prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9130
23.3.07 21:47

Katko: tak to jsme na tom stejně, na konci února jsem dobrala přášky s tím, že to hned nepůjde a ono se to povedlo na první pokus, taky jsme se divili, ale měli jsme z toho strašnou radost, tak uvidíme, jak to bude u druhého a jedno už vím teď, zase si nenecháme říct co to bude, bylo to strašně hezké, když Honzika vyndali a řekli nám, že máme Honzika, strašně se nám to s manželem líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
23.3.07 21:49

ja si toho vazim,akorat to prislo v dobe,kdy jsem to fakt necekala a ani si to nedovedla predstavit,a jak jsem ted stastna :D
jak to ze mas materskou 3500?tam neni nejaka dolni hranice aspon 5000?nebo to uz je ten prispevek?ja jsem vubec z tech prispevku nejaka zmatena.o ten rodicovsky prispevek se musi nekde zadat nebo to automaticky na to prejde jak skonci ta materska?a zada se i o nejake pridavky na dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
23.3.07 21:49

Papu: neřešte školky, to nejde, já už třeba musela Honzika přihlásit, protože u nás ve školkách je docela dost plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.3.07 21:51

Kači,tak tohle je ono. je to od Bengy.

http://www.babydirekt.eu/kostka-dino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
23.3.07 21:52

kristy ,to by se mi taky starsne libilo,ale ja jsem zvedava jak stara blazkova,to bych v zivote nemohla vydrzet.ale ten okamzik,kdy ti to sdeli musi byt uzasny.ale to vim jiste,ze bych to nikdy nevydrzela.u mateje jsem si stejne byla od zacatku stopro jista,ze to bude kluk. taky mam trosku obavu z toho,ze to druhe,kdyz uz ho budu chtit,pujde hur.ted jsem byla v klidu,vubec nad tim nepremyslela a pak po tom budu touzit a zadrhne se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.3.07 21:55

kačí a kolik ti je?
já dítě hrozně dlouho odkládala.

s prvním manželem jsem ho nechtěla,byla jsem moc mladá.
s druhým jsem se ani nechtěla brát,ale pak jsem začali stavět,tak jsme si řekli,že až se nastěhujeme do nového,tak se vezmeme a po svatbě dítě. jak jsme byli překvapeni,když jsme se snažili a ono nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
23.3.07 21:56

kaci dekuju,ten je krasny,taky mu ho poridim

coze?tys uz ho prihlasila do skolky?to snad neni mozne 8O vzdyt ja ani nevim,jestli v te dobe budeme jeste v praze nebo uz ve zline.tak to se asi muzu se skolkou rozloucit.
paneboze,ted po celem dni prisla maka a lita tu jak furie,ze je tady bordel a zacala ted vysavat.jezisikriste,tak na tohle uz opravdu nemam po sedmi letech samostaneho bydleni nervy.ona se fakt zblaznila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.3.07 21:57

jsem OSVČ,takže mám mateřskou vypočtenou podle mých zisků :cry:

naštěstí mám stálý příjem z firmy,tak mě to ani tak nedrtí.

ale je fakt,že tu mateřskou jsem dnes rozfofrovala ani jsem nemrkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
23.3.07 21:59

mne je 26.neni to nijak brzo na dite,akorat ze jsem studovala a zacala teprve pracovat,no proste o diteti jsem premyslela akorat tak,ze mozna za dva roky,ale rozhodne ne jako o necem,co by melo nabrat konkretni tvary :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.3.07 21:59

také koukám,že se musí právě narozené miminko přihlásit do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
23.3.07 22:20

slunicko dvě překvapení :arrow: já myslela, že tři pokusy platí na každé těhotenství, tzn. že třeba zaplatí tři na Kačku a pak na další další tři, to jsem netušila, to je dost blbý :? , tu mou spolupracovnici to ale doteď stálo 90 a stejně furt nic…
za druhé - někdo tu psal, že když je mateřská nižší jak rodičovský příspěvek, že se to do těch 7,5 tis doplácí, myslím Soukupka, ne, myslím, že to byla Maka ! Nezkoušelas to? Mě to info překvapilo, ale jestli jsem to správně pochopila, tak na to snad nárok je a možná by to šlo i zpětně. Jasně, že to třeba nemáš zapotřebí, ale firma jim do systému nasype jistě dost a oni to pak rozfofrujou, že se nestačíme divit, tak já bych se nezdráhala, jestli na to nárok je :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
23.3.07 22:21

No já teda Mišáka nikam nehlásila, tak to teda nevím, to mi přijde fakt ujetý.
Tak já mám naštěstí babičku, kdyby něco, tak by hlídala.
Teď koukám ještě na bazénky, to je mor…no nic, odsaju pár kapek a jdu spát.
Mějte se.

• Citovat
  • Upravit
papu
23.3.07 22:23

To je pravda, co píše jolma,určitě!

A o ten rodičák, jak se něko ptal, se žádá na sociálce, normálně jsme tam dala vyplněný papíry - našla jsem je na netu a bylo to.

• Citovat
  • Upravit
3826
23.3.07 22:28

jolmo o tom doplacení jsem také slyšela,ale je fakt,že jsem za tím nešla.

zkusím něco pozjišťovat. máš pravdu,že je škoda jim to tam nechat.

to s tím IVF je fakt děs.
máš 3 pokusy,které ti hradí pojišťovna na celý život a max do věku 39let.

oni ti to sice hradí,ale jen základní péči a záikroky. když chceš něco víc (většinou to,co zvýší šance na úspěch),tak platíš jako mourovatá.
to co je hrazeno jen pojišťovnou je šance na úspěch cca 20%,když si připlatíš nějaké procedury navíc,tak je šance cca 40%,tak každý si raději připlatí když to není i tak moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.3.07 22:29

papu,bazének jsem dostali jako svatební dar (recese) je to něco s těma palmičkama,házen.košema atd.
je to zabelano,nepoužito,ale přeci jen už je to 3roky,tak nevím,jestli bude funkční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí