prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3470
20.3.07 19:51

tak jsem mu dala 130ml,z toho 100moje a do toho 60 nutrilonu,ale asi 20ml jeste nechal a byl uz tuhy.tak jsem zvedava.mozna jsem mu to mela zamichat jen do mojeho a nedolivat to vodou :?: jenomze mam zas u toho naseho cvaldy strach,aby z toho jeste vic netloustl.tak uvidim,jestli to bude mit nejaky vyznam. michell **,toho ze by nechtel tvoje bych se nebala,ja jsem ho asi ve dvou tydnech chvilku vecer prikrmovala,protoze jsem vecer nemela mliko a nebyl zadny problem.za chvilku jsem se krasne rozkojila a absolutne nemel problem pit zase jen moje mliko.

ten nas pazravec sni uplne vsechno.kdyz byl malinky,dala jsem mu parkrat vecer hami,ted dostal nutrilon a vsechno pije tak jakoby tyden nejedl. :)**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
20.3.07 19:51

Brokyno no to teda docela koukám, protože já chodím ke Sv. Jiří k mojí dr (dr. Nová) a ta nemocnice pro mimča mi tam přišla ok…hlavně v ní bylo pár kamarádek a byly docela i nadšený, pokud se tak dá mluvit o pobytu v porodnici…
Tak to bych teda nečekala :( :(

Já si pořídila taky tu el. medelu, já měla problém, že sjem měla faskt málo mlíka a mám pořád, ale odsávačka mi to trochu vždycky rozjela… Taky toho nelituju, ta od aventu byla prd, jsme se shodly…

Měla jsem tu odpo dvě kamardáky, jedna z nich ta PA, co jsem jí měla u porodu, tak mi řekla jak jsem začala hrozně po porodu krvácet, že až doktor se docela zarazil 8O 8O 8O uch uch…takový šoky takhle zpětně…ještěže tam to člověk nevidí nebo mu to neřeknou…

Holky, mně nejde s Mišákem to cvičení… teda já myslím, že to dělám dobře, ale on nedělá co by měl dělat :( :( zkusím to ještě zítra a kdyžtak tam zase naklušu.
No a teď jdu spát, jsem utahaná jak kotě a po půlnoci tomu spánku už určitě zase moc nedáme…tak dobrou…

• Citovat
  • Upravit
9130
20.3.07 20:03

Papu: já jsem taky hodně krvácela až volali primáře, ale to jsem věděla, cítila jsem, jak ze mě teče krev, ale zase jsem nevěděla, že než jsem dostala epidurál, tak jsem docela naříkala a to jsem si myslela, že vydržím dost, k doktorovi jdu až když už to je k nevydržení, manžel mi to neřekl, dozvěděla jsem se to od ségry, které to řekl, byl z toho docela vyplašený, ještě že jsem to nevěděla, asi bych se cítila trapně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
20.3.07 20:23

Brokyno ono to nebude tebou, ale odsávačkama, s těma manuálníma mi to moc nejde taky. Mám elektrickou Medelu a jsem spokojená…

sslunicko dnes už přislazované nesmí být žádné mléko, takže bych se Sunaru nebála. I když jsou mezi nimi rozdíly, chutnala jsem je kdysi, Nutrilon šel, ale Beba mi přišla docela hořká, Sunar nic moc. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
20.3.07 21:38

Odsávačky - na netu je jich spoustu druhů od tý medely… který máte???? 8O

Papu ono to tam není špatný, ale nejsou tam moc nakloněný kojení. nevím proč, ale je to tak. A já byla celkem naměkko kvůli malýmu, tak jsem si to možná moc brala. Dokonce mě chtěli rovnou úplně odstavit, ale já nechtěla… Prej, že tam s malým nemůžu zůstat, protože pro mě nemají místo. A já tak brečela, že bych ho tam měla nechat samotnýho a ještě přestat kojit, že se jim mě zželelo a nakonec mi tam ustlali na posteli pro pacienty :lol:
A to cvíčo - chce to cvik, my cvičíme cviky na uvolnění průdušek a ze začátku to taky nebylo nic moc… Neboj!

Sajso - tak to jsem ráda, že už se ty mlíka nepřislazujou :wink:

SSlunicko - BEBA byla v pohodě, ale tedˇ už by jí asi nechtěl.. Je totiž fakt, že je hořká :? Peníze v tomhle případě fakt neřeším… Možná bysme mohli zkusit ten Nutrilon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
20.3.07 22:06

Ahoj, tak tady už to taky vypadá na sněhovou kalamitu.
Dneska jsme byli na tříměsíční prohlídce, i když 3 měsíce budeme mít až za 4 dny a při té příležitosti dostal Matoušek první píchanec. No a před dvěma hoďkama už měl lehce zvýšenou teplotu, snad to tím skončí a nebude žádná větší reakce.
Ondra pro:,–(il ještě očkování proti klíšťové encefalitidě pro Šimona, takže dostal chudák taky píchanec, aby o něco nepřišel, ztropil tam pěknou scénu, příště s ním pošlu do ordinace tatínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
20.3.07 22:09

Pra:,–(ko: No a kolik Vám Matoušek váží, přijde mi taky takový drobnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
20.3.07 22:30

Ahojky :)

Brokyno , s tou nemocnicí - to je teda síla. Já bych tam malýho taky samotnýho nenechala, kdybych měla spát třeba na zemi 8O :! To je teda úroveň :roll: :evil: Jo a mechanická odsavačka od Aventu je fakt naprd, neodsála jsem jí skoro nic, s jinou zkušenosti nemám. A mlíko mi taky teče strašně slabě, někdy spíš jen kape.

papu , cvičení časem zvládnete, uvidíš :wink:
To jsou teda informace o porodu po porodu 8)
Já dnes byla na gyndě kvůli výsledkům a přepadla mě snad až nostalgie, že už tam nechodím s bříškem 8O Tak si říkám, to moje tělo je blbý, ještě týden po porodu jsem věděla, že stoprocentně, ale fakt nikdy víckrát nerodím a dnes jsem se v autě přistihla, že přemýšlím, jestli bude na příště lepší vy:,–(it prášky v létě nebo v zimě 8O :roll: No říkám, hormony to s náma pěkně uměj, a pak že je člověk rozumnej a schopen si zapamatovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
20.3.07 22:52

Kristy , váží 5400g a měří 63 cm, což je myslím takový běžný průměr. Dneska taky předvedl paní doktorce pasení s překulením na záda, tak ho pochválila :)
Jo a vakcínu jsem dnes koupila ve velkém - tři najednou, takže je definitivně po porodném. Dr. nám je uskladní v ordinaci v lednici. Pamatuju si, že v Praze nám Dr. vakcínu pro Šimona v lednici uskladnit nechtěla, protože prý kdyby vypli proud, tak by nám ji musela platit :-)
Handah , mám to s těmi hormony stejně, včera jsem slzela nad věcičkama, co už má Mastoušek malé, že už je nepoužiju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
20.3.07 23:39

Handah, mne to je taky lito, ze uz nemam brisko, citila jsem se s briskem nejak „chranena“…ale z druhe strany uz bych to brisko nevymenila za miminko, to uz teda ne! :D

Pra:,–(ko, my merime jen 59cm :roll: a vaha je 5,5kg. Nejak se mi to zda malo…(ta delka…)

No, tak jdu spat. Pred chvili jsem uspesne utratila hooodne penez na MMB :oops: - uz tam nejdu :!

Dobrou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
21.3.07 07:45

Dobré ranko,tak jsem tu zas prvníííí :lol: :wink:
Jo,holky,vůbec jste neodpověděli brookyne,jakou přesně tu odsávačku od medely máte.Mě by to taky zajímalo.Možná bych jí taky koupila.Jo,a ještě jsem se chtěla zeptat,jak dlouho máte mlíka v mrazáku?Někde jsem četla,že tam může být jen 3měsíce,někde zase píšou až půl roku :oops: :? :?: tak jsem z toho jelen. :(

Taky bych asi dávala přednost buď Bebě nebo Nutrilonu.Ikdyž Sunar je nejprodávanější a všichni si ho chválí :?

Taky mi je líto bříška.Brala bych ho hned :oops: :wink: ,možná i to mimi :oops: :oops: :P (ale ten porod?No,nevím nevím :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
21.3.07 07:55

Sakra michell!!!
Já teď půl hodiny prjížděla maily, než jsem šla sem, mohla jsem tu být první já…
Mišák tradične od šesti vyvádý, že bv posteli nebude, tak ho vezmu sem a tady usne…

Odsávačka - medela eletric. Prostě ta nejobyčejnější eletrická od medely (nejobyčejnější za dva litry,chm…ale nelituju).
Mlíko mám taky ty tři měsíce, zase takový zásoby nemám, napíšu si tam datum a beru to od nejstarších.

Bříško - včera ta kamarádka má termín za v červnu…ten den kdy jsem rodila a přišla ta za mnou, tak jí řekli, že to bude kluk. Má krásný, tak ze mě dolovala co a jak v péči o dítě (předtím já se vyptávala pořád na porod).

brokyno to m právě překvapilo, protože ta moje dr je hodně na kojení…ale je fakt, že mi říkala, že když přijdu jindy, že tam bude nějaká jiná dr a ta že mi může cpát příkrmy, ale ona sama že s tím nesouhlasí. Tak jsem řekla, že počkám, až tam bude zase ona a byl klid. Já děsně těžko něco odmítám, když to řekne doktor…

• Citovat
  • Upravit
3892
21.3.07 08:02

Pra:,–(ko mě je těch věcí také líto, ale tak daleko jsem nedošla - je to dojemné :wink:

Alinko taky doufám, že mi to rozhodnutí vydrží… aspoň 24 hod :wink:

A já už bych pupík nechtěla, možná je to tím, že už jsem měla 4 :twisted: , mimino jo, ale pupík ne 8) . Stejně je to zázrak - včera to byl rok, co jsem otěhotněla - takový kousek času a tak dokonalá osoba za tu dobu vznikla :! Jsem šťastná máma - i bez jogurtu :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.3.07 08:08

Dobrý ránko :lol:
Holky , ta naše Sofi má po koupání záchvat pláče , ale takovýho , že pak vzliká dalších deset minut , čím to je to fakt nevím , usínání je pak v pohodě , ale já snad na to nemám nervy jí takhle vidět uplakanou :evil:

Jinak my už máme příkrmy , polívčičky , pacholíky a přesnídávky , po poradě s dr. jsme do toho šli :wink:

Dám foto do galerky z vítání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
21.3.07 09:55

dobre ranko,tak nutrilon do mlika absolutne nefunguje.misto ve dvanact-pul jedne se probudil uz pred jedenactou :evil: a pak noc vypadala uplne stejne jak obvykle.o pul treti jidlo,ve ctyri masaz briska a vyprdikovani a pred patou konec spanku.oci jak baterky,usmev od ucha k uchu,ale zla matka rekla ne,bude se spat,tak s problemama a prestavkama vydrzel do tri ctvrte na 7.takze michell ,jestli das vecer prikrm a bude to lepsi,dej mi navod :D

brokyno ,to se teda nedivim,zes plakala a nechtela tam maleho nechat.mne pri te predstave uplne naskocila husi kuzea hrkly mi slzy do oci.to by me museli asi zabit,aby tam zustal sam.

brisko ,mne se po nem strasne styska.splasklo hned po porodu a uz kdyz jsem sla z porodnice,tak jsem vypadala skoro stejne jak pred porodem,takze mam tak nejak pocit,ze to snad nebyla ani pravda a citim se takova ochuzena :( ja bych do toho sla hned znovu,akorat pak ta pece o dve mimca :( jsem ale zvedava,kdo z nas prvni otehotni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí