prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
papu
18.3.07 10:01

Holky můžu pít kafe, když kojím???

• Citovat
  • Upravit
1214
18.3.07 13:47

papu,já kafe piju normálně,ale to bez kofeinu.A jednou denně.Když jsem na návštěvě,dám si i normál rozpustný a myslím,že to nevadí. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
18.3.07 14:31

Servus, dřív jsem se sem nedostala.
Jolmo , Fazole , přivádíte mně do rozpaků :oops: A ta cesta do FM je teda hodně narychlo, zkusím to nějak diplomaticky vyjednat, ALE ! obávám se, že v pátek to opravdu není dobrý nápad :( Fazole , abych tě uvedla do problematiky, takový lidí, kteří odešli jako já z Ostravska do Prahy kvůli práci, jsou tisíce. A většinou jezdí v pátek vlakem domů. Zažila jsem už 4-hodinovou jízdu, kterou jsem prostála v chodbičce stojíc na jedné noze (a ještě na cizí). Pochybuju, že se dráhy výrazně polepšily a přidaly nějaké spoje. Tak si aspoň rezervuj místo, nejlépe v 1. třídě, tam to aspoň nějak vypadá.
Kafe piju jednou denně a určitě to neškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
18.3.07 14:44

Pra:,–(ko , i dopoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
18.3.07 15:17

Dopoledne by to mohlo být ještě celkem v pohodě. Jo a cesta zpátky je nejhorší v neděli odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
18.3.07 15:53

Já se po…!!! :evil: Cesta do Ostravy je jaksi podmíněna odevzdáním toho překladu zubních implantátů. Dneska od dvou měl velkej vozit a já překládat. Napsal, že to stihne až v osm. To už ovšem já i malej padáme na hubu a spíme… ani jsem se nezmohla něco mu odepsat. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
18.3.07 16:06

Ahojky maminy…máte můj neskonalý obdiv…jak to zvládáte takhle pořád čile konverzovat??? :?: :roll:
Já se sotva stihnu juknout jaké jsou novinky a už mi ta prďule dole huláká jak o život…a když je náhodou v klidu, tak se snažím dostat ten náš bydlík aspoň do maličko obyvatelného stavu…a to pomíjím fakt, že se aspoň konečně mám na co vymluvit abych nemusela provozovat mé nenáviděné šukání po kuchyni ve smyslu výroby čehosi poživatelného na zaplácnutí žaludku :wink: :D

V každém případku my jsme konečně onaušničkovaný…byl to ale boj…první ušnice se najednou z ničehož nic rozbily, tak jsem jí narychlo prdla jedny moje kroužky (vypadala jak pirát :D ) a po zjištění, že ty původní nelze opravit jsme dostali od tchýně nové…krásné…růžové…ale po těch peripetiích trvalo dva týdny, než se jí to zahojilo :cry:

Zítra razíme na druhé očkování, tak doufám, že bude stejně jako to první bez následků…už to taky máte někdo za sebou????

Jo…a jak jste na tom s kalmetizací TBC?????

Přejeme krásný zbytek neděle...... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
18.3.07 16:11

To je hezkej metřík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
18.3.07 16:21

Díky…makala jsem na něm několik dní…než jsem pochpila, že ten bbcode zadávám jinam než mám :x :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
18.3.07 16:27

Teda holky, já nevim co s těma metříkama blbnete, taková jasná věc :D :D

Jáááá jsem krásně vykoupaná, malýho mi přovezou za chvilku, ale klidně bych si od něj ještě pár hodin odpočinula (i když už se mi stýská).

to zmiňovaný kafe jsem před chvílí vylila do klávesnice, ještěže je velkej v koupelně… Já ho nikdy nepila, ani v těhu a najednou mám na něj děsnou chuť…asi ptřebuju nějakou vzpruhu…neumím přes den spát, s mišákem se mi to povedlo asi třikrát…vždycky si ráno zívajíc říkám, ž si odpoledne s Miškou schrupnu, ale kdepak, pak se běhěm dne dobiju a nejdu…

• Citovat
  • Upravit
3470
18.3.07 16:31

ahoj holky,dostanu se ted na net max.jednou za den,kdyz dorazim k nasim,nestiham docist,ale podivala jsem se naq fotky do galerky.poznam uz dalsi mimca.maxika,matea a misaka.ty bezpecne.a pak kacenku od sslunicka,ktera je naprosto uzasna a nadherna,nad tou jsem se tady rozplyvala nekolik minut.sslunicko,je to fakt krasna holcicka,jestli se nam podari jeste holka,tak bych chtela aby vypadala presne takhle :D je mi lito,ze mas porad nejake zdravotni problemy,ale pri pohledu na takovou princeznu,musi byt vsechno zapomenuto,ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
18.3.07 16:45

jinak abyste si vazily vasich mrnousu,u nas vypadaji noci nasledovne:spat v osm,prvni piti o puál jedne,druhe o pul ctvrte,potud je to v pohode,ale od ctvrte krouceni a ucpany noc,pri tom spi,ale po pate hodine uz se budi.takze strikame sterimar,vysavame sopel,masirujeme brisko a vyhanime prdiky.kolem seste si ho bere tchyne a ja spim.takze ted mi to nevadi,ale od stredy budeme sami a to me asi znici.nevim,co si s nim pocnu,driv vydrzel aspon do pul sedme.nemate taky nekdo po ranu sopel?uz to trva asi deset dni a porad se to nelepsi.MMCH muj tatka je Dr.ORL,pry je to ze sucheho vzduchu.hotovo.takze spat asi nebudeme jeste dlouho :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
18.3.07 17:03

ahoj holky,moc zdravím. ted nějak nestíhám sem chodit,asi je to tím,že bylo celé týden tak krásně a měla jsem tu tchýni.
ted je a prý jěště dlouho bude hnusně,takže asi zajdu častěji.

tedy dnes večer určitě zajdu. až uspíme malou manžel si chce lepit modýlky,tak já půjdu za vámi.

katko,strašně děkuju za pochvalu Kačenky. úplně jsi mě dojala,jak jsi se nad ní rozplývala.
máš pravdu,že při pohledu na ní mě hned přestane vše bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
18.3.07 21:02

Fazole nechystáš se tu pobýt jen od pátku do neděle :?: 8O
Pátek dopoledne bude rozumný… a když nepřeložíš, tak přijedeš později, s tím spolehlivcem… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
18.3.07 21:17

Katko my taky každý ráno sosáme luxem šušně z frňáčku, takže v tom určitě nejsi sama…a stříkáme Vincentku :wink:

Jolmo krááásný koťátka…se nedivím, že jsou hned pryč…a jukla jsem do galerky…mě zase pod hrazdičkou chrupal štěk :wink: :D

Pěkný večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital