Poradna duly
Jana Čurdová
Teda Sajso a Fazol,vy teda máte myšlenky
![]()
Musím se pochválit.Max v té postýlce brečel přesně půl hodiny.Ale chodila jsem se na něj dívat,uklidňovat.Ale marně.Po té půl hodince jsem přišla,vrazila dudlík,nechtěl,ale jak byl už rozčílenej,cucnul a usnul.Odešla jsem,dudlík vypad,ale spal
A to třičtvrtě hodiny
Jupííííí!!!!Snad se nám to bude prodlužovat.Probudil se totiž hepčíknutím.Ale i ta chvilka by stačila,alespoň na žehlení nebo tak.
A ve 14hod vyrazíme ven,je tam krásně. ![]()
Hepčíknutí, to znám, usínáme (teda s maminkou v postýlce, jsem rozmazlovací), když tu přijde škytavka, prdík…
Já z toho vyrostu! Ztratila jsem občanku… Kuááááááááááááááá! Svobodná matka a ještě bez občanky, jde to vůbec?
Fazole Sajso
![]()
Michell, no fajn, vidis, Maxik dela pokroky
Tak at mu to vydrzi!!!
Fazole, mozna ji nekde jeste najdes…neni to nic prijemneho, mamce ukradli penezenku (mela tam i obcanku) a byla to jeji vina (dle policie), proto musela platit pokutu. To by nebylo az tak zle, ale toho vyrizovani, litani..... ![]()
Ja jsem se vratila z prochazky - holky, poprve jsem oblekla koleckove brusle, vzala kocarek a jezdila! To byla parada, akorat me ted boli nohy (no jasne, celych 9 mesicu nic a ted najednou takovy sport
)
Tak jsem vám dala do galerky foto koťat, pro změnu. Pokud chcete vidět takové ty „inzertní“ fotky, tak jsou na www.gurman.name
.
Mimina jsou všechna krásná, Matoušek na dece je fešák… no všichni jsou moc pěkní. Těším se na ten sraz, to bude sranda, tolik mimin ! ![]()
Fazole hledej, bez občanky nemůžeš řídit ![]()
Fazole , bez občanky se hlavně nemůžeš vdávat ![]()
Ad golfky - nemáme, ale jak to tu čtu, nechápu, jak jsem se bez nich mohla obejít
No ale zase si můžu říkat, že jsem ušetřila minimálně 4 tisíce ![]()
Alinko , ty se máš, Liberec je na bruslení naprosto nevhodný, je to tu samý kopec
Budeme se muset zase přestěhovat.
Pra:,–(ko viděla bych to ve dvou podmínkách - měla jsi lehké dítě a neměli jste auto - teď když už jednu z nich nesplňuješ a druhou třeba časem taky, budeš potřebovat i golfky ![]()
alinko,obdivuji.
kočárek k bruslení bych měla,ale netroufnu si.
na normálních bruslích na ledu,to není problém,ale s kolečkovýma moc kamarád nejsem.
Ahoj holky, dneska pracuju - umyla jsem dvě okna, vyprala záclony a další věci, Nikolka u toho zlobila a Barunka spala ![]()
Ještě snad stihneme procházku, je fakt pěkně.
Před chvilkou jsem se mazlila s Barunkou, dala jsem si ji v leže na břicho, byla opřená o moje stehna a tak jsme si pěkně povykládaly. Zjistila jsem taky, že se už pěkně přitáhne za ručky do sedu a drží hlavičku přitom hlavičku, nepadá jí dozadu, to jsem byla překvapená
Fakt už nemáme novorozeňata!
Ad golfky : Mám CAM Portofino - spojená rukojeť, byla jsem s ním spokojená, i když to vlastně klasik golfky nejsou, je to skladnější než Hoco, s kterým jezdím normálně…Ale používala jsme je spíš až později, když malá už capkala, tak aby si pak měla kde odpočnout…
Jo a Baru si cucá palec! Dudlík je musím vnutit, jinak usíná s palečkem v puse…moc nevím, co s tím, má ho pak pěkně ožužlanej ![]()
Jolmo , když já jsem fakt Barka lakomá a taky si říkám, co pak s tím? Radši před sebou poženu dítě klackem, já mu dám, válet se v golfkách, když má dvě zdravé nohy ![]()
Tak, zítra má přijet kámoška na návštěvu, mám tu bordel jako v tanku a místo uklízení jsem se pustila do nevyzkoušeného nepečeného moučníku, to dopadne… ![]()
Potřebovala bych tu mít sslunickovu neteř a babičku ![]()
Holky , dala jsem do galerky ty golfáče , tak jukněte , mám tady pořád ty naše ![]()
Jolmo: koťátka jsou nádherný, to ani nemůžu ukázat ségře, strašně by chtěla kočičku.
Jinak u nás prostě to uspávání nefunguje, Honzik řve a spát prostě nebude.
Jo a mamka mu zkusila dneska dát dudlík, malinko ho ocukrovala, ale jen malinkato a on ho ani neolízl a vyplivnul, dudat prostě nebude a nedokážeme mu vysvětlit, že by se mu s dudlíkem usínalo líp.
Kočárek je skvělá věc, dnes mě zcela vynechal revizor! A i kdyby ne, stejně nemám občanku… ![]()
Byla jsem s Erýskem na dětském večírku, byla bojovka a dort! Budeme takhle slavit narozeniny, jo? Pozveme všechny kamarády z emimina, to bude hardcore!
Fazol: tak to už se tedy moc těším na prosinec.
Jinak jsem si prohlídla ty stránky nextu a mají tam kráné věci na léto.
Tak jsem dala do galerky fotky Honzika, jednu jsem tam dala dvakrát, tak se omlouvám.
Jolmo: můžeš mi poslat SZ kolik koťátka stojí?