prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3470
25.3.07 20:41

kristyn ,tak to jsou presne reci,za ktere bych vrazdila :x jako bych slysela svou babicku a nekdy i svou dost netrpelivou mamku.z toho si vubec nic nedelej,toto me vzdycky otravi tak,ze si rikam:k vam zase hned tak brzo prijdu na navstevu :evil: mne se zda,ze matula je docela citlivy na zmenu prostredi a lidi,asi to bude tim,ze vetsinou jsme sami a neni zvykly,ze na neho porad cumi jini lidi a tahaji hó atd.ale dnes byl na obede u babicky ukazkovy,vykladal,smal se,tak se mi docela ulevilo,ze videla,ze umi byt i mily :D

konecne jsme doma v praze,uz jsem toho mela celkem dost a jsem rada,ze uz mame zase svuj klid :) meli jsme perny vikend,vcera jsme byli na svatbe kamaradu,dnes obed u babicky a pak jsme se cestou stavili v brne v porodnici,kde se vcera moji velmi dobre kamaradce narodil matej :D :( je prematejovano,ale chtely jsme ho holt obe,tak co.vyfotila jsem naseho a jejiho vedle sebe,to je sranda,dam to ted do galerky.tri mesice rozdil a vypadaji jak david a golias

ad prace ,taky jsem myslela,ze pujdu hned,ale prekvapive me to materstvi tak uspokojuje a naplnuje,ze se od toho meho nufika nechci hnout.ale mam dva zaky na nemcinu,takze nejake vyziti mam taky :D a to jsem delala v lete machra a domluvila se s mym vedoucim diplomove prace,ze bych od ledna zacala pracovat na praci k doktorandskemu studiu z historie.ha,ha,na to nemam uz vubec ani pomysleni.jakekoli intelektualni cinnosti sly stranou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
25.3.07 20:53

ahoj holky. Víkend za námi a zase budeme s kačenkou doma samy.
naštěstí má být krásně,tak se těším.

Katko,tak to je u nás podobné. Včera se mojí kamarádce a sousedce narodila Nelinka. Dnes jsem se na ní také byli podívat. Je to krásná holčička a já se těším,az budeme společně krosit po okolí.

ad kyčle,tak na těch jsme byli v pátek a máme je naprosto ok,už na žádnou kontrolu nemusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
25.3.07 22:01

Mě to právě taky vždycky naštve, já se o Honzika snažím starat co nejlépe a prostě občas pláče, s tím nic nenadělám.
Jo holky, teď jsem někde četla, že se s dětmi nesmí třást, kvůli nějakému syndromu, my s ním ale skáčeme každý den na míči, to ale snad není třesení ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
25.3.07 22:38

Kristyn je to syndrom třeseného dítěte, ale není tím myšleno hopsání na míči, ale když dítě prostě vezmeš a zatřepeš s ním. Tím, jak mu lítá hlava, může dojít k poškození jemných cév a nervů vedoucích do hlavy. Prý se to stalo, když třeba dítě řvalo, nespalo a rodič ho vzal, nadzvedl a prudce s ním zatřásl, jak byl vytočený… I tady na emimi o tm byl článek - tuším někdy loni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
25.3.07 23:24

Uz je zase tak pozde a ja mam na chvili cas..........
Byli jsme dnes cely den venku, bylo krasne, tak proc tvrdnout doma, ze?

Kristyn, myslim, ze nase deti ted vstupuji do takove vyvojove faze, ze uz poznaji bezpecne cizi lidi, ze uz zacinaji poznavat jen ty"sve" domaci - mamu, tatu, sourozence…proto se trochu boji a zacinaji plakat, kdyz se nekdo priblizi,koho neznaji.
Dnes jsem to pozorovala u me mamky. Vidime se jednou az dvakratza tyden, ale Mateo se rozplakal, kdyz ho vzala ona na ruce. Kdyz jsem to udelala ja - prestal plakat. Je pravda,ze uz byl vecer, ale stejne jsem presvedcena,ze ta nase zlaticka si peclive vybiraji osoby, se kterymi chteji byt :D

Zitra dopoledne jedu do Polska, rozhodla jsem se, ze si neco koupim na sebe, taky neco potrebuji pro Matea, navstivim kamosku a vubec udelam si fajn den, protoze dalsi dny budou dost narocne. V utery je pohreb syna me sestrenice … :( , ve stredu mame zase navstevu, ve ctvrtek jdeme my na navstevu a snad patek by mohl byt klidnejsi.

Jo…a dnes jsem fotila, takze kdyz se mi to podari, tak neco vlozim do galerky.
A Mateodnes objevil skvelou vec- dela brrr…jako auto a pritom dela bublinky a strasne se tomu smeje:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
26.3.07 07:48

Dobré ranko,rychle jsem vás musela dočíst a hodit příspěvek.Je to mor,jsem na vás normálně závislá.V 9 frčím,uvidíme,jak to zmáknu.Už si z práce nic nepamatuji.Těším se,ale zároveň bojím.Jsem zvědavá,jak často bude táta volat,co potřebuje a jak pomoci :D :lol: :wink:

On to zmákne,doufám.Právě,že to tak letí.nechci o nic přijít.Je to můj první brouček a chci si ho vychutnat.taky bych se do práce nehrnula,ale jsou v maléru a chci jim pomoci.Ale hlavně si říkám,že stejně v tu dobu bude spinkat.Doufám.V kočárku určitě.

Jo,holky,vám,co nechtějí mimi spát.Koupilajsem si knížku :Dětsklá nespavost.A je fakt super!Chtěla bych to začít používat,tuto metodu,ale měli by být pro to oba rodiče pevně rozhodnuti,ale Roman s tím nesouhlasí.Ale já jsem na 100%.Tak uvidím.Myslím,že by to hodně pomohlo. :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
26.3.07 07:59

Michell , proč musí být oba rozhodnutí, je to nějaké drastické, nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
26.3.07 08:55

Tak nějak.Musíš ho nechat plakat,neustoupit.Je to tam pěkně popsáno.A Roman nenechá plakat malého ani 2minuty,hned ho bere.A už teď je pěkně vyčůranej,protože ví,že ho zvedne.

Ale,ty bys tohle řešit nemusela. :( Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
26.3.07 08:56

Dobré ráno, v galerce je fotka Mišáka s Kačenkou a jejich maminek. nic moc kvalita, to se omlouvám, ale nějak mi s tím nic nejde.
Mišákovi už se zlepšila rýma, tak snad už to bude dobrý. Už se mi tu probouzí, tak musím, po obědě jdeme k babi, vypadá to že bude hezky na procházku.

• Citovat
  • Upravit
3826
26.3.07 09:25

přeji krásné ránko.
tak jsem se už nejspíš dočkaly a budeme mít to super počasí,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
26.3.07 09:34

Tak my jsme si užili pěkný večer s navrátimší se taťkou, takže jsme si prožívali soukromé štěstí, čili mě ani nemrzí, že jsem úplně zasklila to Štěstí v TV :lol: .
Už je jisté, že Prokop začíná ruce používat vědomě- včera jsme ho pozorovaly s mladou - vypadá sice jak po mrtvičce, ale snaží se - dnes si ráno po probuzení hrál s ručičkama v posteli a když se k němu přiblížil Cyrda, tak toho nechal a snažil se mu sáhnout na obličej :) . A pak v postýlce si chtěl odchytit motýla z kolotoče :lol: - jsem daleka toho, abych zkoumalal,jestli je to brzo nebo pozdě, abych nenervovala sebe i jeho, ale mám radost ze sebe, že jsem si toho všimla - moc si takové vjemy od předchozích dětí nepamatuju :oops: .
A nejstarší dnes dělá zkoušky na řidičák, fuj, mám z toho nervy :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
26.3.07 09:34

Přeji krásný ránko :lol:

Tak já dnes jedu k našim , máme před s sebou 100km , ale ještě ke všemu mi ještě přijede kámoška z Rakovníka , podívat se , jak jinak , na Sofi :lol:

Holky asi chvilku nebudeme mít net , můj muž si přeje přejít na jiný tarif a oni nejsou schopni to udělat v jeden den , :evil: , zatím ho , ale mám , tak dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
26.3.07 09:37

Jééé , holky Vám to ale slušííí :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
26.3.07 09:41

sluníčko a katko , moje sestra je taky Kateřina , ale když byla malá , tak se šíleně vztekala , že jí říkáme Kačenko 8O , že prý není kachna :lol: :lol:

Jinak , já žádný metody na usínání a uspávání neprovozuji a ani nebudu , vždyť máme miminko , aby jsme si ho užili se vším všudy , ne :?: :lol:
Z toho už jsem dávno vyrostla , dělat něco , tak jak se má :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
26.3.07 09:41

Ahojky, teda vy jste toho pres víkend nakecaly. Dočítat budu později. Byli jsme u tchýně a tchána, byl tam karneval a Gabča byla jednoznačně nejmenší princezna. Matěj byl pirát fešák. Až budu mít chvilku času, tak hodím foto do galerky, ale nejdřív večer. Teď jedu vyzvednout dárek mámě k narozeninám a odpoledne půjdeme ven.
Letos mě změna času docela zmohla. Matěj málem nevstal do školky a manžel se řídil špatnýma hodinama a tak vyrazili do školky o půl hodiny později.
Odsávačka na lux je opravdu super. Mám a můžu jenom doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí