Poradna duly
Jana Čurdová
Ne, uz nepouzivame bavlnene plinky. Jen tak, jak pise Papu, na prebalovaku je jedna a kdyz se pokaka, tak je podkladam, protoze ta spodni plena je vzdy spinava…taky se pocura…takze spotreba je velka. A peru skoro kazdy den…no, kecala bych - ted uz ne, ted uz jednou za dva dny.
Holky, já se teda přiznám, že pod malého na přebalovák plínku nedávám, špatně se mi přebaloval, takže plínku vynechávám a dávám jen jednu na pytlík ![]()
Takteď jsem skoro deset minut odsávala, a odstříkala jsem (3 hodiny po kojení!!!!!) 40 ml
To přece Mišákovi nemůže stačit…
Kdyby se teď vzbudil, tak teda nevím, co mu nabídnu…
Alinko, co ty dáváš? A kolik?
![]()
no ale stejně, aby třeba neprochladl…ale já třeba taky hodně větrám a radši mám doma míň stupňů a přikreju ho. Taky ho „otužuju“, ale všeho s mírou, kór když měl ty močový cesty nemocný…
Tak jdu spát, nebo se tady budu užírat tím, že mi neteče mlíko a řešit příkrmy…tak dobrou…
Já mám prsa měkký celý den a vysvětlila jsem si to tím, že už nevyrábím do zásoby, ale v okamžiku potřeby
- Proki nevypadá, že by strádal, tak to neřeším. Zato teď začal ukrutně, ukrutně slintat, vypadá, jakoby se koupal ve vlastních slinách ![]()
Já přebalovák nemám, přebaluju na posteli a pod ní mám takovou podložku. Plínek taky máme velkou spotřebu, peru tak jednou do týdne.
Papu vydrž do konce 4 měsíce a pak už můžeš dávat zeleninku, když budeš mít pocit, že má málo mlíčka. Dělala jsem to tak s Matějem a to byl nedonošenej. Hlavně se nenervuj, řekni si, že je to tříměsíční krize a že to přejde. Já to měla minulý týden a teď už je to dobrý. Mišák používá při kojení jinou techniku (mnohem účinější) než odsávačka, tak se nenech rozházet množstvím odsátého mlíka.
Jdu taky oslavit mezinárodní den zdravého spánku.
Dobrou noc.
Papu, ja neodsavam, jen rano pri kojeni „sbiram“ do sberacu mleko, ktere vyteka pri kojeni z toho druheho prsa. Potom to nalevam do sklenicky z presnidavky, kterou mam v mrazaku.
Ted v dubnu to budu moc potrebovat, protoze 4.4.mame z prace takovou, jak to nazvat, mensi parbu a 14.4. srazpo 15 letech z gymplu. Takze mamka bude „kojit“. Uz mam zasoby udelane.
Dobré jitro,tak naše kojení přes noc.Spíme spolu v posteli,nakojím a spíme dál.Žádné krkání a podobně.A další kojení?žádné otáčení mimi,spíme stále stejně,jen mu dám to druhé prso,ležím na boku a on cucá.Dokonce mi přijde,že je mi to pohodlnější,dávat mu to prso jakoby napříč (když ležíme k sobě bříškem,nedám mu to prso spodní,ale to vrchní
)!!!
Plínek taky máme velkou spotřebu.Včera jsem si dokoupila dalších 10ks.Protože jsme taky dost blinkací ![]()
Prsa mám navečer taky jako vymáčknutý sáčky.Měkký!!
Ale stačí mu to,tak to neřeším.
Papu,tu knížku si určitě budeš chválit.Je fakt super
![]()
Ad-přebalovák.Mám a plínku na něj nedávám,jen tu takovou jednorázovou (ty podložky na přebalování) a ta nám tam někdy vydrží i týden (čistá).Občas večer po koupání,když fénuju,tak se počůráme,tak jí vyměním.
Tak dneska první:-))
alinko, já bych do sběrače nenabrala ani prd, mně mlíko samo neteče…už jsem tu někomu slíbila ty vložky do podprsenky, který jsem nakoupila a dávala si je tam ze začátku pro formu a nemá to cenu…
ty kamarádky, jak tu byly v úterý se děsně divily, kde mám prsa
Což mi štve o to víc, že vynikne to moje břicho ![]()
Soukupko a myslíš, že je lepší ta zelenina než příkrm umělýho mlíka?
To co dneska v noci zase předváděl to bylo na palici, cucal po dvou hodinách,pak už i míň a pak zase děsně řval, že chce ještě…když jsem mu strčila dudunu, tak nejdřív nechtěl, pak se přisál a sosal tak hlasitě, že jsem nemohla usnout - jako Meggie ze Simpsonů ![]()
Jo a Soukupko, to tě obdivuju, já když přebaluju na posteli třeba u tchánů, tak z toho nemůžu, berou mě záda a vůbec nevím jak se tam mám postavit:-)))
Grrrr, já než něco napíšu, tak už je tu nacpaná Michell
![]()
Michel s tím prsem, to by mi nešlo s tím mým nic
![]()
Jo Mišák čůrá skoro vždyckly, když mu sundám plínku a je nahatej. To je dobrý, protože na 4měsíční prohlídku máme přijít s močí, tak to snad půjde dobře odebrat.
Papu,tak snad příště budeš rychlejší
![]()
Jo,chtěla jsem se vás zeptat,jestli byste někdo nechtěl mléko a kaši?Zdarma.Je to lehce po záruce,ale to nevadí.Může se to používat,je to jen kvůli kontrolám v lékárně,jinak tomu fakt nic není.Takže bych poslala.
Ahoj holky ![]()
Včera usnula Sofinka v 18.45 a vstávala v 6.00 , takže holky , vydržte , bude líp ![]()
Právě jí mám na ruce , tak ťukám jedním prstem ![]()
Taky slintáme a jak , někdy si říkám , že jí snad roste celý chrup najednou ![]()
Dneska mi přijde kámoška , podívat se na Sofi , jak jinak , na mě se už nikdo koukat nechodí
, jo , jo , kde jsou ty časy
![]()