prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
16.3.07 09:43

No , to kdybych věděla , jeli na Dachau a tam někde po cestě je nákupní centrum :lol:
Jo a ještě mají přehazovací rukojeť :wink: , tak zase za tu cenu to šlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
16.3.07 09:55

papu já myslím, že se tomu říká golfky tak nějak ze zvyku a odlišuje se to teď už spíš jen intuitivně podle koleček a klasické golfky mají fakt tu rozdělenou rukojeť. Já jsem taky ale chtěla spojenou, je to opravdu výhodnější. Centro jsem měla vybrané původně, ale odradily mě diskuze, kde se psalo, že mají špatnou ovladatelnost díky posunutí těžiště a taky naživo zkoušené měly vyšší váhu, než udává výrobce, a A3 /vše Peg Perego/, které přestali vyrábět, by se mi zas nevešly do kufru :cry: . Jak píše Sajsa, Solary jsou moc pěkné, ale nemají bohužel to spojené madlo, tak jsou mimo mísu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.3.07 10:03

Přijeli mi naši , tak já pádím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
16.3.07 10:32

Ahojky,
taky chci jit ven, ale Mateo me predbehl a usnul doma. Tak aspon varim, abych uz to mela hotove. Kdyz se vzbudi, nakojim a jdeme :D Vypada tam krasne, teplo a je jen 8 stupnu 8O !

Papu, jak to delam???? No…sedim na posteli, hlavou lezim na ramu od kolebky, strkam dudlik, nejdriv se jeste divam, kde ten dudlik strkam, potom si zdrimnu, drzim dudlik a pritom si opakuji, ze to delam pro dobrou vec :lol: Delala jsem to podobne u Michalka, par noci vypada takto a potom si dite zvykne.

Golfky…mam jedny po Michalkovi a ty mi staci (aspon doufam :wink: ), jinak se strasne tesim na sportak, ktery vymenim za korbicku! Mne se taky zadne golfky nelibi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
16.3.07 10:36

Jo a jeste aby sis Papu nemyslela, ze nam tak vsechno jde - prdlajz :oops: - nejde, vcera odpoledne Mateo vubec nechtel spat, jen plakal a kdyz jsem odskocila do skolky pro Michalka, tak po prichodu mne vital cely zdrceny manzel, ze kde jako tak dlouho jsem???? Dite place a ja u nej nejsem??? :! :evil:

Usnul az kolem 21.30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
16.3.07 10:52

Tak opět zkouším uspávat v postýlce.Řve jako tur,jsem na sebe zvědavá,jak dlouho to vydržím nejít k němu.Ale všichni mi radí,vydrž,nech ho,alespoň jednou,jak dlouho vydrží brečet.Pak se to bude zkracovat nebo usne.Tak teď brečí už od půl.Ach jo!!!! :cry: :( Za chvíli přijde návštěva,tak to ho asi plakat zase nenechám a vyndám.Kruci,kdyby si vzal alespoň toho dudáčka.A u toho usnul.Jenže mu nic nechybí -je přebalenej,nakrmenej,oblečenej čistě,ba dokonce už 4× od rána posranej.Tak co mu chybí?Asi ten drncající kočárek :twisted: :lol:

Taky se těším až vyměním korbičku za sporťák.
Leni,vy už sami sedíte?Že jste už ve sporťáku. :) Asi jsi ho položila,viď?!

Alinko,že ty chlapi si nedokážou poradit,co?! :lol: :wink: ženská aby si pomohla sama.Tak ať jde příště pro Michálka on. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
16.3.07 11:03

No, je fakt, že spojené madlo je praktičtější, já zase musím koukat i na kola, bo tady bývá v zimě dost sněhu, s malýma je to očistec někam vyrazit. Líbí se mi i tyto:
 http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/produkt.htm?…

http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/produkt.htm?…

Pěkný je ovšem i X lander a Deltim má ještě nějaké sporťáky s alu konstrukcí a spojenou rukovětí. www.deltim.cz taky vypadají dobře.

jo a když jsme u repre věcí, včera jsem slintala, doplnili Jolmo letní kolekci: http://order.next.co.uk/page.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
16.3.07 11:11

Sááájsóóó ! Hergot! Takovejch pěknejch odkazů! Nedělej mi to! :lol: :lol: :lol:

Nic mu nekoupím, včera přišel balík z latkovek za dva litry, golfky nebudou, bude jezdit na psovi. Tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
16.3.07 11:14

holky,jak tu probíráte to uspávání a spaní v postýlce a přes den.
hrozně chci Kačku pochválit,ale bojím se,abych to nezakřikla.

Je v tomhle od začátku super,tedy alespon na spaní v noci a uspávání.
Přes den mi v kočárku spinká také dost. Jsme totiž téměř celé odpoledne venku,jen s pauzama na jídlo.
Kačka ted dělá každý den nějaký pokrok,je paráda to sledovat.

V postýlce spinkala od porodnice,takže je na ni fakt zvyklá. Usne mi v 19hod,vzbudí se na jídlo ve 3hod a pak kolem 7hod.
Pokaždé jen vypije a zase spinká. Tedy v těch 7hod,jak kdy. Pokaždé spí jěště tak do 9hod,ale někdy hned,někdy až po uspání a dudlíkování.

Dudlíka jsem jí také naštěstí naučili,není nad něj,ted když je třeba rozmrzelá. Alestále jsme na gumovém a bambulce. ríkala jsem si,když už je větší,že zkusím silikon,ale ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
16.3.07 11:46

Fazol to já aby balíky nechodily jen mě pořád… 8) :lol: A je ten pes polohovací? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
16.3.07 11:58

Sajso , juknu do záručáku. Ale životnost má nějakých dvanáct let. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
16.3.07 12:10

A starej je jak? Aby už nebyl za zenitem… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
16.3.07 12:16

Pchá, dva a půl. Problém bude spíš v nosnosti, trpasličí pinč… ale v nouzi můžeme u dědy přesedlat na výmarské ohaře nebo sousedovic berana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
16.3.07 12:18

A podle Jolmina vysvětlení je sousedovic beran golfky a ne sporťák, protože držedla spojená nemá …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
16.3.07 12:54

Hm, golfky neoceníš v dešti, jinak jsou fajn. A co tak svázat ohaře a berana, mezi ně toho tvého a bude mít malý super sporťák s podúrovňovým sedadlem uvnitř. 8) :lol: I pláštěnka by se na to dala dát… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí