Poradna duly
Jana Čurdová
Soukupko,tak to mi přišlo už asi minulý měsíc taky,ale dnes ještě to dvd.Tak počkej,ono ti určitě taky dojde.
Sluníčko-jo,to je ta krabice.Tak mi nakonec po hodince pláče usnul.Už spí půl hodinky.Tak jsem zvědavá,jak dlouho mu to dnes vydrží.Tak to jo,a já myslela,že vám dopol spí třeba přes hodinu a víc.
![]()
Odpoledne taky chodíme ven.Za každého počasí.Ale jakmile zastavím,pláč
,takže si toho moc na zahradě neudělám.
Kristy-jaktože jsi nic nedostala
Chuděrko,tě obrali.
Jo,taky se chce sám po:,–(it.V lehátku dokonce i stojí
Fakt,ten až začne lézt,taky budu běhat jak čamrda za ním
Jsou nějací hyperaktivní,ty naše děti
![]()
Michel,to máš pravdu,že se uběháme,ale těším se na to.
malá mi právě také spí už půl hodinky.
jinak já když ji dám někdy dopoledne do kočárku tak mi tam spí 3hodiny v kuse.
to jsem vyzkoušela ted,když tu byla tchýně. malou povozila a postavila a ona spinkala fakt jak pařez. já mezitím udělala strašně věcí a tchýně mi umyla okna.
Tak my teď taky spíme v postýlce, párkát jsme se zhoupli na míči a už spí. V sobotu jsme ho zkoušeli dát do postýlky a on řval, pořád to sílilo tak to po 15 minutách manžel nevydržel a vyndal ho, vyřvání na nás opravdu nefunguje, i když jsme na něj mluvili, tak nás nevnímal a řval dál.
malý není zvyklý v postýlce?
u nás vyřvání také nefunguje.
ale naštěstí už ty brečící dny máme za sebou. Kačka pláče maximálně když je přetažená a nemůže usnout.
Honzik v postýlce neusne sám od sebe, spí v ní když ho tam dám, když usne u kojení nebo na tom míci nebo v náručí. Už ani v porodnici nechtěl spát v postýlce. Závidím všem, kterým usne miminko samo v postýlce, asi něco děláme špatně, že nás malý tam neusne, ale nedá se nic dělat.
Ahoj holky,
zdravim po dlouhe dobe, ten pocitac opravdu asi odchazi do vecnych lovist. Zatim jsme objednali monitor, ten z ma taky dost, uvidime, co bude se zbytkem, manzel se v tom vcera hrabal a zatim funguje. Ale na jak dlouho?!? ![]()
Jinak u nas noveho nic, jen me dostihla ta hnusna cervena tetka. Myslela sem, ze si da delsi pauzu, no, co nadelam… ![]()
na TBC jsme z byli - je to OK, ale museli jsme se objednat sami, u nas pozvanky nechodi.
Ahojky maminy a miminka ![]()
Tak se zase hlasim po delsi dobe..
Anicka mela v patek tri mesice, na kontrole 61cm a 5,3kg
Taky byla naočkovana a chudinka z toho mela uplne sok..
pak ji natekla strasne nozicka, no proste nic moc.
Taky jsme byli v sobotu na vítání občánků, dam do galerky fotecky. ![]()
Nejak nemam vubec cas vas cist, tak ani nevim jak se vsechny mate, ale myslim ze urcite fajn.
Tak se zatim loucim a zdravim vsechny mimísky..
papa
PS: snad se sem zase brzy dostanu a neco malo prectu.. ![]()
No,Max sám od sebe v té postýlce taky neusne.Teď jsme vstávali.Ale musím ho nechat brečet tak tu hodinku,to už je z toho tak unavenej,že když mu vrazím násilím dudáka,tak párkrát cucne a chrní.Občas se probudí s pláčem,ale to kvůli prdíkům.
![]()
Ahojky
Papu , kafe piju, tak 1, někdy 2 denně, i v těhu ![]()
ciperko , škoda, příště to snad vyjde ![]()
Teď hlavně, aby se spravil Toník, co ![]()
U nás už noci lepší, kéž by to tak zůstalo
![]()
Usne kolem té 10-11, pak kojení kolem 3, kolem 6-7 no a potom už je sice vyspanej, ale dám ho k sobě do postele a ukecám ho ještě do 10, takže super. Pak se naobědvám a hraju si s ním - pod hrazdičkou (tam někdy vydrží chvíli i sám), vytahuju postupně všechny hračky a ukazuju mu je, mezitím ho přenáším mezi postýlkou, dekou, přebalovákem a košem, protože jak se chvíli začne nudit, tak řve
, pouštím mu kolotoč a zpívám mu, čtu básničky, hrajeme si na včelu a tak pořád dokola. Někdy mi už z toho solidně hrabe ![]()
Většinou kolem 1-2 h. odp. jdeme ven a naproti tátovi, nakoupit a tak. Když ještě chvíli vydrží spát po příjezdu, tak jásám. ![]()
No a k večeru už bývá protivnej, chce se pořád nosit, a taky strašně rád čučí na telku, dokonce mu kvůli ní není ani líno otáčet hlavu
Já ho vždycky natáčím, aby neviděl nebo ji vypínám, jenže taťkovi to moc nevysvětlím, je snad hrdej, že spolu čučej na fotbal nebo co
Jenže jsem zas ráda, že ho chová, protože už něco váží a tolik hodin po sobě ho nosit nezvládám. Když jsem sama doma, nechávám ho už i někdy řvát na dece, musí pochopit, že pořád nosit se nejde
Mimochodem, teď v pátek u nás byli známí a kamarád naznal, že mám to maminkovství pěkně vydřený. Tak mě potěšil ![]()
Jo a v postýlce, teda zatím v koši, usne jen v noci, přes den prostě ne. Tak už to tak beru, že doma prostě něco udělám, jen když ho někdo hlídá ![]()
Kufřík v porodnici jsme dostali a přišel i vzoreček plenky Pampers ![]()
Posazovat se neposazujem ![]()
Tak. Jsem se vykecala, omlouvám se za ten román
, dokojím a jdeme ven ![]()
holky, dvd dneska dorazilo, ale michell taky jsem se radovala, že tam jsou nějaký cviky, apod…jó houby houby, je to trapná 15ti minutová reklama na nutrilon, fakt.
Pamperska a nestle kaše taky přišla, záleží jestli jste vyplnily ty odpovědní kartičky.
My odpoledne taky chodíme hodně ven, ale dopoledne už nevím co s ním .Zase do šátku dávat, to usne a já chci aby si to nechal na noc. Když usne sám, tak ok, ale neuspávám ho. Takže dávám hrazdičku, čtu mu medvídka Pů, ukazuju hračky, přebaluju (to ho moc baví) a tak…už mi z toho někdy šibe, po třech měsících dobrý co??? Venku většinou spí, pokud ne - tak 10 minut maximálně, tak kouká na hračky. Někdy chce vozit, ale většinou je to jedno, dělám třeba u táty na zahradě a on spinká a v pohodě.
handach teď čtu tvůj příspěvek, tak vidím že je to podbný. Na telku taky čučí rád. tátou čučej i do pc…ale taky jsem ráda, že je chvíli u něj a mám klid. Taky někdy ho nechám řvát, prostě musím třeba na záchod nebo něco dodělat.
On je potvora, nic mu není, chovám ho, skloním se, že půjde na deku nebo do lehátku a záchvat, dám mu dudu a řeknu, že jsem u něj, tak po očku koukne, jestli fakt jo a hned je klid…
ty dětičky jsou s tou televizí všechny stejné.
je to mor.
ale Kačka má prostě smůlu. nemá šanci,aby se na ní jen podívala,to důsledně hlídám i do PC.
myslím,že až z toho bude mít rozum a já nebudu mít šanci zakázat,že se nakouká jěště dost a dost.
Zdravím po strašně dlouhé době ![]()
Nevím, jestli si mě tu ještě pamatujete, ale to je fuk. neměla jsem net dma, takže jsem byla úplně odstřižená od světa.
Koukám, že miminka rostou a že jsou všechna krásná ![]()
Až se trošku zorientuju, tak přihodím nějakou tu fotku Kubíka, kterej se nakonec narodil 4.1.2007. Asi jsme byli poslední, co? Porod jsem měla tak šílenej, že už vím, proč Kubík pořád váhal, jestli už chce ven. Asi mě chtěl ušetřit (20 hodin a nakonec císař).
A aby toho nebylo málo, včera nás propustili z nemocnice, protože Jakub měl šílenou virózu. Teď tam ještě dojíždíme každý den na píchaná antibiotika… ![]()
No nic, jdu si pročíst nějakou tu stránku zpátky, abych nebyla úplně mimo ![]()
Každopádně vás všechny moc zdravím!!!
Ahoj Brokyno,
jen tě chci „potěšit“, my měli atb od nějakého 4.týdne…jezdili jsme každý den na injekce do nemocnice
Tak ať jste brzo fit…
Koukám, že jsi z Plzně, tak zajdi na baby-café do PLzeňskýho fóra.
ssluníčko ty taky! Plánujeme sraz!
Vyhodila jsem velkýho s malým, vyluxovala a počítám, že dýl jak půl hodiny venku nebudou, velkej je utahanej a je hnusně a on chce domů
![]()
Ahoj ženský, co s těma dětma děláte, že vám brečí a nespí?
Matoušek si pobečí, jen když má hlad, jinak je hodňoučký
My chodíme ven jen dopoledne, nakoupím vždycky nějaký žvanec, utíkáme domů, uklohním oběd, pak Šimon dvě hodiny spí, Matouš si taky hoďku schrupne a pak už je za chvíli tma.
Fazole , tak jsem u oběda lehce nadhodila, jestli si chce od nás taťka odpočinout, že odjedeme vlakem a bude mít klid na práci. A on hned, že do Prahy nás dvakrát po sobě nepoveze a že se pojede až na velikonoce a že když se mi to nelíbí, tak jsem se měla naučit řídit
Tak se uvidíme ve středu a pořádně ty chlapy pomluvíme.
Ciperko , nechceš přece jen přijet? Nebudou tam jen miminka, Šimon je jen o kousek starší než Toník, třeba by si spolu pohráli.
Brokyno , dodatečně blahopřeju k miminku ![]()