Poradna duly
Jana Čurdová
Papu , dík, žes mě chtěla potěšit, ale my už máme atb podruhé… Ty první měl hned v porodnici, protože si malej loknul plodovky. Nevím, jak to při císaři dokázal:o)
ahoj Broky,moc tě zdravím. tak už máš net doma?
Jak tu Papu nadhodila,že na baby café plánují sraz (jěště jsem nenakoukla),nechceš se připojit. viděly jsme se naposledy,když jsme měly taková malá bříška,vid?
tak ted by jsme mohly s těma našema zlatíčkama.
Ahoj maminy,
tak uz je to druhy den a nic nestiham
![]()
Handah, Michell, Papu…vsechno, co jste popsaly, to je presne nase situace…
Mateo pres den normalne spal v postylce, nekdy jsem ho polozila a za chvili uz spal, nekdy to chvili trvalo, ale usnul. Dopoledne na max.hodinku, Spime do 5.30 nebo 6.00, potom kojo a zase spime do 8.30 nebo 9.00.
Ted se nam to nejak rozladilo, spat doma nechce - rve v postylce a ted uz taky, kdyz se k ni priblizime
Takze jedine, co udelam je to, ze ho nalozim do kocarku a jdeme. To same je odpoledne. Mezitim si hrajeme, ukazuju vsechny hracky, zpivam, tancime, cvicime, prebalujeme, kakame do umyvadla atd…
Takze ted nemam uvareny ani obed, neuklizim, nesedim u pc, proste nic. Kdyz prijde domu manzel tak mi ho hlida, ja zatim rychle neco uvarim, potom se venuju Michalkovi…a to uz je vecer a zase je treba prichystat jidlo, vykoupat (teda Michalek se myje sam) a precist pohadku…Mezitim uz Mateo rve, tak se jde koupat a potom zase kojit a spat. Konci to kolem 22.00, ale to uz jsem polomrtva - kdyz si lehnu na gauc
Manzel taky. Takze jeste mam moznost jit k PC, ale je v loznici, kde spi Mateo, proto ho vypinam, kdyz jde spat. Nekdy ne, ale zase nechci, aby mu to tady hucelo.
Takze tak…nejste samy…mne to take tesi ![]()
A dnes jsem strasne smutna, protoze se nam v rodine stala tragedie
Syn me sestrenice se vcera zabil v Alpach na lyzich. Mel 16 let. Mam z toho depku, proc je zivot tak kruty?
A pak jsem kojila u zprav na Nove - des a hruza, kdo to videl, asi vi, o cem pisu…
Je to strasne ![]()
Tak uz koncim, zase je z toho slohovka
, kdo to ma cist, ze?
Brokyno, jasne, ze si Te pamatujeme ![]()
alinko,určitě se to s mateem brzy zlepší.
kačenka je ted zlatíčko po všech směrech.
zprávy jsem viděla,vím o čem mluvíš.
Holky, já zprávy neviděla…zase něco o miminkách??
Brokyno, no v porodnici se mnou na pokoji byla holka a její malej je měl takyx hned od začátku, ona měla nějakýho koka, kterýho při porodu chytnul. A taky dobrý.
Teda holky, mě krká ten mimibazar - to není žádná aukce, když se to furt nastavuje o dvě minuty…měla jsem v merku pěknou next bundu,aspoň jí někomu pěkně přidražila
![]()
Tak Hozik usnul tátovi v náručí zabalený v dece, tak čekám až se vzbudí na kojení a půjdeme spát.
Papu: já jen co jsem zahlédla ve zprávách, tak někde na Slovensku měla nějaká rodina tělíčko holčičky v mrazáku 8 let a přišlo se na to až při exekuci.
Papu,o tom srazíku na babycafé mi musíš říct něco blíž.
Jinak už se těším na čtvrtek a na ty vaše prcky.
Ptala jsi se na tu kojící a přebalovací místnost,tak je tam.
Já v ní sice jěště nebyla,ale známý tam chodí často. Já byla takhle v Metropoli na Zličíně a v pohodě jsem tam přebalila i nakojila.
O tom miminku to už bylo včera…děsný…
já blbec největší tady včera tu diskusi - naše miminko umře, už jsem jí četla v těhu a teď zase a pak v noci řvala v posteli
![]()
sluníčko my se domlouvaly na středu dopoledne tady na doubravce, ale nevím jestli to bude platit, když je takový počasí. My teda chodíme ven furt, ale jestli se hokám bude chtít.
A kdyby ne, tak se můžem domluvit na kdykoliv jindy…
To je dobře, že je tam ta kojící místnost - Mišák u toho někdy děsně vyvádí, tak tam na nás nemusí všichni vejrat
![]()
papu,tak ve středu se nechytám. jdeme v poledne na první očkování a pak jěště já na lochotín do nemocnice na odběr krve.
každopádně čtvrtek platí.
už jsem takhle párkrát s kačkou byla a probělho vše v pohodě.
ale může se to změnit.
myslím,že není problém,když se to nějakému mimču nebude líbit aby se maminka sbalila a jela domů,ne?
já to alespon tak beru.
Ahojky
No ještě, že jsem ty zprávy neviděla, kazit si náladu, fuj ![]()
Alinko , třeba je to tříměsíční spurt a brzy bude klid ![]()
Honzík byl strašně protivnej minulý týden, dnes se mi to už druhý den zdá lepší, ale - nechci to zakřiknout ![]()
Kyčle máme za sebou a jsou v pořádku, to se mi ulevilo ![]()
Taky se to vaše DVD jmenuje " V poradně" nebo tak nějak? Jestli si ho mám vůbec pouštět ![]()
Jdu dát nějaké fotky do galerky ![]()
My měli mišáka zatím párkrát v sedačce při jídle třeba v tescu a bylo to dobrý, většinou spal. Jsem zvědavá jestli bude reagovat na ostatní děti a jak.
Jdete na hexu?
My budeme mít první až 4.4, pokud bude mít 5 kg, to je šance tak půl na půl…
my když byli před 14ti dny na tříměsíční prohlídce,tak jsme měly 4 a 3/4,tak ted budeme mít určitě těch 5kg. malá začala jíst už trochu lépe.
už se těším,jak ji pak dáme náušničky.
my s kačkou chodíme i do restaurace (kde se nekouří) na oběd a pokaždé v pohodě,tak snad se nic nezměnilo.
My měli ve 3 měsících 4,39 a tím tempem jak přibírá tak to vychází + - 5 kg… Mišák je v pohodě, pokud nedojde na kojení…občas dělá pěkněj virnál, to já nemám zapotřebí aby všichni čuměli…
No mějte se, jdu ještě vyžehlit manželovo kahoty, koupil si dneska nový a MUSÍ je mít zítra, chápete ne??
Dobrou
My jsme to jeste nezkusili - jit nekde do restaurace s Mateem. U nas jsou jen dve, kde se nekouri a je tam vzdy hodne lidi, ze si neni kde sednout. Strasne bych si prala, aby byl zakaz koureni ve vsech restauracich. At se treba kouri v hospodach, ale proc ma clovek dychat to svinstvo,kdyz se jde najist? A pak smrdi jeste druhy den ![]()
Ad zpravy - a na zacatku rikali o Usti nad Labem, ze 30-leta matka dnes zabila svoje dve deti - rocni holcicku a trileteho chlapecka
Des
Proc maji deti matky, ktere je nechteji
Proc ty, ktere touzi po miminku ho mit nemuzou?
Svet je nespravedlivy
![]()
Mam dnes depku…sorry ![]()