prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8569
20.3.07 16:56

Papu, to je des, kdyz vidis, jak mimi protestuje, jak place, kdyz mu delas to, co nechce…Vydrz, je to neprijemne, ale urcite mu to pomuze!

Ad paseni - take jsme meli utlum, nevim proc…?, ale zase paseme jako o zivot :wink: Jolma ma pravdu, asi je to dalsi vyvojovy stupen :wink:

Ad barva oci - Mateo ma bledemodre, Michalek taky , manzel taky a jen ja mam zelene. Myslela jsem, ze modre oci nejsou dominantni ! Chtela jsem aspon jedno ditko se zelenyma ocima. Tak mozna to treti 8)

Fazole, taky jsme nemeli jeste bobek. Ale mame hooodne moc zluteho neceho + bile kousky nestraveneho mleka :roll: a posledni tyden to je vzdy po kazdem kojeni. 8O Kamoska mi rikala, ze je to znamka, ze ma moc mleka. Je to pravda????? :?:

Brokyno, tak to jsi mela desne zazitky…ja to nechapu, proc v tech nemocnicich jsou takovi zatvrdli :! Jeste napis, ze je to Baby Friendly Hospital :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
20.3.07 16:57

Čágo
Tak jsme se vrátili z občánků 8O , no bylo teda nic moc , řvala tam jedna holčička , takže super , takový medový řeči o přivítání nového občánka a tak , ve finále nás vyfotili , dostali jsme kytku , Bára se mi pak doma smála , že to je kytka za bůra :cry: a bryndáček s nápisem občánek města Berouna :evil: :lol: :lol:
Něco pak hodím do galerky , Lucka fotila a samozřejmě při asi třetí fotce vyplivla baterka :evil:

Jinak já mám taky hodný miminko za odměnu , jo a dětičky ze školky tam zpívaly písničky a naše Sofi tam pěla s nima , no , to ona je taková zpěvačka , doma zpívá taky :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
20.3.07 17:00

Taky kakáme bobky , někdy a oči máme temně modrý , já zase doufala , že bude mít hnědý , manža má hnědý , tak zase nic , jen Kuba ten má hnědý , ale holky do modra , ale nepřijde mi , že to je finální barva :wink:
Pádím , večer juknu , pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
20.3.07 17:02

Katko, vecer nakojim normalne jako vzdy a davam 60ml nebo 90ml Nutrilonu Forte. Vzdy to vypije :! Proste vecer mam opravdu o hodne mene mleka nez pres den. Jinak mam mleka dost, mam pocit, ze uz ta tvorba je ustalena…aspon teda doufam…ze to nezakriknu!

Mateo takto aktivni, jak popisujes, neni. Jen kdyz lezi na zadech, tak se pritahuje za ruce do sedu, to se mulibi a jdemu to dobre. Ale pokus o lezeni - neee 8O . Pripada mi v tom ohledu slaby.Michalek byl o dve kila tezsi v tomto veku a byl o hodne fyzicky dopredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
20.3.07 17:35

mozna je to tou vahou.ted uz bude mit vic nez 7,5kg.,mozna tesne pod 8 8O ja mam mlika pro maleho dost,ale byla jsem zvykla,ze mam jeste habadej odstrikano do zasoby a ted to pokryje akorat tu jeho potrebu.tak ty mu to davas zvlast,ja jsem si to nejak neuvedomila,protoze ja ho vecer krmim vzdycky z flasky odstrikanym,jinak by mi u toho prsa okamzite vytuhl a lezel tam nejlip celou noc :D ja jsem si prave rikala,ze bych mu to moje trosku zahustila umelym,aby vydrzel trochu spat,nemate s tim nekdo zkusenost.on teda spi od 8 do 12 az pul jedne,to je super,ale pak chce uz zase ve dve,driv mu stacilo az o pul ctvrte,ted si to tam nejak vlozil.nebo mu mam zahustit az to druhe o pul noci?kdyby pak spal treba do pul sedme,tak by mi to vubec nevadilo a nepremyslela bych nad tim,ale jak jsem psala od ctyr jsem vzhuru a s jeho spanim pres den nemam ani sanci to nekdy behem dne dohnat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
20.3.07 18:34

katko,já když jsem pak už měla málo svého mléka,tak jsem udělala dávku (záleží na tobě) umělého a dolila svoje.
dělali nám to tak i v porodnici a dr. mě to také odkývala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
20.3.07 18:49

Ahojda,tak se ozývám až teď.taky vás dočíst,je síla :lol: :wink:
Ráno jsme v půl 8 vyrazili do Němec.Koupila jsem zase nějaké věcičky a hlavně jsem chtěla nějakou výzdobu na Velikonoce.Malej spal od rána až do té 12hod,ale pak ani ťuk,takže už je unavenej,protivnej,tak musím rychle -musím jít už vykoupat a spát. :oops: :lol: :wink: No,bez maminky neusne (teda spíš bez prsa :oops: :D :! ).

Paseme koníčky ostošest,ale nelezeme.Snaží se zvedat,sedat.Taky si myslím,že na lezení nemá dostatek sil :?

Katko-tak s tím spaním to mám to samé.Spát v 8,pak kojení po 24hod,to by šlo,ale pak už po těch 2hodinách a dlouho.přemýšlela jsem jako ty,že bych dala příkrm,aby spal déle,ale bojím se,aby pak chtěl moje mléko.

No,mě se zase mléko víc rozjelo.Asi tím,jak chce furt cucat.Dokonce se mi včera udělala zatvrdlina,dost to bolí.Tak budu muset masírovat a pokusím se,aby mi to Max vycucnul.Au,au :cry: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
20.3.07 18:50

Tak jsem tu zase na skok…Holky, už některá z vás přestala kojit? Já asi budu muset a jsem z toho dost nešťastná… :cry: Malej si ode mě přes den bere tak 30 - 40 ml při jednom kojení a zbytek cca 80 - 90 ml musím Jakuba dorazit sunarem.V noci si bere víc, ale pořád je to málo. Jedna sestrra v tý nemocnici říkala, že to vypadá, jako kdybych měla zúžené mlékovody a proto to Jakubovi nejde dost dobře vysát… Je fakt, že mi tečou takový jako nitky… dost slabý… Nemám s čím (s kým) porovnat, tak nevím. Zeptám se možná hloupě :oops: , ale jak to teče vám? :oops: :wink: Kdybych měla už druhý dítě, tak bych to mohla s něčím porovnat, ale takhle fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
20.3.07 18:56

ahoj Peto,tak se konečně setkáváme.
nevěřím,že máš zůžené mlékovody,přijde mi to jako naprostá blbost. ty nitky jsou normální.
jestli chceš vytrvat v kojení,tak doporučuji odsávačku.

jinak já už také nekojím. začalo to,když jsem musela do nemocnice na zákrok a malá pila z lahvičky,pak dělala u kojení hrozný brajgl a pořád řvala hlady. je fakt,že kdybych měla pevnější nervy a vůli,že jsem mohla jěště kojit,ale mě to dost stresovalo.
tak jsem nějakou dobu odsávala a kačku krmila z lahvičky svým mlékem. pak jsem ho už míchala s UM až jsem skončila úplně.
jsme na UM asi 14dní.
začátky byly perné,kačka to UM vůbec nechtěla,ale už se srovnává. žádný jedlík to není a nejspíš nebude,ale co,přibírá dostatečně,tak co to řešit.
peto,jen ten sunar,nechceš ho změnit?
mě přijde,že je to to nejsladší mléko na trhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
20.3.07 19:17

Ahoj Kačko!
Ty myslíš, že ten Sunar není dobrej? No já si taky myslim, že to nebude žádnej ázrak. Dávala jsem mu Bebu, ale v tý nemocnici byli dost nekomnpromisní, že je to zbytečný a dali nám Sunar, jako všem dětem. Je fakt, že je to nejlevnější, tak asi proto. A co dáváš Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
20.3.07 19:21

Brokyno taky myslím, že nitky jsou normální, když odsávám, teče to taky tak. A Daník už má přes 6 kilo. :wink: Takže málo mléka to jistě neznamená, přibýval cca 300g týdně.

Z mlék by teď složením mělo být nejlepší nové Hero Lactum Baby. Beba mi nepřišla nic moc, to spíš Nutrilon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
20.3.07 19:28

Sajso ale já mám odsávačky 3 - balonek, píst a od chica takovou mačkecí - páčkovou… a ani jednou to nejde. jedině ručně, ale z toho mě pak hrozně bolí prsa :?
Jsem nešťastná, hrozně moc jsem chtěla kojit… Ale nějak to prostě nejde :cry:

jdeme koupat, tak zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
20.3.07 19:28

Já myslím,že BEBA je dobrá. nám ji dr.doporučila,ale kačka ji totálně odmítla. tak jsem koupila Nutrilon (my totiž musíme mít jěště hypoalergení),také ho nejdřív odmítala. mě úplně děsilo,že budu muset jít na sunar.
všichni říkají,že je nejsladší a já do budoucna nechci nic sladit,tak jsem měla obavy,že si na tu sladkou chut zvyklne a bude to problém.

je fakt,že ten sunar je nejlevněšjí. nevím,jestli to nemusíš tolik řešit,tak bych asi přešla na něco jiného,tedy jestli nemáš problém jako já s kačkou,že nic nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
20.3.07 19:32

odsávačku jsem měla manuální od Aventu a moc jsem toho neodsála.
tak jsem si koupila elektrickou od medely a fakt super.
je to sice 2tisícová investice,ale nelituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
20.3.07 19:40

Ahoj,
tak my byli odpoledne venku, zima je tedy pěkná. Honzik když se narodil, tak měl oči tmavé až do červa a teď nám trochu zesvětlili a jsou krásně hnědé, myslela jsem, že je bude mít modré, když se narodil, ale nebylo to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí