prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9130
27.3.07 07:58

Dobré ráno,
my jsme dneska vstávali s taťkou, za hodinu vyrážíme na kontrolu očkování, sice se mi nechce, raději bych se ještě natáhla, ale nedá se nic dělat.
Vypadá to, že dnes bude venku zase krásně, tak se už teď těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
27.3.07 08:03

Fazol,tak si to pořádně užij.malého bude hlídat ex…?! :wink:

Pra:,–(ko,ty si to taky ještě užij na běžkách.Snad budeš mít ještě na čem jet.

Jo,venku je nádherně.Pojedeme na výlet do Loun a pak odpol půjdem s kamarádkou na prochajdu s kočárkama.Už se taky těším.

A zítra do práce,jupííí.fakt mě to baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
27.3.07 08:10

Michell , malého samozřejmě beru s sebou, ex se dneska ráno stavil vrátit klíče a teatrálně na malého čučel do postýlky, jakože kvůli téhle potvoře o tebe přicházím, synáčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
27.3.07 08:13

Tak mě dneska Mišák vyhnal z postele v šest :evil: :evil:

Po chvíli nošení a přebalování jsme to uhráli na hru pod hrazdičkou a ještě krátkej spánek. Ale spinkal od osmi do půl třetí. Po večerním kojení vylemtal skoro 100 ml odsátýho, tak měl zásoby.

Přemýšlím, že se příští týden s dr domluvím na nějakým večerním příkrmu, jestli by to mohlo k něčemu bejt.

Psala noona že už snad budou mít PC, že jim to uznali jako reklamaci. Zůza se zoubkama momentálně dobrý. Já si neumím představi,t že mu porostou ještě zuby 8O 8O Už takhle je toho ažaž…

Tak hezký den, my jdeme zase k babi a půjdu lenošit do bazénu. Pa

• Citovat
  • Upravit
3470
27.3.07 08:24

dobre ranko,tak my asi vyrazime na brusle,kdyby se nejaka prazanda nebo blizko prazanda chtela pridat,tak budeme radi.treba i bez brusli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
27.3.07 08:27

Katko: v červu se přidám, to už budu mít auto sama pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
27.3.07 08:31

a v kralupech neco na brusle mate?ja mam auto,takze my muzeme prijet kdykoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
27.3.07 08:38

Máme, dá se jet kolem řeky, ale já na bruslích neumím. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
27.3.07 08:40

Jé,hned bych se k vám přidala.Mohla bych nějaký den,udělat si výlet z Teplic do Prahy.A odkud přímo jste?kam bych měla jet.Znám jen cestu na Letňany,centrum a Zličín.

Fazol,kvůli tobě o malého nepřišel.Ale kvůli sobě samotnému!To by si měl uvědomit. :evil: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
27.3.07 08:42

Micell: já jsem z Kralup, to je kousek od Prahy, z dálnice se sjede před Prahou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
27.3.07 08:48

michell ,ja bydlim ve vokovicich u evropske,to je cesta na letiste.urcite bysme se nekdy o vikendu mohly domluvit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
27.3.07 08:57

Pra:,–(ko překližková onanie - super termín :lol: :lol: :twisted: :twisted: Mi ty vitamíny připadají jako celý tenhle stát - zvolíme nějaké pablby, ti nám udělaj pablbské zákony a pak si všichni hrajem, že je dodržujem - výjimky se všude najdou, jako papu a kristýna - bez těch poctivců by ta hra nebyla ono :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
27.3.07 08:59

Jo,tak na Evropskou taky trefím,až k tomu kruháči i na Letnou k Ministerstvu vnitra.Tak bychom se mohli domluvit na nějaký víkend.A Kristy by mohla taky dorazit. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
27.3.07 09:22

Papu - já ani o jednom Michalovým zubu nevěděla,,, kdyby neslintal a neměl v puse bílo, tak ani nevím že mu rostou:o) každý děcko je jiný… třeba to vychytáte jako my:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
27.3.07 09:33

přeji krásné ránko.

holky,já se z té naší kačenky asi picnu. krmíme kolem 3-4hod a pak kolem 7-8hod. tohle ranní krmení,je vždycky horor. nikdy dopředu nevím,jestli bude jíst. včera ukázkově snědla 100ml a dnes s hroznýma scénama 40ml. prostě to vystrkuje jazykem a dělá hrozný čurbes.
přitom přes den a v noci jí dobře.

jak tu někdo psal o dětičkách,co jsou s tatínkama jiné,tak u nás to asi neplatí. je fakt,že kačka je celkem hodná celkově. ale platí to u nás u babičky s tou je fakt zlatá.

ad tv,tak u nás se televize tedy nekoná. kačka ji zatím viděla jen vypnutou. když je náhodou zapnutá,když tu kačka je,tak má před sebou bobík,aby na ni ani kousíček neviděla. fakt nesnáším představu mimina civějcího na tv,protože se to rodičům zrovna tak hodí.
myslím,že až bude starší,že se na ni nakouká jěště až až.

také vám dětičky tak povídají. kačka občas něco zamumlala,ale poslední týden je fakt ukecaná (je pravda,že má po kom).

ad brusle holky já vás obdivuji. já na bruslím jen na klasických na ledě. na tyhle jsem si párkrát stoupla byl to děs.
manžel se chce na nich ted učit,že bude jezdit s kočárkem,ale já potřebuju zdravého fungujícího chlapa a ne polámanou zafáčovanou mumii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí