Poradna duly
Jana Čurdová
kaci ,s bruslema bud v klidu.mas taky jane s brzdickou ne?ja uz jsem bruslit s kocarem byla a je to jeste mnohem jednodussi nez bez nej,mas aspon takovou operku.ale je to celkem makacka,kdyz je cesta byt jen mirne do kopecka.manzela klidne pust,bude se drzet kocaru,nepolame se ti neboj ![]()
Dobre ranko,
u nas je take slunicko, takze dnes - Katko - taky vyrazim na brusle ![]()
Odpoledne jedeme na ten pohreb ![]()
Vcera jsem byla na nakupech v Polsku
- fakt jsem neplanovala koupit vice veci na sebe, tento mesic jsem „nemela narok“
, ale fakt jsem neodolala. 14.4. mame sraz po 15letech z gymplu, tak jsem se musela ohaknout
a mam radost
Jen mne chyta depka, kdyz si obleknu neco na telo - ta prsa, to je des
- a v te kojo podprde vypadaji fakt uzasne
Musim si jeste poridit nejakou normalni podprdu.
Katko, Papu - to jste mne rozesmaly - u nas to probiha podobne, kdyz tatinek hlida Matea ![]()
Sajso, dnes delam Tve spagety s lilkem(jeste nikdy jsem ho nejedla), cuketou a rajcaty ![]()
Holky, jak reaguji Vase miminka na cizi osoby? Mateo nechce byt u nikoho jineho na rukach, jen u mne nebo u manzela. Nejdriv je v klidu, prohlizi si tu danou osobu, potom prijde na to, ze ji nezna a zacina plakat. Kdyz ho vezmu ja - je v klidu.
Ahojky, tak jsem vás konečně dočetla. Gabča je od víkendu nějaká protivná. Doufám, že je to změnou času. Dneska mamka slaví narozeniny a tak budeme odpoledne venku a pak u našich. Je hezky, tak jděte ven a moc toho nenapište ať mi to nedělá takové problémy dočíst ![]()
Vitamíny dávám vždy když si vzpomenu, tak jednou za týden. Krystýno, ty dáváš každý den, kolik máš ještě v lahvičce? Já jenom jestli si nemám říct dr. o nový. Pokaždý se mě ptá jestli ještě mám. Díky
Práce , tak tam se nechystám ještě alespoň tři roky, ale občas mi chybí kontakt s „normálními“ lidmi.
Fazole užij si lezení a na ex… se vy…, může si za to sám.
alinko ,do nedavna zalezelo taky hodne na tom,jake mela dotycna vlasy,myslim barvu.ja mam tmave a vsichni u nas taky a na blondyny(napr.tchyne) reagoval dost vydesene.vzdycky se podival na vlasy,vytrestil oci a zacal plakat.ted uz tak zacina reagovat na vsechny cizi osoby,ktere ho chteji chovat a jenom se otaci po mne.myslim,ze u nas je to i tim,ze jsme tady sami a je porad jenom se mnou
moc radost z toho nemam.ja si napr.pamatuju,ze kdyz jsme prijeli dvakrat za rok za dedou do ostravy,stydela jsem se tak,ze jsem min.hodinu sedela nalepena na mamce a nikdo na me nesmel promluvit.tak toto si vychovat nechci ![]()
Katko, tak my to mame opacne - ja jsem blond a na vsechny lidi, co maji tmave vlasy se mraci jeste predtim, nez ho vezmou na ruce.
Taky bych nerada, aby byl jen „mamincin synacek“, chodime normalne ven, setkavam se s kamoskama atd…tak nevim, jak to udelat, aby byl vstricnejsi…? Prave na mou mamu tak reaguje, ze proste nechce u ni byt a bude muset, kdyz pujdeme na ten sraz (spolu s manzelem, jsme spoluzaci).
Michalek takovy nebyl. Byl vic spolecensky
![]()
ty mimca fakt na tu barvu vlasu reaguji,t o uz jsem si mockrat overila.
jezismarija,ja tady porad neco suchtam,misto abych uz vyrazila ven.ja taky na kazdy den neco vymyslim,abychom se nekde s nekym potkali,ale je to jine nez kdyz jsme treba ve zline a a tam jsme bud u nasich nebo u tchanu a porad s nama nekdo je.tchyne nepracuje,ale mam pocit,ze matulovi vyhovuje spis nas klid doma,co jsme se v nedeli vratili,je hrozne hodny a spokojeny,porad se usmiva a rve jen kdyz uz ho nebavi lezet v kocaru.
no nic,v jednu se jdeme podivat na jeden byt u lubinovy prace.nakonec nic nekoupime,pronajmeme a do roka bysme se chteli vratit do zlina. a pronajmout chce byt lubin hned u prace,aby mohl chodit domu na obedy a byt co nejvic s nama.mozna zacnu pres den konecne poradne jist,kdyz bude chodit na obedy.ale je to sidliste a domluveny mame byt v dome,ktery ma 22 pater a ten byt je v 16.uz ted z toho mam zavrat a dela se mi zle ![]()
Tak jsem nastrilela do galerky nejake fotky, neni jich malo
, tak mne neukamenujte..
A jdu…tak se mejte ![]()
Tak jsme přijeli z výletu z Loun.byla jsem se podívat na kámošky.Hned nás pěkně napakovali.
Chcete někdo ty mléka?procházeli teď kolem 15.3.,takže normálka.Nic jim není.Mám Nutrilon 1 (jeden proti alergiím na kravské mléko,a druhý je se sníženým obsahem cukru)a pak mám 2 mléka Hipp 2 (od ukončeného 4.měsíce).Klidně pošlu,tak mi písněte SZ s adresou.
Ad kapky -taky nekapu
Máme doma jen Infadin a kanavit dostáváme každý měsíc v poradně od Dr.Ale asi začnu kapat!
![]()
Je tam krásně.jen se najím a vyrazím ven.No,najím.Jsem hroznej lajdák,vím,že kojím a nemám vůbec na jídlo pomyšlení ani na pití.Vždycky se odbydu nějakou bagetou venku nebo tak.Ale dnes jsem upekla sekanou s bramborem k večeři,tak si dám
![]()
Lidičky jsem zpátky:!
![]()
Opravu noťase nakonec uznali jako záruční ![]()
Co se stalo novýho? Nějaký hot news?
Ahoj Noono,
tak to je fajn, že už jsi zase na netu. Jinak koukám, že už máš metřík na příkrmy, my budeme začínat až od ukončeného 6. měsíce.
Jinak jsme byli dneska na kontrole TBC a očkovat zatím nemůžeme, stále nám to hnisá.
Čauky Noono a všichni ostatní
,
Alinko , Honzíkovi dřív bylo jedno, kdo ho chová, takže jsme si na návštěvách pěkně odpočinuli
Bohužel si taky začíná vybírat, ikdyž mou mamku asi jedinou krom nás ještě snese, ta to s ním umí.
Ikdyž taky už se stalo, že nechtěl být ani u ní ![]()
Jak zvládáte změnu času
U nás dost hrůza, malej chodí spát o hodinu později, zkoušela jsem ho dát dřív a ani náhodou
U kojo sice usnul, ale jak jsem ho položila, kravál. Zvedla jsem na odkrknutí
vysmátej jak sluníčko. Před půlnocí už jsem to nevydržela, vleže na zádech, byť v posteli s dudu a vedle mě, řval, tak jsem si ho položila bříškem na sebe a začala usínat
, on na mně pásl koně
a když jsem pootevřela jedno oko, měl z toho strašnou bžundu
. Taky se mě snažil píchat do obličeje, ať nespím a řehtám se s ním.
Bože, po kom to dítě je
![]()
Venku je nádherně, ať se vám lezení a běžky vydaří, nás čeká procházka, pak přijde vozit babička a já se prozaicky vrhnu na mytí oken
Jdu mrknout do galerky, pa ![]()
Ahojky,
tak koukám, že už je Prosinec 2007. Dnes jsem ho cítila v kostech…
A nespletly se kosti mé, staré…
![]()
Má, dnes již opravdu blahobytná,druhá čárka z loňského dubna mě dnes několikrát překvapila : 1/ ráno jsem ho dala, když usnul, do lehátka do ložnice, chodím tam na něj koukat klíčovou dírkou - měl už pootevřené oči, tak jsem si říkala, že vstane a bude řev. Za chvíli, když neřval jsem šla zase mrkonout a on ležel v lehátku, deku shodil na zem a cucal si ruku. A byl POTICHU!!!
![]()
2/ vždy v kočáru spí, tak jsem si říkala, jak sjedu do města a koupím si boty, se šátkem se blbě zkouší. Spal až téměř do staré Příbrami, jakmile jsem vjela na náš „hlavní bulvár“ otevřel oči a nesměla jsem zastavit, dokonce do Zdravé výživy jsem ho musela vyndaného vzít s sebou, to je nahoru do schodů, takže mám co??? Hádáte správně, boty to nejsou.
V okamžiku, kdy jsme vyjeli na silnici na novou Příbram, zavřel oči a spal až k mámě do krámu.
Ke cti mu slouží jen to, že stejně vyváděl, i když jsem chtěla koupit jemu čepice… Vlastně počkat - čepice nesnáší
Takže abych otestovala, nakolik by sabotoval nákup příjemný pro něj, musela bych nejspíš někde kupovat náhradní prsa.
![]()
3/ krásně si hraje pod hrazdičkou, už tam mydlí rukama do zrcátka a včera tam suprově pásl kobyly. Doteď většinou odpočíval s hlavičkou na stranu a povídal…
Jen když jsem vypadala jo zkourmouceně, trochu nadzvedl hlavu… ![]()
Tak, to jen aby v prosinci 2007 věděli, co je čeká za rok.
Ale svou blahobytnou druhou čárku bych za tu fialovou na testíku nevyměnila.
![]()
Noono, ahoj, tady je nové vše a nic - znáš to…
A co je nové u vás?
Ahojky, tak už je založenej prosinec 2007! Padá na mě nostalgie…Já jsem ještě před rokem nevěděla, že jsem těhu, zjistila jsem to na velikonoce, protože mně najednou bylo špatně v autě, a to je u mě nenormální ![]()
Kapky kapu skoro každej den…občas zapomenu. Jsem prostě poctivec ![]()
Sluníčko : Barča je teď taky ukecaná, včera se sestřička u doktorky smála, co to pořád vykládá…je to pěkný ![]()
Sajso : blahobytná čárka
No já bych tu svou taky neměnila, jsem ráda, že mám těhu a porod za sebou ![]()