Poradna duly
Jana Čurdová
Jo, svět je nespravedlivý
, taky kolikrát hledám důvody, proč… ![]()
V restauraci jsme ještě taky nebyli, mám strach, že bychom tam s ním museli pochodovat mezi stoly, aby nebrečel. A ten zákaz kouření v restauracích bych brala taky hned
![]()
Papu , tak to na DVD prdím ![]()
Jdeme do hajan, dobrou noc ![]()
Alinko , na zprávy nekoukej, jen na večerníčka a pak hned vypnout TV! Já to taky tak dělám a ušetřím si zbytečné stresy. Toho mladého kluka je mi líto, pro rodiče to musí být příšerné, neumím si to představit ![]()
Jinak k těm nekuřáckým restauracím - máme v domě pizzerii, myslela jsem, že je taky nekuřácká, ale byli jsme tam v sobotu a ve dvě začali dávat na stoly popelníky. Ještě, že už jsme byli po jídle, tak jsme rychle vypadli. Před tím tam bylo narváno, spousta rodin s dětmi a těsně před druhou se najednou vylidnilo. Myslím, že by se ten podnik uživil i jako úplně nekuřácký. Budu se muset porozhlédnou po Liberci, jestli tu nějaký pokrokový není.
já jsem bývalá kuřačka,ale ten zákaz kouření bych také brala.
tady u nás je restaurace,kde je zákaz kouření přes obědy,tak tam chodíme s kačkou. pokaždé to zvládá v pohodě.
když jsem kojila,tak jsem své jídlo prokládala jejím a také super.
holky (servírky) jsou z ní vždycky hotový.
Ach jo, to byla zase noc…šel spát dýl, stejně v jednu vzhůru a pak á dvě hodiny kojení…dudlík ani omylem…teď pochopitelně zase usnul, ale já už nejdu, jdeme za hodinu na tu rehabku.
A podělal se tak, že jsem měla tři látkovky úplně žlutý + ponožky, body…a ten smrad
teda nejsem citlivka, ale docela to se mnou otřáslo ![]()
jinak já jsem taky bývalá kuřačka, tak chápu, že si lidi chtějí dát po obědě sigáro nebo ke keafi, ale všude by asi měli platit zákazy kouření v době oběda.Aspoň co znám restaurace, tak tam to je, v hospodách asi ne…
dneska přijdou kamarádky, tak musím uklidit, je tu děsnej binec.
Ahoj holky , vůbec vás nestíhám číst ![]()
Ale zaznamenala jsem něco jako sraz
Nebo ne ![]()
My v pohodě , Sofi včera usnula v půl sedmý a vstávala teď v půl devátý , to je co
Je úúúúžasná ![]()
A zase je hnusně , tak jsem byla natěšená na krásný počasí a prd ![]()
Jo a dneska máme vítání občánků , tak jsem na tu „slávu“ zvědavá , jdeme samo bez táty , jelikož má v práci moc práce ![]()
Ahoj holky,
tak jsem o víkendu konečně dala dohromady to společné zdanění, moc se mi do toho nechtělo, ale nakonec to bylo celkem rychlé a výsledek je víc než potěšující. To bude oblečků…
![]()
My jsme se dnes celkem vyspali, Daník vstával poprvé až v půl 3, no pak tradičně po 1,5-2 hodinách.
Alinko snad se Mateo zase uklidní. S tím bratrancem je mi to líto. Mě se před 5 lety zabil bratranec v autě, taky to bylo hrozné. ![]()
Brokyno vítej, jasně, že si tě pamatujeme. ![]()
To je hnus bílý, nás to zas zasypalo
![]()
Pra:,–(ko přidávám se - my máme taky extrémně hodné miminko a ostatní ženský těm svým musí dělat nějaké naschvály nebo co
… a nebo my starší matky už je máme za odměnu ![]()
Sajso
- já teď musím vynechat MMB, o nároky se přihlásili starší a to je palba větší ![]()
přeji krásné ránko. tak u nás zatím nesněží. jsou sice jen 2stupně,takže možná něco přijde.
Tak u nás samozřejmě sněží taky, my v tomto nemůžeme být pozadu…
![]()
Jolmo starší se taky hlásí a taky ji uspokojuji na MMB.
Třeba objednám něco nového od Nextu a tak.
Ale věřím, že ti tví starší, to už musí být náročnější…
![]()
Dobre ranko - tak a mame bilo
A porad snezi
![]()
Prochazka se nekonala, Mateo se trikrat po sobe pokakal
a potom uz byl tak strasne unaveny, ze mi usnul v naruci. Hodila jsem ho do postylky, tak chrni…jsem zvedava, jak dlouho.
Jolmo, ja uz taky nejsem nejmladsi, tak bych taky mela mit klidne miminko
![]()
Hodne ho mam, to zase ho nechci „pomlouvat“
, ale znate to vsechny - nekdy to cloveka tak vytoci a pak staci usmev a uz je to nejsladsi a nejhodnejsi mimco.
Jdu neco uvarit, at mam taky nejakou stravu…
Ahoj, u nás nesněží, ale je hnusně. Matěj má od večera horečky, manžel byl s ním u dr. a zatím mu nic není, kromě těch horeček. Když se to nebude zhoršovat, tak jdeme v pátek na kontrolu. Doufám, že to zase nechytí Gabča.
Gabča nechce poslední dva dny pást koníčky. Když jí dám na břicho, tak zaboří hlavu do madrace a vrčí a chrochtá, ale hlavu nezvedne
. Ach jo.
Noce jsou u nás v pohodě. Okolo 21 hod spát a pak okolo 4 kojení a až do 7 spaní a pak povídání a hraní cca do 9 pak půl hodinka spaní atd.
Ahoj,
tak u nás Honzik v noci chtěl pořád baštit, byl celou noc u nás v posteli, protože pil strašně dlouho a já jsem to většinou nevydržela a usnula dřív než on, ale zase ho musím pochválit, spali jsme až do 9:45 a teď je pod hrazdičkou a hraje si a občas se koukne na televizi.
Já jsem volala na matriku a u nás bude vítání občánků až v květnu, ale už se na to taky moc těším.
Soukupko: Honzik to pasení teď taky začíná docela dost flákat.
u nás bude vítání také někdy v květnu.
kačka pasení také flákala,vůbec nechtěla hlavičku zvednout. tak jsem ji od neděle začala dávat na bříško před každým jídlem a v každou volno chvilku a fakt se to zlepšilo o moc.
krásně hlavičku udrži delší dobu a už u toho ani tolik neheká jako dřív.