prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2172
23.3.07 12:33

Agáto , já řešila podobný problém se jménem následovně; Erik má měkké „i“, je to cizí slovo, ale zdrobnělina už je velmi česká, takže i s českým pravopisem: Erýsek. Takže bych řekla, že Emička. Zeptám se své editorky, až se vrátí z ciziny, ta to bude vědět určitě.

Holky pitomý, takhle se samy napráskat. Pište si, že dorazíme. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
23.3.07 13:33

Já jsem to řešila už u Kenny- Kennouše/Kenoušek :oops: , ale tady se mi víc líbí nn.

Ne- nebo těžkoutišitelný pláč může znamenat téměř jediné - HLAD, vím to, ale stejně koukám na hodiny, kdyby se mi hodina a půl nezdála málo, mohla si Emča ušetřit histerický záchvat, chůdě moje, má blbou mámu :cry:

No jo, úplně blbá, hYsterický samozřejmě :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.3.07 13:35

Katko tak koukám, žes už zkusila, že z kočáru NEVYNDAVAT! :lol: :lol: My jsme takto vyndavali Káju a pak jsem po měsíci kupovala sporťák, aby z něj viděla, bo v hlubokém prostě nechtěla být a řvala jako kráva. :roll: Vypadala jsem jako příííšerná matka, protože kočár neutichal a neutichal. :wink:

Fazol tak my máme 600 m nad mořem, je tu obvykle o něco snesitelněji. Okna mám na východ, na sever a na západ, na zahradě bazén, ale ještě se taky dá být ve sklepě, tam jsou okna na trávu pod ořechem a je tam celkem vlaho. 8) :lol:

Agato řekla bych Emička. I kdyby byla Emma cizího původu, tak zdrobnělina je ryze českého původu, asi bych tam dvě M nepsala. Jako Anička. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
23.3.07 14:13

Ahojky
kde máte to krásný počasí? 8O
U nás hnus, hnus, hnus :evil: :evil: :evil: Malýho strčím na balkon, snad tam usne, je dnes přetaženej, neb ráno vstával o 3 hoďky dřív než jindy a doma se mi ho podařilo uspat na půl hodiny :roll:
Ale horký léto taky NEEchci :! :lol: , okna máme sice na západ, ale v podkroví, takže přes léto chodím doma v plavkách :lol: :roll:

Nevyndávat - píšu do paměti - ještěže vás mám :oops: :lol:

No s tou Em(m)ičkou vážně nevím :idea: 8O , víc by se mi tam líbila mm

Jo, chrápání - nedávno jsem s manželem řešila, že budí chrápáním mě i malého, včera jsem dala Honzu do kojopolštáře a rázem byli vedle mě 2 chrápající muži! 8O :D Pěkně si je doma množím :D a pak čučím do tmy a nemůžu spát :twisted:

Akorát nevím, proč malej tak nahlas chrápal, tohle normálně nedělá 8O , holky, vy dáváte někdo přes noc do kojopolštáře :?: Dala jsem mu na něj ještě deku a pak jsem si říkala, jestli nevadí, že má vlastně tu hlavičku trochu zvednutou. Když nesmí mít polštář pod hlavou, tak nevadí ten kojopolštář? :idea:

Tak zatím, jdu očekávat návrat chlapa z práce :)
Pohybově Honzík oproti svým kolegům zatím úroveň pecka - kde položím, tam najdu, no snad to dožene :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
23.3.07 14:42

handah ,ja ho do kojopolstare davam,ale tak,ze je omotany kolem jeho hlavy,na nej ho pokladam jenom pri krmeni z flasky.

sajso ,tak presne tak to vypada u nas.vcera jsem jela se rvoucim kocarem a lidi na me blbe cumeli.tak jsem si v duchu rikala:sakra,co cumite,to jste meli vsichni nervouci a stale usmevave deti nebo co?
to same babicka,dnes jsem tam byla na obede a ten nas cvalda se chtel porad nosit a rozhlizet,kdyz jsme ho polozili,tak dost durazne protestoval.babicka se velmi podivovala jak to ze je takovy „osterny“ a ze se tak vzteka.a to mela tri deti,dva z toho kluky a kdyz se na ne podivam dnes,silne pochybuju,ze sedeli jak pecky,mlceli a usmivali se.to same mamka,porad se divi,ze se ten chlapec tak domaha sveho.to pry bracha nikdy nedelal.ha,je o 11 let mladsi,dobre si pamatuju jak porad rval,stokrat vic nez matej,ten je uplne v pohode,jen ti lidi kolem by byli nejradsi,kdyby snad porad jenom spal.uz me s tim pekne s…ou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
23.3.07 14:57

Já vím, že to tady neděláte :oops: :oops: , ale když mně se to nechce strkat do galerie, pže mám strašně pomalý připojení, a chci se pochlubit :wink: , takže tady jsou fotky Emči z dneška:

http://www.baby-cafe.cz/…P1040020.JPG http://www.baby-cafe.cz/…P1040018.JPG http://www.baby-cafe.cz/…P1040017.JPG http://www.baby-cafe.cz/…P1040013.JPG

http://www.baby-cafe.cz/…P1040012.JPG http://www.baby-cafe.cz/…P1040004.JPG http://www.baby-cafe.cz/…P1040008.JPG

Teď spinká, jdu taky, cítím se, jak kdybych ty soubory tlačila kabelem sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
23.3.07 15:00

Agato :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
23.3.07 15:12

Tak to musím souhlasit,viz řvoucí kočár.Zažívám to celkem často,ale nevyndavám,pořádně houpu nebo kymácím kočárem a on zase usne!Ale ty lidi fakt divně koukaj,taky si říkám,že to měli doma tak co. :evil: :twisted: Nemůže přeci jenom spát a usmívat se.je to jenom človíček :lol: :wink:

Dnes jsem se byla podívat v bývalé práci.A jsem z toho navětvi.Chtějí,abych šla do práce.Alespoň na 3hodiny,třeba obden.Dost mě to láká,ale nemám nikoho na vození,takže mám zřejmě smůlu.Ty 3hoďky by v kočárku vydržel,pak bych jenom nakojila a huráááá domu.Alespoň bych na tu chvilku přišla na jiné myšlenky a hlavně mezi lidi.Už mi šibe v hlavě :lol: :wink:

Agáto,Ta je krásná :lol: :D :P :! :! :! :! Kolik vám je?vypadá na té dece na bříšku,tak vyspěle.Starší než můj Max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.3.07 15:20

Jo Katko tak to mi něco připomíná. Daník je, jak já říkám taky interaktivní - funguje, když má zpětnou vazbu. Jaképak sám vykládat něco medvědovi. :roll: Taky pořád nosíme a taky poslouchám, že takto staré dítě by mělo spát 18 hodin denně apod. Já už na to odpovídám, že mu to zřejmě někde „na houbách“ zapomněli říct, prostě nespí 18 hodin denně, chce být pořád u nás a CO????? Nosíme ho my, tak o co jde? :evil: Řvát ho prostě nenechám. :! :!

Agato Emička je šikovná kočka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
23.3.07 16:59

Ahojky, jen v rychlosti. Dneska ráno jsme byli s Matějem u Dr. a je v pořádku, super už zase budeme moc ven. A když jsme tam byli tak ráno, tak hned vzali Gabče krev z prstíku, prý krevní obraz. Dělali to někomu z vás? Nebo jí týrali zbytečně?
Agato Emička je moc hezká.
Musím běžet jdu balit zavazadla, jedeme na víkend ke tchýni je tam dětský karneval, tak jdeme s dětma. Pak hodím foto do galerky. Hezký víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
23.3.07 17:00

Ahoj, kde máte to pěkné počasí? Tady je hnusně jako v… prostě jako v Liberci :(
Dneska jsme byli v Babylonu v hracím koutku, Šimon se tam pěkně vyblbnul na skluzavkách a prolézačkách a já u toho kojila a drbala s kámoškou, která tam měla 3-letou holčičku a 5-denní mini mimi holčičku, ta byla tak malinká! Strašně rychle to utíká, mám pocit, že tak malý Matoušek nikdy nebyl.
Jestli bude horké léto, bude to maras, my jsme v podkroví, začínám z toho mít obavy.
Agáto , Emička je pěkná čiperka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
23.3.07 17:12

Pra:,–(ko , zase šel kolem ten švarný Afroameričan, bohužel se zrzavou slečnou…

Agáto , já už sice Emičku viděla v akci, takže vím, jaká je to krásná šibalka, ale na těch fotkách je fakt boží. Má po kom bejt, no ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
23.3.07 17:15

agato ,emmicka je nadherna,muze soutezit se sslunickovic kacenkou :wink: vypada jak pekna sibalka,pripomina mi toho naseho lumpika.

tady(ve zline) je dnes fakt hnusne,byli jsme venku jen chvilku,ale dnes ten kocar snasel lip.mozna to bylo tim,ze kdyz ho nesu k autu,tak tou korbou tak houpam,protoze ji sotva unesu,ze ho to uklidni.kdyz ji dam hned na podvozek,nestaci usnout :( my bohuzel nemame houpaci kocar,ale zatim nebyl problem a pri tom vzteku vcera pochybuju,ze by ho zklidnilo i kdybych ho houpala tak,ze by malem vyletel z kocaru ven.

holky a co ten srazik v praze? v nedeli se vracime,tak bysme mohly neco podniknout :?:

tak ten muj nadherny mezonetovy byt v jesenici se zahradkou definitivne nebude.lubin rekl,ze do sataku=satelitu do novostavby,se neprestehuje.nedojimaly ho ani me predstavy o tom,jak tam budu se sousedovic maminkama klabosit u kaficka :( on pry pochybuje,ze by si tam nasel nekoho jemu blizkeho,je to takovy intelektual a podle jeho predstav se do sataku stehuji jen povrchni konzumenti :? musim rict,ze me to dost mrzi,ten byt byl uzasny.takze nakonec neco pronajmeme,mozna se stejne do roka vratime do zlina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
23.3.07 17:19

tak vidim,ze sibalku uz mi vyfoukla mezitim fazolka :(

fazole ,ja bych se svarnych americanu trosku obavala,pred peti lety jsem pracovala pres leto v jednom hotelu na floride a v jednom pokoji lezely pohazene fotky afroamericana s afroamericankou v akci,zvedavost mi samozrejme nedala,ze :oops: no,mam pocit,ze afroamericani jsou vybaveni trosku nadmiru 8O prece jen ceho je moc,toho je prilis :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
23.3.07 17:26

Tak nám už taky brali krev z prstíku, Honzikovi bylo asi 6 týdnů, strašně plakal, potřebovala si nakapat i do zkumavky a brali nám to z toho důvodu, že je moc bledý.
Jinak Agáto, malá je moooc hezká, líbila by se mi jako nevěsta pro Honzika. :lol: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí