prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8569
21.3.07 22:06

Ne, uz nepouzivame bavlnene plinky. Jen tak, jak pise Papu, na prebalovaku je jedna a kdyz se pokaka, tak je podkladam, protoze ta spodni plena je vzdy spinava…taky se pocura…takze spotreba je velka. A peru skoro kazdy den…no, kecala bych - ted uz ne, ted uz jednou za dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
21.3.07 22:15

Holky, já se teda přiznám, že pod malého na přebalovák plínku nedávám, špatně se mi přebaloval, takže plínku vynechávám a dávám jen jednu na pytlík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
21.3.07 22:15

Takteď jsem skoro deset minut odsávala, a odstříkala jsem (3 hodiny po kojení!!!!!) 40 ml :cry: :cry: :cry: To přece Mišákovi nemůže stačit…
Kdyby se teď vzbudil, tak teda nevím, co mu nabídnu…

Alinko, co ty dáváš? A kolik?

• Citovat
  • Upravit
papu
21.3.07 22:16

Handah, ale ono to prcky většinou studí, ten přebalovák…

• Citovat
  • Upravit
7095
21.3.07 22:26

Já vím, papu :oops: , Honzík je otužilej - ani nekvikne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
21.3.07 22:32

:lol: :lol:
no ale stejně, aby třeba neprochladl…ale já třeba taky hodně větrám a radši mám doma míň stupňů a přikreju ho. Taky ho „otužuju“, ale všeho s mírou, kór když měl ty močový cesty nemocný…

Tak jdu spát, nebo se tady budu užírat tím, že mi neteče mlíko a řešit příkrmy…tak dobrou…

• Citovat
  • Upravit
3892
21.3.07 22:38

Já mám prsa měkký celý den a vysvětlila jsem si to tím, že už nevyrábím do zásoby, ale v okamžiku potřeby :lol: - Proki nevypadá, že by strádal, tak to neřeším. Zato teď začal ukrutně, ukrutně slintat, vypadá, jakoby se koupal ve vlastních slinách :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
21.3.07 22:44

Já přebalovák nemám, přebaluju na posteli a pod ní mám takovou podložku. Plínek taky máme velkou spotřebu, peru tak jednou do týdne.
Papu vydrž do konce 4 měsíce a pak už můžeš dávat zeleninku, když budeš mít pocit, že má málo mlíčka. Dělala jsem to tak s Matějem a to byl nedonošenej. Hlavně se nenervuj, řekni si, že je to tříměsíční krize a že to přejde. Já to měla minulý týden a teď už je to dobrý. Mišák používá při kojení jinou techniku (mnohem účinější) než odsávačka, tak se nenech rozházet množstvím odsátého mlíka.
Jdu taky oslavit mezinárodní den zdravého spánku. :D Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
21.3.07 22:49

Papu, ja neodsavam, jen rano pri kojeni „sbiram“ do sberacu mleko, ktere vyteka pri kojeni z toho druheho prsa. Potom to nalevam do sklenicky z presnidavky, kterou mam v mrazaku.

Ted v dubnu to budu moc potrebovat, protoze 4.4.mame z prace takovou, jak to nazvat, mensi parbu a 14.4. srazpo 15 letech z gymplu. Takze mamka bude „kojit“. Uz mam zasoby udelane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.3.07 07:36

Dobré jitro,tak naše kojení přes noc.Spíme spolu v posteli,nakojím a spíme dál.Žádné krkání a podobně.A další kojení?žádné otáčení mimi,spíme stále stejně,jen mu dám to druhé prso,ležím na boku a on cucá.Dokonce mi přijde,že je mi to pohodlnější,dávat mu to prso jakoby napříč (když ležíme k sobě bříškem,nedám mu to prso spodní,ale to vrchní :oops: :lol: :wink: )!!!

Plínek taky máme velkou spotřebu.Včera jsem si dokoupila dalších 10ks.Protože jsme taky dost blinkací :?

Prsa mám navečer taky jako vymáčknutý sáčky.Měkký!! :lol: :wink: Ale stačí mu to,tak to neřeším.

Papu,tu knížku si určitě budeš chválit.Je fakt super :lol: :D :!

Ad-přebalovák.Mám a plínku na něj nedávám,jen tu takovou jednorázovou (ty podložky na přebalování) a ta nám tam někdy vydrží i týden (čistá).Občas večer po koupání,když fénuju,tak se počůráme,tak jí vyměním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
22.3.07 07:37

Tak dneska první:-))

alinko, já bych do sběrače nenabrala ani prd, mně mlíko samo neteče…už jsem tu někomu slíbila ty vložky do podprsenky, který jsem nakoupila a dávala si je tam ze začátku pro formu a nemá to cenu…

ty kamarádky, jak tu byly v úterý se děsně divily, kde mám prsa 8O 8O :?: :?: Což mi štve o to víc, že vynikne to moje břicho :cry:

Soukupko a myslíš, že je lepší ta zelenina než příkrm umělýho mlíka?
To co dneska v noci zase předváděl to bylo na palici, cucal po dvou hodinách,pak už i míň a pak zase děsně řval, že chce ještě…když jsem mu strčila dudunu, tak nejdřív nechtěl, pak se přisál a sosal tak hlasitě, že jsem nemohla usnout - jako Meggie ze Simpsonů :roll:

Jo a Soukupko, to tě obdivuju, já když přebaluju na posteli třeba u tchánů, tak z toho nemůžu, berou mě záda a vůbec nevím jak se tam mám postavit:-)))

• Citovat
  • Upravit
papu
22.3.07 07:40

Grrrr, já než něco napíšu, tak už je tu nacpaná Michell :? :? :lol: :lol:

Michel s tím prsem, to by mi nešlo s tím mým nic :lol: :cry:

Jo Mišák čůrá skoro vždyckly, když mu sundám plínku a je nahatej. To je dobrý, protože na 4měsíční prohlídku máme přijít s močí, tak to snad půjde dobře odebrat.

• Citovat
  • Upravit
1214
22.3.07 08:03

Papu,tak snad příště budeš rychlejší :lol: :D :wink:

Jo,chtěla jsem se vás zeptat,jestli byste někdo nechtěl mléko a kaši?Zdarma.Je to lehce po záruce,ale to nevadí.Může se to používat,je to jen kvůli kontrolám v lékárně,jinak tomu fakt nic není.Takže bych poslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
22.3.07 08:04

Ahoj holky :lol:

Včera usnula Sofinka v 18.45 a vstávala v 6.00 , takže holky , vydržte , bude líp :lol:
Právě jí mám na ruce , tak ťukám jedním prstem 8O
Taky slintáme a jak , někdy si říkám , že jí snad roste celý chrup najednou :lol:
Dneska mi přijde kámoška , podívat se na Sofi , jak jinak , na mě se už nikdo koukat nechodí :evil: , jo , jo , kde jsou ty časy :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
22.3.07 08:05

Michell , záleží jaký mlíko a kaše to je :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie