedy vůbec nevím, co budu bez Vás dělat.
Prsa bych neměnila, jsem spokojená.
Malého dávám na bok, ale on je za chvilku na zádech.
Kolotoč - máme Lamaze, stál na netu 1700, ale je skvělý, dokonce má i dálkové ovládání ![]()
Prsa - mám F…doufám, že po kojení to budou zpět C, max D. Jsem dost hubená, takže tyhle 2 melouny jsou eufemisticky řečeno vidět. Na kojení je fakt, že je dobrý, že může ležet na klíně a já se jen mírně předkloním, ale kokršpanělí uši bych nafurt mít nechtěla…
Net - teď jsem bez něj byla asi měsíc, na začátku jsem tho spoustu udělala a ke konci mě chytaly deprese. Od včerejška, co tu zas jsem, mám spoustu nový energie ![]()
O víkendu jsme se s manželem něčemu hodně smáli a ona se začala smát s náma s pusinkou dokořán a nahlas, no krása, já se rozbrečela opravdu ![]()
Teď mi volá máma - v Chebu hustě chumelí ![]()
My máme taky Lamaze - dálkáč sice visí na kolotoči aby se neztratil - co bychom neudělali pro trochu pohybu
, ale vůbec mě nenapadlo měřit na kolik hraní pod ním Proki vydrží - nicméně je to určitě melodie na dobrých 10 min určitě ![]()
my mame kolotoc fisher price,hraje to melodii,ve ktere zpivaji ptacci,sviti tam svetylko, na strop to promita motylky a kolem dokola se toci takovi medvidci s kridlama.ta melodie hraje docela dlouho,ale dalkac bohuzel nemame ![]()
tak dnes jsme sli spat bez nutrilonu,tak jsem zvedava,jestli se bude budit jeste casteji.ale jak dnes spal az do sesti a nemuseli jsme ve ctyri vyhanet prdiky,tak jsem mela pocit uzasneho vyspani.jak se cloveku ty meritka meni
,driv mi pripadalo vstavat ve ctvrt na osm do prace nekrestanske a na prednasky od sedmi by me nikdo nedostal anni omylem.
my jsme dnes meli den protestu lezeni v kocare.byli jsme na prochazce a jednou jsem ho vytahla,abych ho ukazala kamosce v cele jeho krase(celikosti
)a to byla obrovska chyba,pak uz tam nechtel byt ani omylem.my budem muset za chvilku vytahnout asi sportak,on odmita lezet,jeste tak kdyz mu v te korbe zvadnu zada a sundam boudu,ale jinak se zacina pekne vztekat
asi se prestanu divat na zpravy.zas tam bylo nejake zabite dite,proboha to se ti lidi zblaznili nebo co?vcera jsem zapla rtl nebo co a zrovna tam byla zprava o tom,ze u nejakeho obrovskeho baraku nasli mrtvou,vyhozenou z okna novorozenou holcicku a hledaji matku,ktera to udelala.to fakt snad neni mozne.presne jak psala alinka,proc lidi,kteri po diteti touzi ho mit nemuzou a takovym bestiim se rodi ![]()
MY máme kolotoč chicca, je tam několik melodii, dálkové ovládání, dokonce se tam dá nastavit, že mu to začne hrát, když začne brečet.
Dobrý večer,
všechny vás pozdravuje noona Zůze rostou zuby, tak mají veselo
, příští týden snad budou mít pc.
Velkej tu smrděl u počítače, tak jsem si místo vás psala s noonou, řešily jsme kojení, jak jinak.
Mišák večer vyváděl, tak dostl z flašky ještě mých 40 ml, na to se vrhnul jako kdyby týden nejedl…pak si poblinkal a byl tak utahanej, že vytuhl…
Alinko ne díky, prsa si nechám:-)) Přeci jen jsem na ty malý zvyklá…
Jo a kadeřnice - já se snažila nakojit tak, aby to vyšlo, tchýně šla se mnou a vozila malýho, on v kočárku vydrží i dýl, když je na vzduchu. Když by bylo nejhůř,tak bych ho tam nakojila, ale to dělám nerada v jiným prostředí, už kvůli tomu jeho výstupu, co vždycky předvádí…
Brokyno no fakt jsi mě překvapila. Hlavně ta moje dr, co tam dělá, když jsem se na to ptala, tak říkala žádný láhve, ani avent (když jsem říkala, že budu asi potřebovat někdy do školy a tak), ale stříkačku…no my zase dávali láhev a dobrý.
Fazol prso si taky držím, Mišákovi po chvíli vypadne a začne to honit všudemožně…