prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2583
23.3.07 22:29

Sakra, vy jste toho zase napsaly, zatímco jsem úspěšně vydražila triko, abych měla v čem balit afroameričany :wink: :D
Jolmo , ty pěnové puzzle na kachličkách drží taky, stačí namočit do vody a připlácnout, nemusí to být originál nalepovací zvířátka.
To IVF je teda pěkná drahota, já myslela, že to pojišťovna hradí komplet, jsem teda pěkně naivní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.3.07 22:31

jolmo,je to přesný materiál jako to puzzle a :,-(a stojí komel 99,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.3.07 22:32

holky,fakt dnes končím. oči mi padají a zítra chce tatínek vyjet brzy,aby jsme byli brzo zpět.

je tu kousek od nás první jarní pout a my nemůžeme chybět.

mějte se krásně a dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
23.3.07 22:36

Pra:,–(ko vidíš, ještěže máš tak výkonn=ho Ondru a sebe, jak ušetříte :lol: . Ty pěnovky jsou jen v takových mě nelíbivých barvách? Musím se na to mrknout, ale jen mrknout, pojedem po Velikonocích do exPra:,–(kova, tak když tak budu utrácet tam :wink:

slunicko jasně že jim to nemůžeš nechat, si to ani nezaslouží… a Kačce určitě spousta věcí chybí :wink:

Jo, dneska jsem koukala na ten sporťák, co mi maj dovézt z UK - jasně že ho znám /je to také Jane slunicko/, abyste si nemyslely že jsem až tak švihlá, že kupuju co neznám, akorát jsem na něj koukala před rokem a teď jsem se lekla, jestli není moc velký a těžký, na golfky, ale je super, lehoučký a bezva se s ním manipuluje, tak už se těším, až tady bude…

papu koukala jsem, že na ebay vyjdou CT 0,4 na cca 3000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
23.3.07 22:40

jolmo já s ebay vůbec neumí, to msuíš mít nějakou kreditku ne…
Ct 04 ž nejsou aktuální, chci spojenou rukojeť, tak koukám po sportácích…ty máš careru?? Ty se mi líbí.

• Citovat
  • Upravit
3892
23.3.07 22:42

Já mám nakonec Nomad, ale Carrera je taky super, to je dobrá volba, určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
23.3.07 22:45

A jak je to s tím ebay?

• Citovat
  • Upravit
3892
23.3.07 22:50

No zaplatit můžeš přes PayPal, to je v pohodě a k tomu potřebuješ registrovat kreditku, ale horší je to s doručením, k tomu už potřebuješ známé po světe s vazbou na Čechy, viď Pra:,–(ko :wink: .
Já mám přesně tyhle
http://cgi.ebay.co.uk/…dZViewItemúplně trapná cena proti tuzemsku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
23.3.07 23:19

No jo, jsou to syčáci, do zahraničí nechcou posílat. Dívala jsem se na ty vaše vozítka a je pěkná drahota, na to že jsou to jen golfky. Po dnešní jízdě tramvají jsem o golfkách taky začala uvažovat, ale když tak si vyberu něco na MMB, tam mají taky pěkné a nestojí tolik.
Jdu se podívat na červeného trpaslíka a pak hají.
Dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
23.3.07 23:21

Pra:,–(ko nechci být chytrá, ale za tu cenu a kvalitu, co já mám nové, mají na MMb staré, akorát teda socky neposílaj do CR - Carrery mají za 4200, a mají jedinou chybu - jsou z kolekce 2005, což na jejich vlastnosti nemá žádný vliv :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
24.3.07 03:07

Ahoj, kecálistky, teda Vás dočíst…

Kojila jsem v půl druhé a ne a ne zabrat, já budu zítra asi pěkná…

Jolmo , už se sama na sebe hněvám s tím odkládáním návštěvy, přišly korektury a rýma, takže poslední slovo: úterý až čtvrtek, hodí?

Takže Pra:,–(ko , v pondělí k večeru Tě čekám v Pze, ať se na tu cestu vlakem do Ovy pěkně vyspíme. Jedeš-li vlakem, vystup až na Smícháči, budeš to mít ke mně bez přestupu.

Nevěstu z ledňátek bych věděla, náš malej už se zná s Rozárkou od Shari, už spolu spali v autě, mají to i vyfocené. Tak jestli mu ji Shari dá, bude ruka v rukávě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
24.3.07 03:21

Hodila jsem Vám fotky do galerky, jsem tam i odtajněna, takže Pra:,–(ko , máš matroš pro pana bratra. Nejsem sice Afroameričanka a všechny proporce mám velmi evropské :lol: , ale třeba má mladej Pra:,–(ko jinej vkus než jeho ségra. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
24.3.07 06:15

Fazole já pro změnu neusla už v 5,30 - a Proki se mnou :roll: Návštěva v pohodě, hlavně nám nedovez bacily a jinak není problém, další plány máme až po Velikonocích. :wink:

Fotky jsou úžasné, já myslím, že velmi pěkná nevěsta by byla i Jojinkovic Anička, jen mám problém, že si také myslím, že je lepší větší věkový rozdíl mezi partnery, takže my začnem hledat nevěstu mezi novorozenci nejdřív ve druhé třídě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
24.3.07 08:03

Ránko!

No a pak jsem spala asi hodinu… Tak Jolmo koukám, že budeme dnes vyspalé dvě. A to dnes řídím k našim, budou mi vozit čertíska, abych mohla dělat ty korektury.

Pra:,–(ko , jaké byly sny? :lol:

V noci jsem udělala velký nákup na www.biosfera.cz, už se těším na tu čokošku s kávovými lupínky uvnitř, křupy křup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
24.3.07 08:04

K těm nevěstám mám úvahu na blogu, kdo máte, mrkněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí