prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3826
21.3.07 13:56

tak to tady raději fakt moc nerejpej :evil:

tak já ted končím,přihlásím se zase večer.

jdeme s malou ven. fuj do té zimy se mi moc nechce,ale potřebujeme také vyvětrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
21.3.07 15:53

My jsme se vratili z prochazky - tam je teda hnusne :evil: :x :! :! :! Jsem cela mokra, snezi, ale je +3 stupne :roll: Fuj :!

Prvni jarni den a teda nic moc :?

Agato, my jsme teda nic neplatili, taky mi to bylo divne. Musim se na to dr zeptat. Pichali jste do obou nozicek ? Obrnu jste meli? My jsme taky nemeli zadnou reakci, ale spis to byva az po druhe davce a i u hexa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
21.3.07 15:56

ja teda na krkani kaslu :( kdyz se o to pokusim,visi mi pres rameno akorat tuhy pytel a nic z neho nevyjde,tak na to vetsinou kaslu a radsi spime.no,ale taky pak ve 4 vyhanime prdiky z bolaveho briska :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
21.3.07 16:47

Ahoj holky, tak se zase po dlouhé době hlásím…jak bylo hezky, byli jsme pořád venku a na net jsem se vůbec nedostala. Koukala jsem, že jste řešily noční vstávání…tak to bych radši nekomentovala. Dája se teď budí snad co dvě hodiny…a končí obvykle kolem 4-5 hodiny monologem. Ale i když padám na hubu, neměnila bych ani omylem. Spíš se začínám těšit na další mimi.

Jinak v pondělí na kontrole 62cm a 6kilo…první injekce hexavakcíny. Dost plakal, ale bez teplot, jen tam má takovou bouličku teď, tak jsem zvědavá, kdy mu to zmizí…

Jo a o víkendu jsme byli v Praze, tak jsem na vás vzpomínala, jestli jste se na ten sraz domluvily a jaký to bylo. Určitě super, třeba někdy něco proběhne i v Brně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
21.3.07 17:07

Ahoj holky,
dnešní noc byla super usnula ve 22 a vstávala v 6:30 a pak od 8 spala až do 9:30. Když kojím v noci, tak vyndám z postýlky - nakojím - dám do postýlky, celá tato akce netrvá déle než 20-30 minut a to ještě u kojení usínám. Říhání řeším jen přes den v noci na to peču a raději spím.
Někdy mi je taky líto, že už asi jiný mimi mít nebudu. Třeba ještě s tátou do jednoho půjdem, ale rozhodně ne teď nejdřív tak za 5 let.
Matěj je od rána bez teplot, tak vůbec nevím čím to bylo. Nic mu není, hlavně že mu je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.3.07 17:28

Alinko, píchala jen do jedný nožičky, obrna ještě ne a nevím kdy, zapomněla jsem se dr zeptat. Teď jsem zjistila, že má kolem píchnutí tak půl cm červený flíček, ale celkově je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
21.3.07 17:32

Flicek jsme meli jen do rana druheho dne a potom zmizel. My jsme taky bez obrny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
21.3.07 20:05

Ahoj holky,
já se dneska zase krásně vyplavčila, mišák byl u babičky celkem vzorný, smál se a hrál si, ale při krmení zase vyváděl. Hrozný
Ani tchýně nevěděla co to má být, proč se vzteká, je to fakt vztek jako vztek, ne že byho něco bolelo. Že to ještě u nikoho neviděla. Dneska zkusím něco odsát a zítra mu to dávat, když bude vyvádět. Nevím jestli má málo, blbě mu to teče (teda mě) nebo co…
V lékárně už pomalu okojuju příkrmy, ale pokud to nebude nutný, tak hodlám vydržet minimálně do toho půl roka a pak postupně něco dávat.

Rehabku jsme dneska dělali 4×, ale jen 2× jsem měla pocit, že je to ono, že dělá co má…asi potřebujem čas, já i Mišák.

Jdu žehlit, máme zítra spicha, tak ať je krásnej :D :D

• Citovat
  • Upravit
7095
21.3.07 21:42

papu , právě kojím a řeším to samé - mlíko mi nějak málo teče a prsa úplně měkký :? :?
Taky bych chtěla vydržet těch 6 měsíců, i za cenu, že kojím častěji, no ale uvidím :( , nožičky má pěkně tlustý, tak snad mu to stačí :wink:

Jsme teď tak blinkací, že máme spotřebu 20 látkovek týdně 8O , teda víc jich ani nemám :oops: , takže jsem právě jednu várku pověsila.

Je tu ještě někdo nebo už chrníte :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
21.3.07 21:44

Já tu jsem a blindíme taky pěkně, plínek mám asi 30 a spotřeba je veliká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
21.3.07 21:47

Taky nechrním, objednala jsem knížku Dítě a já :lol: :lol:

My máme látkovek asi 40 a spotřeba ukrutná, za týden jsou klidně pryč…peru každý týden tak 1 pračku miminčího oblečení a občas pleny samotný. Teď jsem jich zrovna pár přežehlila…

• Citovat
  • Upravit
8569
21.3.07 21:48

My vubec neblinkame, ale spotreba plinek je taky poradna, protoze porad kakame a je to vzdy obrovska naloz :roll:

Hani a nemas mekka prsa jen vecer? To je normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
21.3.07 21:50

Alinko , právě večer, někdy už odpoledne. :( Tak jsem ráda, že nejsem sama :) :oops:

Vy používáte i látkovky, střídáte s jednorázovkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
21.3.07 22:03

Já ne, ale když dám Mišáka na přebalovák, tak jedna je pod ním, druhou dávám na něj a ještě většinou jednu na pindíka, protože se vždycky počůrá, takže to odnese minimálně jedna plena, kolikrát se i pokajdí a to pak odnesou všechny+oblečení…
Já bych ani nevěděla, jak se ty látkovky dávaj… :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
2583
21.3.07 22:04

Nazdar matky!
My jsme dnes byli v Praze a jsem z toho úplně grogy. Dnes prý je mezinárodní den zdravého spánku, tak to jdu oslavit do hajan, dobrou noc, ať vám mimča spějí celou noc! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí