Poradna duly
Jana Čurdová
Sakra, vy jste toho zase napsaly, zatímco jsem úspěšně vydražila triko, abych měla v čem balit afroameričany
![]()
Jolmo , ty pěnové puzzle na kachličkách drží taky, stačí namočit do vody a připlácnout, nemusí to být originál nalepovací zvířátka.
To IVF je teda pěkná drahota, já myslela, že to pojišťovna hradí komplet, jsem teda pěkně naivní ![]()
jolmo,je to přesný materiál jako to puzzle a
a stojí komel 99,–
holky,fakt dnes končím. oči mi padají a zítra chce tatínek vyjet brzy,aby jsme byli brzo zpět.
je tu kousek od nás první jarní pout a my nemůžeme chybět.
mějte se krásně a dobrou noc.
Pra:,–(ko vidíš, ještěže máš tak výkonn=ho Ondru a sebe, jak ušetříte
. Ty pěnovky jsou jen v takových mě nelíbivých barvách? Musím se na to mrknout, ale jen mrknout, pojedem po Velikonocích do exPra:,–(kova, tak když tak budu utrácet tam ![]()
slunicko jasně že jim to nemůžeš nechat, si to ani nezaslouží… a Kačce určitě spousta věcí chybí ![]()
Jo, dneska jsem koukala na ten sporťák, co mi maj dovézt z UK - jasně že ho znám /je to také Jane slunicko/, abyste si nemyslely že jsem až tak švihlá, že kupuju co neznám, akorát jsem na něj koukala před rokem a teď jsem se lekla, jestli není moc velký a těžký, na golfky, ale je super, lehoučký a bezva se s ním manipuluje, tak už se těším, až tady bude…
papu koukala jsem, že na ebay vyjdou CT 0,4 na cca 3000
jolmo já s ebay vůbec neumí, to msuíš mít nějakou kreditku ne…
Ct 04 ž nejsou aktuální, chci spojenou rukojeť, tak koukám po sportácích…ty máš careru?? Ty se mi líbí.
Já mám nakonec Nomad, ale Carrera je taky super, to je dobrá volba, určitě
No zaplatit můžeš přes PayPal, to je v pohodě a k tomu potřebuješ registrovat kreditku, ale horší je to s doručením, k tomu už potřebuješ známé po světe s vazbou na Čechy, viď Pra:,–(ko
.
Já mám přesně tyhle
http://cgi.ebay.co.uk/…dZViewItemúplně trapná cena proti tuzemsku…
No jo, jsou to syčáci, do zahraničí nechcou posílat. Dívala jsem se na ty vaše vozítka a je pěkná drahota, na to že jsou to jen golfky. Po dnešní jízdě tramvají jsem o golfkách taky začala uvažovat, ale když tak si vyberu něco na MMB, tam mají taky pěkné a nestojí tolik.
Jdu se podívat na červeného trpaslíka a pak hají.
Dobrou noc ![]()
Pra:,–(ko nechci být chytrá, ale za tu cenu a kvalitu, co já mám nové, mají na MMb staré, akorát teda socky neposílaj do CR - Carrery mají za 4200, a mají jedinou chybu - jsou z kolekce 2005, což na jejich vlastnosti nemá žádný vliv ![]()
Ahoj, kecálistky, teda Vás dočíst…
Kojila jsem v půl druhé a ne a ne zabrat, já budu zítra asi pěkná…
Jolmo , už se sama na sebe hněvám s tím odkládáním návštěvy, přišly korektury a rýma, takže poslední slovo: úterý až čtvrtek, hodí?
Takže Pra:,–(ko , v pondělí k večeru Tě čekám v Pze, ať se na tu cestu vlakem do Ovy pěkně vyspíme. Jedeš-li vlakem, vystup až na Smícháči, budeš to mít ke mně bez přestupu.
Nevěstu z ledňátek bych věděla, náš malej už se zná s Rozárkou od Shari, už spolu spali v autě, mají to i vyfocené. Tak jestli mu ji Shari dá, bude ruka v rukávě!
Hodila jsem Vám fotky do galerky, jsem tam i odtajněna, takže Pra:,–(ko , máš matroš pro pana bratra. Nejsem sice Afroameričanka a všechny proporce mám velmi evropské
, ale třeba má mladej Pra:,–(ko jinej vkus než jeho ségra. ![]()
Fazole já pro změnu neusla už v 5,30 - a Proki se mnou
Návštěva v pohodě, hlavně nám nedovez bacily a jinak není problém, další plány máme až po Velikonocích. ![]()
Fotky jsou úžasné, já myslím, že velmi pěkná nevěsta by byla i Jojinkovic Anička, jen mám problém, že si také myslím, že je lepší větší věkový rozdíl mezi partnery, takže my začnem hledat nevěstu mezi novorozenci nejdřív ve druhé třídě ![]()
Ránko!
No a pak jsem spala asi hodinu… Tak Jolmo koukám, že budeme dnes vyspalé dvě. A to dnes řídím k našim, budou mi vozit čertíska, abych mohla dělat ty korektury.
Pra:,–(ko , jaké byly sny? ![]()
V noci jsem udělala velký nákup na www.biosfera.cz, už se těším na tu čokošku s kávovými lupínky uvnitř, křupy křup.