Poradna duly
Jana Čurdová
Alinko: já jsem zatím byla u kadeřnice jen na stříhání, barvení jsem vynechala, protože mi strašně padají vlasy, tak aby mi tam něco zbylo. Ale Honzika vozil manžel po městě byl tedy nakrmený, ale kdyby plakal hlady, tak by mi ho přivezl a já bych mu dala napít tam a nebo ještě mamce nechat odstříkané mlíčko.
Kristi, mne taky padaji vlasy, neni to hodne, ale prece a chci jit barvit. Teeda, doufam, ze mi tam neco zustane ![]()
Aha - odstrikane mleko…asi to budu resit takto.
AGATKO - diky diky a to se opravdu musi delat pres konecnik? mam z toho docela hruzu
Terro, musí, ale je to na chvilku, max minuta a nebolí to vůbec, je to jen trochu nepříjemný, ale žádná hrůza, věř mi. Určitě se to pro lepší sex vyplatí podstoupit ![]()
Terro , dělají to i na Nových Butovicích, v Lípě, to máš z baráku, ta paní je moc příjemná. Je to v pátém patře, fyzioterapeutky jsou tam dvě, obě dobré, jedna to dělá i maminkám, co nemohou otěhotnět, a s úspěchem. Nepříjemné to asi bude, ale pak ty hodiny a hodiny skvělého manželského sexu, já bych do toho určitě šla!
Neboj!
Agáto , tak tos mě utěšila.
Jo, a taky teď piju míň a hned mě bolí ledviny. Potvory, hlídaj si to.
Alinko , já kadeřníkovi brnkla předem a on mi přistavil paraván, kojila jsem při fénování a při melíru s malým pochodovala salónem, docela sranda. Kadeřník je spíš slečna, je hodně hodně do ženské, možná i proto měl pochopení. ![]()
Vy jste ukecaný
.Sotva tady pár minut nejsem a vy toho tolik napíšete.
Chtěla jsem se zeptat,jak spí vaše mimi?Na zádech,bříšku,či na boku?My teď jen na zádech,ale dřív i na bříšku a líbilo se mu to,teď nějak ne.V porodnici na boku.
Chtěla bych kojit minimálně do 6měsíců.Pak začít dávat nějaký příkrm,ale i nadále kojit.Tak jsem zvědavá.prsa už mám taky malá.A dokonce mi někdo řekl : ,,Ty už nekojíš,co?„A já na to,proč?Kojím! ,,Vždyť nemáš žádná prsa!“
To mě fakt vytočilo
![]()
Ahoj holky ![]()
Tak malej definitivně odmítá prso… Takže děkuju, že mi v nemocnici dali fašku, s tím, že stříkačka je blbej zlozvyk… ![]()
Takže odstříkávám před každým jídlem alespoň půlku dávky… To mi asi brzy ty kozy upadnou, páč to dělám růčo
El. odsávačku nemám a mechanickejma mi to nejde vůbec
Chjo…
Terro přežila jsi porod, tak tě nějaká kostrč nemůže zastašit, ne? A taky za to bude odměna ve formě skvělého, nejenmanželského sexu - to byl samozřejmě vtip, ale doba je zlá ![]()
Alinko - kadeřník? Co to je
Jo a nechceš si ty prsa vyměnit se mnou? Já bych velký brala. Doma by to taky mělo určitě úspěch ![]()
Lena 123 - kino? Co to je
S tím autem… Co dodat… Kdybys mu to udělala Ty, nevím, jestli by reakce byla stejná „to se stane“
Jediný vysvětlení - chlap!
Michell - ten kdo Ti to řekl (že už nekojíš) byl určitě bezdětnej nebo blbec. U kojení totiž platí taky, že „na veliksti nezáleží“ ![]()
Katko nic si z toho nedělej. Pořád jsem si říkala, že ty větší děti víc vydží spát, ale ono to spíš vypadá, že živí větší tělo, tak potřebují víc jíst. Kája už touto dobou spala skoro celou noc, vstávala jen v 5-6 ráno. Daník má určitě pomalu 7 kg a pořád by papal a papal… No a mou společnost zjevně také miluje.
Buď ráda, počkej přijde doba, kdy bys jeho společnost uvítala a on bude běhat za jinou ženskou.
![]()
Brokyno tak prodej svoje ruční odsávačky a kup elektrickou, ta je fakt bezva, odsávala jsem jednou rukou. ![]()
A prsa? Taky bych brala menší. Každý chce to, co nemá…
![]()
Taky chci kojit co nejdýl, ale kdybych měla po 4 měsíci pocit, že má malá hlad a já mám málo mlíka, tak raději místo umělýho mlíka dám zeleninku.
Kadeřník, tak tam jsem byla naposledy před porodem a počítám, že se tam ještě nějakou dobu nedostanu.
Do kina mě manžel láká, ale já zatím nechci krmit Gabču jinak než z prsa, tak uvidim jestli se v nejbližší době rozhoupu a někam vyrazíme.
Malá už zase huláká, že má hlad a Matěj mi nadává, že si s ním nehraju. Jo, závislost je hrozná věc.
![]()
Já bych taky chtěla kojit co nejdéle, hlavně přes noc, tím, že Honzik nechce dudlíka, tak nevím jak by pak jinak usínal, kdyby už nebylo mlíčko, to by řval a řval. Čekám až se vzbudí a vyrazíme na procházku, sice tam je hnusně, ale nechce se mi být celý den doma zavřený.
Jinak tu byl ten opravář na ledničku a příští týden se nám ozvou a dovezou nám novou.
Kdo to tu prodává menší prsa? Chci, protože u velkých se musí kojit oběma rukama, jednou držím prijáše a druhou velké prso, které mu svou převelikou vahou jinak padá z hubičky…
Hurá, zubařskej překlad je za námi, přes víkend sfouknu korektury knížky a opět budu mít na nějakej ten čásek fantastickou, vysněnou MATEŘSKOU DOVOLENOU!!! JUPÍ!!! ![]()
Ahoj,
nejdřív se omlouvám, že jsem se včera ani nerozloučila, ale než jsem odeslala příspěvek, vypadl mi net
![]()
V noci taky nekrkáme, jdeme hned po kojo spát ![]()
Obdivuju, jak kojíte vleže, mně to pořád jaksi nejde, je to pro mě strašně nepohodlný, mám asi malý prsa a malej je zvyklý se kroutit, takže mu musím držet hlavu, jinak je mlíko všude, jen ne v něm
papu **, Megiie od Simpsonů
- taky znám ![]()
Tak a jdu vás dočíst
**
Ještě pro doplnění - ![]()
Agato , co máš za kolotoč
Ten náš hraje jen tříminutovou skladbu, takže pořád natahuju dokola ![]()
Jo, o Vratných lahvích už se mi i zdálo, že jsem byla v kině,
ale asi zatím u toho snu zůstane
, nechce se mi kupovat el. odsavačku, za chvíli mu bude stejně půl roku, tak pak mezi příkrmem snad konečně někam vyrazíme ![]()
Michelle, Honzík spí většinou na zádech - pokud leží vedle mě, když spí v postýlce do prvního noč. kojení, dávám ho radši kvůli neodbrknutí na bok. Na bříško ho zatím nedávám ![]()
A ještě jsem si všimla, že se mu dobře spí, když je obskládaný polštáři, plínkou a tak, ráno po rozednění mu dávám polštářek i na čelo jako clonu proti světlu ![]()
Za chvíli přijde vozit babička, tak se vrhnu na úklid. Doufám, že nezačne pršet
![]()
handah ,my taky spime v pelechu,jak to nazyva muj manzel.doma ma kolem sebe kojopolstar,u babicek mu kolem hlavy naskladam polstare.ma rad,kdyz se muze k necemu pritulit a ja tam nejsem ![]()
alinko ,jak psalas,ze mas v mrazaku to posbirane mliko.ja taky sbiram,protoze mi to tece fakt hodne a protoze odstrikavam,tak vidim,ze to mliko je pak od toho vyteceneho dost rozdilne.to predni je hodne vodove,takze jestli to mas slite jen z tohoto,tak nevim,jak jestli ho to zasyti tak jak ma.a navic je v nem pry hodne laktozy,ktera v brisku kvasi a boli
tak nevim.ja to pak liju dohromady s tim odstrikanym zadnim.
michell ,matej spi na zadech,pokousela jsem se i o bok,ale uz kdyz byl maly a necim jsem ho podlozila,za chvilku uz lezel zase na zadech.doufam,ze nebude mit slezelou hlavu,zacala jsem kontrolovat,jestli si strida strany,na ktere ma hlavu otocenou a strida.
fazole ,ja te s tema prekladama obdivuju,ja jsem vystudovala germanistiku a kdyz po mne ted nekdo neco chce,mam pocit ze jsem debil.mam problem se vyjadrit v cestine,natoz v nemcine. ![]()