prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9130
18.3.07 21:58

Ahoj,
tak už taky máme objednaný bazének http://www.mimibazar.cz/foto.php?….
Jinak jsme byli celé odpoledne v Praze, byla jsem nakoupit v DM drogérii a nechala tam skoro 800, a pak ještě v Ikee, Honzik to celé prospal a vydržel 4 hodiny bez jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
18.3.07 22:31

Ahoj holky,
konečně jsem se dostala k netu :wink:

Petarko , krásný metřík :D

Kristin , bazének je super :)

Zítra jdeme opět na kyčle, doufám, že naposledy. Na TBC jsme ještě nebyli, pozvánka zatím nepřišla 8O Tak nějak tuším, že na nás zapomněli :D
Petarko , a vy už jste očkovaní, aniž byste byli na kontrole TBC? Naše dr. čeká s očkováním, až nám to schválí, ikdyž prý ramínko vypadá dobře 8O :wink:
Už to chci mít taky za sebou :?

Tak jsem si dnes vybrala na netu novou žehličku, zítra objednám, jupí :P Vypadá, že bude žehlit sama :lol: A kdyby náhodou ne, tak aspoň nepoteče :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
18.3.07 22:46

Ahoj holky, nestíhám psát, ale čtu vás poctivě. Jak bylo hezky, tak jsme byli pořád venku a bylo to super, jen doma se už pomalu začínáme brodit v bordelu. Musím zítra uklízet. Jsem na sebe zvědavá :roll: .
Katko a Petarko také každé ráno luxujeme mudlánky z nosíku a stříkáme mateřským mlíkem.
Jinak to vypadá, že jsme minulý týden prodělaly tříměsíční spust, dnes je první den, kdy malá nechce kojit po hodině a v noci spala od 22 do 5 hod, prostě paráda noc :D .
Fotky jsou super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
19.3.07 06:36

Pěkné pondělní ráno,

počasí sice asi nic moc, ale co se dá dělat :wink:

U nás vše při starém, jediná novinka je asi to, že od včerejška nekojím s kloboučkem :! Prostě jsem to zkusila bez a v pohodě se přisál :! 8O Tak snad to nezakřiknu a už to tak i zůstane! Je to velká úleva, žádné umývání a neustálé vyvařování…

Jinak ještě ke srazíku - u nás asi bude změna :arrow: s nejvyšší pravděpodobností nepojedeme. Manžel opravdu bude v lázních (jak jsem tak nějak předpokládala, když se téma „srazík“ nadhodilo), a i kdyby termín přesunul, zase tu bude boj s Toníkem - asi by to s ním nebylo nic moc - jak pro něj, tak pro všechny ostatní :? Přesně za týden jdeme k té psycholožce, tak snad poradí, jak postupovat a řešit celou situaci…
Tak se omlouvám a budu doufat, že to snad vyjde někdy jindy!

Jolmo, nebude problém ohledně zálohy? Pokud je tam storno poplatek, samozřejmě s tím budu počítat - taky bych nerada, abys s tím měla zbytečné starosti!

Papu, ještě k tomu kafi - četla jsem, že pokud ho žena pila již předtím, rozhodně není žádný problém (samozřejmě v rozumném množství), pokud by začínala až teď, i tak si myslím, že ty 2 šálky denně neuškodí - já jsem aspoň nikdy nezaznamenala nějakou změnu - když piju nebo nepiju kafe… :wink:

No nic jdu chystat snídani…
Všem přeji krásný den! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
19.3.07 07:23

Dobré ranko,tak mi přijde,že k nám taky dorazil 3měsíčni spurt.Cucá ostošest,a to jak ve dne,tak v noci.Vycucá mi obě prsa a snad by ještě chtěl.No,snad to je ten spurt nebo jinak nevím,jak dlouho bych vydržela kojit.

Čiperko,já klobouček používám doma,jinak na cestách,venku a občas i v noci bez.A žádné problémy mu to taky nedělá.Hlavně,že mu něco teče :lol: :wink: ,ne?!

Kristy -tak právě mezi tímto bazénkem a s tou palmou jsem se rozhodovala.Jsou fakt nádherný! :lol: :D

Počasí u nás nic moc,asi i zima.No,tento týden to budem muset vydržet a pak už má být jen krásně.Jupííííí :P 8)

my jsme byli naočkovaný i bez prohlídky na TBC.taky na nás zapomněli s pozvánkou. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
19.3.07 07:56

Ahoj,
tak Mišelín mě dneska vypakoval z postele už po šestý…teď se naštěstí ucucal a usnul. Pil v osm, v půl druhý, ve čtyři, v šest… No nic moc…

holky, co celej den s těma miminama děláte? Já už nevím jak ho zabavit??

Holky na to TBC to přijde asi dýl, mně řekla moje dr že nás pozvou a půjdem tam, že oni s tím nic nemají a o očkování nic neříkala, že by se nemohlo…ramínko skoukla sama, no ale my budem očkovaný nejdřív v těch čtyřech měsících.

• Citovat
  • Upravit
3826
19.3.07 08:49

ahoj holky,přeji krásné ránko. Kačka jěště spinká,tak jsem vypakovala manžela do práce a zašla za vámi.

My jdeme ve středu na očkování a také bez kontroly TBC.

Papu,já skoro celé odpoledne chodím venku.

Když je teplo,tak ji uspím,postavím venku a bud si sednu do altánu nebo jdu něco dělat na zahradě či doma.
Když je zima jako ted,tak prostě opravdu chodím po venku. Jdeme ven 2× po cca 3hodinách. Když malá nespí,tak jdeme,povídáme si,stáhnu jí boudičku a ona kouká ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
19.3.07 09:40

Papu , já taky kolikrát nevím, jak ho zabavit, tak ho šoupnu do šátku a tam se zabaví sám - vytuhne. Chci zkusit ty masáže podle Jany Halšt…cosi, nevím, jak se přesně jmenuje, ale najdu.

Čiperko , to je škoda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
19.3.07 10:04

Ssluničko,a to chodíš teda i dopol ven?Jinak doma ti v postýlce nespí?A když zastavíš s kočárem,tak spí?

handach,ty jsi psala,že taky nespíte přes den,viď?!ta postýlka moc nefunguje,ale pořád zkouším,ale nervy mám už na dranc :evil: !!!Ten můj mi pořád nadává,že ho jenom týrám. :x

Taky nevím,jak už ho zabavit.Je hrozně poslední dobou vzteklej.Chtěl by se asi otáčet,sedat a nejde mu to.tak mi alespoň vzteky trhá z hrazdičky u deky ty chrastítka.Nervák malej,to má po tatínkovi :twisted: :! Je v klidu akorát na ruce,když může koukat na telku.To ho taky naučil tatínek,kruci!!!!Já abych doma chodila sem a tam.

Jo,holky,dostávali jste v porodnici takové ty boxy s dárkem a letáky?Tak mi teď pošťačka přinesla balíček a v tom je dvd jak cvičit s miminkem a další rady.Super,alespoň něco. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
19.3.07 10:06

Ahoj,
tak my nejdřív musíme na kontrolu TBC a až pak nás naočkují.
Jinak máme doma ledničku, teď v červnu to budou dva roky a manžel u ní přehazoval dvířka, aby se otvírala na druhou stranu a byla tam u toho gumového těsnění malá škvírka, ale časem se zvětšila a do ledničky a mrazáku práší a namrzá, tak jsem volala do servisu, jestli nám to můžou vyměnit a dneska ráno mi volal pán, že se ty ledničky už nedělají a že k nám přijede a napíše mi papír a budeme mít novou ledničku, tak jsem na to zvědavá, mezera tam je kvůli tomu přehození dvířek, ale to je zase psané v návodu, že se může, tak uvidíme ve čtvrtek.
Tento bazének mají známý a je super, dno je taky nafukovací, takže když tam mimčo upadne, tak se tolik nebouchne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
19.3.07 10:13

Michell já jsem dostala už vzorek od Nestlé a jednu plínku pemprs, ale DVD mi nepřišlo, já chci DVD 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
19.3.07 10:20

Michell,dopoledne většinou býváme doma.
Kačka se budí kolem půl sedmé na jídlo a pak jěště hodinku chrupne,pak si většinou hrajeme. Během dopoledne si chrupne jěště jednou v obýváku v postýlce,ale to jen tak na půl hodinky.
Po poledni chodíme ven,jak jsem psala,když je hezky,tak většinou jen rychle uspím a kočár postavím a dělám si co potřebuju. Když je ošklivě,tak většinou chodíme,ale není to pravidlo.

V postýlce v noci v ložnici spí v pohodě. Přes den v obýváku jen většinou dopoledne.
Odpoledne v kočárku venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
19.3.07 10:22

taky se vám ty děti chtějí pořád posazovat.?
já jak jí dám jen palec,tak se chytne a už se přitahuje. když je v lehátku,tak to skoro zvládne sama.
je to pěkný šídlo,chvilku v klidu neleží.
pořád mele nožičkama. ta až mi začne lézt,tak jí asi stačit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
19.3.07 10:36

Michell: Honzik taky rád kouká na televizi, vždycky mu tam něco dám, aby neviděl a on se prostě pošoupne, aby mohl koukat. Přes den sami od sebe doma neusneme, jen když ho dám do deky a pevně držím a skáču chvilku na míči, tak třeba tak na půl hodiny usne a já ho pak opatrně položím do postýlky. A já jsem v porodnici nic nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
19.3.07 10:43

zrovna ted na nás přišla spací hodinka. někdy usne okamžitě,že ji ani nestihnu přenést do postýlky z lehátka a někdy (jako ted) jsme trochu poplakávaly a nemohly zabrat,ale už je v postýlce a vypadá,že usne.

v porodnici jsme také dostaly takový kufřík,byly tam reklamní předměty,pár testrů (ubrousky od nivei, emulze do koupele sebamedu, přesnídávka od Hippu,chrastítko,dudlík,prací prášek,…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí