prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
25.3.07 13:49

:o))) našla, jenže toho moc naplodíte, a já ještě chodím do deníčku Jarňulek tak moc nestíhám:o) teda i když Matýsek je zaltíčko nejhodnější.. asi je to jako bonus za Michala… dudlík nepoužíváme, protože skoro vůbec nepláče, hodinu a půl mi každý ráno vydrží pod hrazdou, takže vklidu uvařím… je prostě bonusovej:o)

Ale blbě prase - takže jsem se byla včera kouknout na diskusi a na fotky, jestli s tím taky někdo nemáte problém:O((( dělá letadlo místo aby se podpíral o předloktí… Myslela jsem že aspon jedno dítě bude pást hezky… s Michalem jsme kvůli tomu museli začít cvičit vojtovku a cviky z Bobatha.. a návštěvy u RHB skončily teprve v 1,5 roce,… prostě pokud už tam jednou začnete chodit, tak vás nepustěj.....

Rozesmála mě praktická dr. která když Matěje viděla říká.. tak s ním začněte cvičit.. však cviky už znáte… fucked super.. nejenže si je už nepamatuju, protože jich bylo fakt hodně, ale ty co si pamatuju už nevím přesně nha co byly a jaká má být správná odezva dítěte:o(((( takže paní dr. zase neví o čem mluví… chjo…

Jinak ve 3 měsících 63 cm a 7,60 kg… Prosím je tu někdo kdo nás trumfne… Jolmo… … co vy třeba…

Snaha o otáčení veškerá žádná i když ho nutím:o)) jeden z mála cviků který si pamatuju:o))) ale má ještě čas… a ono převalit skoro 8 kilo je docela fuška…

Mám taky nový autí takže ted je spousta vyřizování s autem… (teda nový - pro mě ale z bazaru jinak…

Zvládli jsme první očkování Hexou… a tak nějak je z mýho malýho miminka pořízek… až je mi to líto… takhle zastavit čas…

však to znáte

nic mizím lovit na MMB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
25.3.07 14:26

Hmmm, Sajso , tak Ti pěkně děkuju, bude nosítko i deka, za něco velkorysý výživný utočit musíme, ne no? :lol: K plenkám, zakoupila jsem Totsbotsky bambusové froté, nemělo by po praní ve slizu hrubnout jako to bavlněné, tak jsem zvědavá, mám 3 barevné a dvě přírodní, poňuchňáníčko!

Shari , to jsem ráda, že jejich lásce nebudeš bránit, rozumná maminka!

Mako , :lol: :lol: :lol:

Papu , :lol: :lol: :lol:

Jolmo , jsi superžena, marný platný! :lol:

Alinko , už jsem si koupila na sebe - čepici na jaro, aby mi při lezení nesvítilo do očí, a teď začnu odpovídat na maily všem těm horolezcům, takže ať bratr Pra:,–(ko švihne, než budu nedejbože zadaná! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
25.3.07 14:48

Fazol tak vidíš, ještě že mě máš. 8) :lol: Aspoň netápeš… :wink: Bambusky taky mám. Jak jinak… :oops: :oops: Jsou fajn, teď ještě dělají na patenty. Akorát z barevné vyrvaná nejsem, jdou mi od ní IV 2v1 do modra. Musím ji prát zvlášť a to už byla praná… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
25.3.07 15:46

Mako ano, nezklamu - my jsme měli v pátek 7,70Kg - ale jsem ráda, že nejsme sami, neb už jsem se začla bát cukrovky a pod. nemocí, ale když je tak těžký i Makovic :lol: .

Fazole nejsem superžena, jsem jen vlastním chtíčem přitlačena ke zdi :twisted: :twisted: :twisted: . Tak úterý nebo čtvrtek? Možná od toho čtvrtka by bylo i klidněji…

Jo, Sajso opět jsem zdechlá hledat ve vyhláškách - je povinné vyšetření kyčlí? Nebyli jsme na druhém a přemýšlím, že bych to úplně vypustila, když všechny dosavadní kontroly i děti jsou OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
25.3.07 15:54

Jolmo myslím si, že nikoho dalšího neohrozíte, když nepůjdete na kyčle, není to jak očkování, ale tady je možné vše… :roll: Povinné to asi nebude, dobrovolně povinné asi ano, kdyby nááááhodou nastala nějaká komplikace vyžadující léčení, mohl by z toho být problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
25.3.07 16:10

Konečně mě taťka pustil k netu…

Odsávačka na vysavač - super! Mám a jsem za to ráda, když jsme pořád takový marodný…

Co se nosítka týče, já mám klokanku Chicco go a Jakub v ní rozhodně nechce strávit ani minutu. Tak posiluju dál :lol:

SSlunicko - závidím nákupy! Taky bych si chtěla koupit něco na sebe, ale mám pořád 5 kg navíc :cry: A nejde to dolů… Asi bych neměla malýmu užírat sunar v prášku :wink:

Dneska jsme přestěhovali celej obývák, aby jsme udělali místo pro Kubíka na hraní… Zatím ho mám na gauči, ale už se přetáčí. Mám strach, že zbuchne :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
25.3.07 16:37

Já si na sebe už koupila dvoje nový rifle,jednu sukni a triko.Ve čtvrtek mám narozky :lol: :wink: ,takže budou další dárečky,jupíííí.Jsem zvědavá,co dostanu od Romana.

Byli jsme teď venku na procházce,je tam nádherně a teplo.Až jsem se musela svléknout.

Zítra jdu poprvé do práce.Zkusíííím to.A uvidíme.Jen na 3hodiny obden.Nechci zanedbat malého,ale zároveň taky chci,aby se trochu staral tatínek a viděl,co to obnáší.Stejně ho bude mít určo jen v kočárku,aby chrněl :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
25.3.07 17:23

Ahoj holky,

nestiham vas nestiham - bohuzel, je to totiz balzam na dusi..... :lol: :lol:

Mako - potesim te, mame 7,30kg a hlavne 70cm!!!!

Jinak dite je zase pekne kropenaty, v patek jsme byli na koznim, delali nam stery, zda je exem puvodu kvasinkoveho nebo kokoveho, podle toho budeme mazat dalsi masti. chudacek ma usi uplne odpadly od lebky, jak mu to tam mokva. :cry: :cry: :cry:

Koukam, ze tady resite nastupy do prace, me tam nikdo nedostane, i kdyz se svyma 4zakama (jednoz toho PA ktera me rodila - domluvila sem si doucovani pri porodu :oops: ), navstevou kurzu anglictiny a snahou pripravit se na prijimacky na vejsku se asi taky zrovna neradim mezi standardni matky na materske, coz?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
25.3.07 17:55

Ahoj, my jsme dneska byli v zoo, koupila jsem si rovnou permanentku, asi tam budem chodit casteji, akorat jak to slunko pralo, tak mam spaleny rypak - jak jsem stara, tak jsem blba :roll:
Uz je dost teplo, vsechna zvirata byla venku, Simon dokonce jedno poznal - slona :-)
Myslela jsem, ze tam i nakojim, ale Matous to cele uspesne prochrapal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
25.3.07 17:56

Právě jsem chtěla upadnout do deprese, jak jste dobré, že už jdete do práce a stíháte to, když jsem si uvědomila, že jsem byla v práci úplně první :lol: :lol: :lol: , akorát nemusím nikam chodit a zvládnu to v době Prokiho spánku, tak to mám určitě proti vám obrovskou výhodu. Ale aniž bych se chtěla dotknout těch, co nikam nespěchají, zároveň obdivuju ty, co už něco začnou dělat - obě strany mají na obojí právo a je to úplně vpořádku, když jim to tak vyhovuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
25.3.07 19:20

Ahojky,
konečně mám taky čas na vás. :D

Práce - byla jsem přesvědčená, že budu s malým doma tak půl roku a pak nastoupím na pár dní v týdnu, ale nějak se mi s ním doma zalíbilo, :twisted: :twisted: takže to tak akutně nevidím. 8) Mám pocit, že bych si malýho tak neužila, strašně to letí, :? ale to je jen můj nynější názor, za pár měsíců se třeba změní :wink:

Jo, jak jste psaly o nákupech hadříků, já si zatím nekoupila nic :evil: krom kojopodprdy :roll: , no mít tak polovinu oblečení, co má malej, jsem nadmíru spokojená 8) :lol:
Ale zato jsem dnes učinila objev, že oblíknu svoje předtěhu věci 8O Konečně, už jsem ani nedoufala, mám hned lepší náladu :D

Příští sobotu jdem na vítání občánků a pravděpodobně v pátek na kontrolu očkování TBC. Pravděpodobně :twisted: , protože jsem furt čekala, až přijde pozvánka a když přišla, založila jsem ji neznámo kam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
25.3.07 19:24

Ahoj,
tal my byli celé odpoledne venku, bylo ta moc hezky a Honzik spal, jen u našich, kde jsme se stavili začal brečet a mamka mi vynadala, že my jsme ani jedna v kočárku neřvali a že by mě mohl i někdo udat, protože Honzik měl zase svůj hystekár, ale s tím prostě nic neudělám, jinak je hodný, jen když se něčeho lekne, když spí, tak spustí.
Holky, máte už všichni kyčličky v pořádku, my pořád nemáme ty jadýrka a nevím, jak tomu pomoci, docela se bojím, snad se mu vytvoří, za měsíc jdeme na další kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
25.3.07 19:33

Kristyn proč by tě měli udávat, copak můžeš za to, že mimi řve? 8O Kája taky v kočáru řvala a já prý taky - jen co se zastavil. Kája přestala když jsme ji dali do sporťáku a viděla ven. A s jadýrkama se nestresuj, co já pamatuju, Kája je měla snad až na kontrole v půl roce. :x Taky jsme na ně čekali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
25.3.07 19:40

Kristin, udávat :?: :D
Tak toho bych se nebála. Já byla prý uřvaná, moje dvě ségry taky a Honzík je teď taky. Kdyby měli kontrolovat každýho, kdo má řvoucí dítě…by se naběhali :lol:
Jdu do sprchy a na Štěstí, pěkný večer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
25.3.07 20:08

Ježiši holky, já z vás budu mít depku.

Mako Mišák dělá letadlo :! :! :! :! A je to velký úspěch, protože nedělal nic :evil: :evil: Jenom tupě ležel, hlavu na stranu. Cvičíme vojtu, od úterý :cry:

Práce - teda koukám, jak jste akční…já si chci Mišáka užít, ale rozhodně nechci být doma 4 roky…klidně bych pak na nějaký část. úvazek taky šla, ale minimálně od dvou let…no uvidíme…jestli budu frcat peníze jako tenhle týden, tak pošupajdím za chvíli :lol:

Handah Mišelín řve, hlavně při tom cvičení, to jsou hysteráky, jak vyšitý…A do toho já na něj řvu, abych upoutala jeho pozornost, protože s nějakým pšt se nechytám, takže sousedi mě musejí mít za pěknou matku…

Tak já jdu žehlit, ale na Štěstí koukat nebudu, vůbec se mi to nelíbilo :? :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex