Poradna duly
Jana Čurdová
Já taky nejsem moc spokojená s pemprskama, tesco byly nejlepší a ještě jsem měla nějaké z hypernovy a ty byly taky dobrý. Jmenovaly se Héllo nebo Hállo už přesně nevím.
A ty mensi Tesco pliny c.2 maji taky tu gumicku???
Papu, hladim ho, mluvim na nej tise, ale nevezmu ho. Jen tak mu muzu ukazat, ze je cas na spani a ne na hrani.
Tak uspání v postýlce zabralo,ale jen na 15min.Teď se probudil s řevem a nejde utišit.Nevím co s ním,nechci ho hned vyndat,musí se naučit spát přes den i v postýlce,nejenom v kočárku.Je mi ho tak líto,nejradši bych ho vytáhla .Ale to pak ze mně bude mít jen srandu a spát zase nebude.
Dudlíka vůbec nechce,už ani ten obyč.To měl nějaký dobrý den,že si ho vzal.Teď ani ránu.Jinak,v té postýlce jsem ho uspala tak,že mi místo prsa cucal ruku.Ale do 5min byl tuhej.
ahojky,
moc vám děkuji za názory na kojení.Jsem ráda,že nejsem sama ,kdo kojí z obou.A když to někomu z vás schválil i Dr.tak je to asi ok. Je škoda,že ty prsa nemáme průhledná,popř. nějakou měrku na nich
.
Aspon bych věděla,kolik Vojtín zbaštil a nenervovala bych se,jestli ho netýrám hlady.
Stázko: nám Vojta spí,když se zadaří také od 21.h do 5-6.h. já vstávám mazi 2-3.h a odsávám.Dříve jsem neodstříkávala a začalo se mi dělat mléka čím dál méně.
Dopo ho tím mlíčkem přikrmím,když chce každé 2 hoďky.
ahoj holky,zdravim vas.tak abych nezustala pozadu:nosim cocky s dioptriema 6,5 na kazde oko a i tak prdlajz vidim,takze to bude asi jeste horsi,mam krivy oblicej a poranu vypadam fakt priserne.vlasy mi ted padaji,ale jeste nesedivy.nadvahu sice nemam,ale tak priserne drzeni tela,ze jsem se sama zhrozila,kdyz jsem se uvidela na fotkach.ale celkem uspesne to maskuju a predstiram,ze jsem v podstate uchazejici kus
nekdo na to i skoci ![]()
Zdravím, my jsme dnes byli na horách na Jizerce, Ondra si zaběžkoval, dokonce i já jsem si na to na chvilku stoupla ( asi kilometr
) pak jsme dali oběd v hospodě, nakojila jsem a jeli zpátky. Krásný den ![]()
Katko , vidíš, na držení těla jsem zapomněla, jsem křivá jako paragraf ![]()
Ale miminka ve fotogalerii jsou krásná, tak to budou asi po tatíncích
![]()
Ahojky
Pra:,–(ko , fakt krásný výlet
, taky bych si dala líbit ![]()
Alinko , jsi dobrá, že vydržíš a nepovolíš ![]()
Mně Honzík v noci pije vždycky docela dost, takže hlad asi má, ikdyž se budí po těch 3 hodinách a pak zas usne.
Ale jinak to uspávání
- už jsem to vzdala. Prostě usne kolem té 10-11 a dřív ne, když jsem to zkoušela jako ty, dopadlo to několikahodinovým brečením, ale takovým, že jsem o něj měla fakt strach
Nemohl se uklidnit strašně dlouho, jedině kojením, no a nakonec jsme se nevyspali nikdo a on byl ubečený i druhý den
. Nechci mu zkazit nervy, ještě dokud je malej, prostě tu dobu usínání mu podřídím, nakonec ráno spí dlouho, někdy i do 11, tak ho přeučovat nebudu ![]()
Nakonec je celý po mně, sova jedna
![]()
Tak až teď jsme se vrátili z prochajdy.A malej ještě leží v kočárku na zahrádce,ale nedávám tomu dlouho a už bude vstávat.Vždyť spí od 14hod.Takhle mi v kočárku spí krásně
,tak se nebudu nervovat a ani jeho nebudu trápit.
Já teda nemám dioptrie,ani šedivý vlasy,ale mám ksicht jak .....Raději ani nevyslovím.Samej pupenec,z toho mám hrozný depky
Na srazu mě jistě podle toho poznáte
![]()
Handah, Michell, nakonec vsechna mimca nemohou fungovat stejne - kazde je nejake individuum, to se vsechno upravi, i to spani i ta delka i to misto spani…Vsak uvidite, kdyz se setkame v cervnu - zase bude jinak, to uz nam mimca budou spat celou noc
A my to rozjedeme
![]()
Pra:,–(ko - taky bych jela na vylet
Zavidim Ti ten pohyb i kdyz jen 1 km
Ja jsem vasniva lyzarka a strasne mi chybi lyze…
V tomto roce to nevyslo, ale pristi rok si to vynahradim!
Jo…holky - Mateo dnes pije co 2 hodiny a hned po kojeni se pokazde poradne pos…
Uz nemam zadne obleceni
…vsechno je dokonale pos…
Nevim, co se mu stalo
Takto naposledy kakal, kdyz byl male miminko…
Pouzivate nektera Huggies? A jake presne? Maji zezadu gumicku?
Ahojky,
Pra:,–(ko teď jsi mě lehce vyděsila. Všichni tvrdí, že je Daník podobný mě.
Po tatínkovi prý je Kája. ![]()
Alinko já používám látkovky, ale většinou když jedu do města na déle, dám papírovku. Měla jsem darem Fixies, už nám nejsou, takže jsem koupila své oblíbené Huggies. Už za Káji to byly nejlepší pleny, jaké jsme měli. Jsou to ty superflex v modrozeleném obalu, ne ty růžovomodré. Tyhle jsou dražší, ale fakt super, mají pěknou širokou gumu vzadu, takže ani náš střelec -rekordman si v nich na záda nedostřelí. A to je co říci.
Zkusím je vyfotit a dát do galerky. Teda - vyfotit je umím určitě, jen jestli mi děti dají delší prostor časový.
![]()
K těm plínkám - používáme taky modrozelené Huggies, pro nás asi zatím nejlepší, ale když je toho víc, (u nás pravidelně každé ráno
), protečou kolem nožek. Ale na zádíčkách gumu mají a je super široká. Pampersku jsem měla 5-9kg jen vzoreček, kolem nožek mně ty gumky přišly lepší, jenže zas nemají gumu v pase, což je na prd ![]()
Jsem asi moc náročná
.
Ještě chci zkusit Tesco plínky, ale Tesco máme pěkně z ruky
, takže až budeme mít cestu ![]()
Alinko , taky doufám, že se celonočního spaní brzy dočkáme ![]()
Hehe, to jsem odstartovala pěknou debatu s těma vráskama. Takže brejlouni, já mám 7 a 5 dioptrií, heč! Zato figuru budu mít zřejmě nejlepší v životě, protože malý v půl osmé uléhá (Hani, taky dřív chodil až v 11 a spal do dlouho, ale ze dne na den se to změnilo) a já se nestíhám předtím najíst a pak často vytuhnu s ním. Navíc šestikilová zátěž mi pěkně formuje svaly na pažích. Musím se pochlubit, dnes jsem najednou vynesla z garáže autosedačku s malým, kýbl se sazenicemi na balkón, tři zamražené chody (vařil můj táta) a koláč od babičky. A odpočívala jsem jen jednou! Takže mě na srazu poznáte taky snadno, korba bez manžela. ![]()
Jo, dnes jsem se vracela kalupem od našich, velkej měl mít otcovský večer… Na stole papírek, že mu kámoši koupili lístek na muzikál. Ani mi to nezavolal, srab. Ještě že z toho malej ještě nemá rozum a netěšil se na něj.
Ahoj holky.
tak dneska jsme měli taťku doma, tak jsme nejdříve byli na obědě, a pak jeli na výlet do Prahy, nechali auto v Dejvicích, šli na Hrad, pak přes Karlův most, na Václavák, tam jsem si u Bati koupila nové boty, pak jsme šli na Smíchov a ze Smíchova zase do Dejvic, tak jsem docela uťapkaná, ale Honzik to prospal, moc se mu líbilo, jak to na kostkách házelo.
Jo mám najednou jednu nohu větší a jednu menší, asi my to zůstalo z těhotenství, zkoušela jsem několik bot a levá mi byla vždy těsnější a ta druhá volná, paní prodavačka mi přinesla i pár, který nikdo nezkoušil, tak jednu musím roztáhnout a do druhé si koupit vložku.
Jinak my jsme moooc spokojený s tesco plenama, teď jsou v akci a u nás v tescu mají jen jednu velikost a to 4, takže jsem byla docela naštvaná.
Jolmo: jaký byl ten veletrh?
Jinak Honzik usíná mezi 10-11 hodinou a dudlíka nechce ani za nic.
Fazol
korba bez manžela…
Jinak součtem máme stejně, já mám 5,5 a 6,5
Koukám, že velkého vyřeší čas ještě rychleji, než jsem si myslela. ![]()