prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
23.3.07 21:09

Aha, tak se mrknu zítra, chci jet do Ovy odpoledne a Pompo je tam taky, díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
23.3.07 21:10

o tom tlaceni a siti jsme si uz kristy psali.mely jsme to podobne.ja kdyz jsem asi po mesici chtela vedet,jestli uz mi vypadaly vsechny stehy a bala jsem se podivat sama,tak jsem prekonala stud a ukazala to mamce,lubin nebyl po ruce, a ta se z toho chudak rozbrecela 8O pak zavolala tatku,ten je doktor,tak to jsem se ani tak nestydela,navic po tom porodu mi to bylo celkem jedno,kdo me uvidi,a ten rekl,ze to ani neni siti ale rekonstrukce :D
nastesti vsechno funguje vyborne,ze zacatku to sice pri sexu docela boli,ze mam pocit,ze se to musi roztrhnout,podotykam ze lubin rozhodne neni afroamericke rasy

:D :wink: ,ale ty orgasmy jsou pak snad jeste lepsi nez predtim :oops:

ja bych dalsi taky chtela az pujde maloch do skolky,at si ho uziju a on si uzije poradne me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
23.3.07 21:11

Já teda říkala, že bych druhé chtěla klidně po roce a kdyby to přišlo, tak klidně, ale teď bych to viděla tak, že bych si Mišáka chtěla užít a věnovat se mu. Navíc jestli bude pořád tahle vyvádět při krmení a mít ty hysteráky, co občas umí, tak asi bude jedináček:-)))

Tak mám objednaný pleny, sluníčko s ovečkou už nemají!!! Sakra! Vzala jsem medvědy, auta, a dvě s kačenkama…

Teď jdu koukat na hračky, taky chci něco na tu autosedačku.
Já už jsem tak pohodlná, že to radši objednám na netu, než někam jezdit…ale je to i tím, že sama moc nikam nejezdím, když má manžel auto v práci, tak když už nám někdo malýho hlídá, tak radši uklidím a odpočívám, než nakupuju…

jolmo 8O 8O 8O no to je macek…to ti nezávidím ho tahat, mně těch ani ne pět kg úplně stačí.

• Citovat
  • Upravit
3470
23.3.07 21:15

jolmo ,hlavne nedoporucuju bile lozni pradlo.ty vany po nich byly tak zaprasene,ze si myslim,ze se z nich ta barva stira a smyva :D tak at neni vsechno zasvinene :D

ja jsem s tim rasismem opatrna.ti cernosi,kteri jsou tady,mi nevadi v nejmensim,ti jsou vetsinou inteligentni a kultivovani,ale tam,kde jich bylo fakt plno a zili si tam ve svych karavanech v obrovskych tlupach,jsem z nich uz mela docela strach.byli takovi bojovni,ostraziti.no,drzela jsem se od nich radsi dal a spolecnost vic jak jednoho mi nebyla moc prijemna.tak asi jsem rasista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
23.3.07 21:19

No vidíš katko , tak si můj pocit potvrdila, bych se vlastně bála, že se ušpiním :-).

papu mě ti to ani nepřijde, ale nemít šátek, tak asi zdechnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.3.07 21:19

jolmo,tak at pořídíš.
mají tam nádherné věci,sice trohcu dražší než v jiných obchodech,ale obrovský výběr.

kači,já se tam také dívala a myslím,že jsme na tom podobně.
potvůrka naše malá,měla 2,85kg,ale frajerka si lezla ven s ručičkou u hlavy,proto taková devastace. prý ale můžu být ráda,že si ji nezlomila,že to prý se také stává.
sex je super,ale až od 8týdne po porodu. byla jsem na tom zákroku,jestli si pamatuješ. předtím jsem fakt nemohla. dr.do mě nedostal ani ta nejmenší zrcadla a já měla problém dostat dovnitř aplikátor na zavedení mastičky na výtok.

papu,vidíš s medvídkama bych také brala,ale když je já objednávala,tak nebyly jiné než s ovečkama.
my máme na té autosedačce (díky oblíbenosti přendaváme i na kočár) ten plyšový kolotoč,kačence se fakt líbí,vždy ho se zaujetím sleduje.
ted jsem jí koupila takovou plyšovou kostku,přidělá se na pásy autosedačky,aby jí neupadla a zní se jěště dá vytáhnout takový plyšák (já koupila oranžového dráčka,aby nám ladil :lol: ).
už ho zkoušela doma v postýlce a asi ji zaujal,hned mu začala povídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
23.3.07 21:20

Jolmo: tak to už je Prokop pěkný.
Katko: já když jsem ležela po porodu na sále, měla jsem epidurál, abych necítila šití, tak jak jsem tam ležela, aby to větralo a nemohla se pohnout, tak jsem vyslala mažela, aby se podíval, jak je to zašité a chudákovi se udělalo špatně já to poprvé viděla až doma. Ale za Honzika to stálo a neměnila bych a na další se těším, ale doufám, že nebude dřív jak za rok a půl, teď se chci věnovat Honzikovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
23.3.07 21:25

papu ,bud rada,ze je drobnejsi,matej mel 7,10 pred trea tydnama,pocitame,ze ted je tesne pod hranici osmi,jestli ne uz za 8O a tahat jo je des.navic nechce lezet a chce se porad divat=nosit.jsem zkroucena jak paragraf,jak si pomaham brichem a porad ho vystrkuju.vypadam fakt strasne,prsa jednicky,bricho propadle a jeste k tomu cela zkroucena.od pasu nahoru vypadam jak z koncentraku a prdel se mi nejak zvetsuje.kdyz jsem mela to bricho,tak jsem mela pocit,jak mam krasne stihle stehna a maly zadek :D

tak ja uz jsem na tom netu sjela snad uplne vsechno.kdyz totiz opustim misto u pc,zasedne mi ho hned bracha a to uz jsme se dnes o ten pocitac male porvali.v nedeli jedeme konecne domu.no nic,asi ho sem pustim nez dostane abstak,pubertak jeden.dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.3.07 21:27

tak koukám,že to sama necítím tak,že se chci kačence věnovat,abych jí nešidila.
u mě je jedno jestli půjde do školky nebo jestli mi bude pokračovat mateřská.
do školky bych tedy alespon chtěla,protože bych zase měla víc času na prcka,ale u mě mateřská nemateřská,pro mě žádná výhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
23.3.07 21:29

kaci ,co to mate za kostku s drackem?to me zaujalo,to chci taky.tos taky koupila v tom pompu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
23.3.07 21:29

Já bych chtěla, aby Honzik chodil do školky, i když budu dál doma, třeba jen na dopoledne, ale aby byl mezi dětmi, podle mě mu dá školka víc než já doma, sice tam asi spíš může něco chytit, ale zase se začlení mezi ostatní děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
23.3.07 21:38

ja bych si to taky predstavovala tak,ze by chodil do skolky jen na dopoledne,pohral by si s detma,spinkal by uz pak doma a odpoledne bychom byli spolu.kdybych byla tehotna,tak bych se aspon dopoledne mohla vyspat :)
akorat ze zatim nepouzivame zadnou antikoncepci,takze aby nebyla kacenka stejne prekvapko jak matulka :D to jsem vy:,–(ila prasky s tim,ze po deseti letech brani,bude trvat min.dva roky nez se to telo procisti-moje dedukce :Dto bylo v lednu nebo unoru. od 6.brezna jsem nastoupila na plny uvazek do prace,u toho psala diplomku a dodelavala skolu a v pulce dubna jsem se nestacila divit,kdyz jsem si koupila kontrolne test,protoze jsem to delsi dobu nedostala.
takze aby to ted nebylo podobne,ted bych to bez mesicku ani tak rychle nepoznala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.3.07 21:41

já chci také aby kačka chodila do školy,hlavně kvůli adaptaci na cizí prostředí a lidí a také kontaktu s dětma.
já to jen myslela tak,že když bude chodit do školky,tak já budu mít na druhého prcka víc času.

to,že je to pro mě jedno,jestli se mi prodlouží mateřská nebo ne,je kvůli tomu,že mám mateřškou 3500,– :cry:

ten dráček. já nevím,jak to popsat. zkusím najít na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.3.07 21:44

kačí,toho bezproblémového otěhotnění si fakt važ.
já prodělala IVF,potratila v 9tt,čekala 4měsíce šla na další IVF a je z toho Kačenka.
takže dotovaný od státu mám už jen jeden pokus. i tak to stálo kolem 20tis jeden pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
23.3.07 21:45

Ježiši ženský neblázněte, neřešte školky!!! Máme takový miminka, tak to nežeňte, fakt…

Koukám po nějakých těch hračkách na sedačku, toho zase je ,že nevím co…asi vezmu nějakou spirálu a pak něco plyšového, co se tam dá přidělat…
Zatranec malej, kolik má drahejch věcí a stejně na to peče…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex