prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3470
22.3.07 21:15

ja si prso taky vetsinou radeji drzim.jednou jsem se nejak zapovidala,nedavala na neho pozor a on se mi pak zakousl a zacal sat vedle,no,docela to bolelo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
22.3.07 22:35

katko , on by už fakt lezl 8O :D , no to u nás nehrozí :wink:

Alinko , to jsi mě potěšila, žes Honzíka poznala :) :) :)

A náš kolotoč stál kolem 800,–(je, myslím od Canpol Babies), tak proto asi ta jedna tříminutová skladba bez motýlků a dálkového ovládání, už jsem doma :lol: :lol:

Prso moc nedržím - buď totiž kojím u E-mimi :oops: nebo u toho polospím :oops: , pak nemá mít prdy, že :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
22.3.07 22:47

Holky, Honzík mi teď usnul v náručí, on je tak krásnej, když spinká, úplný andílek. :) Se tady nad ním rozplývám. Fakt nechápu, jak někdo může takovýmu miminku ublížit :(
Na zprávy se ani nedívám, mně stačí moje bohatá představivost. :roll: Musí to být strašný, když někdo přijde o dítě, unesou mu ho nebo tak. :cry: :cry: A já kolikrát řeším takový blbosti… :oops: :oops: :oops:

No nic, radši žádný dojímání, jdeme do hajan, dobrou noc všem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
22.3.07 22:51

Šmarjá, vy jste toho zase napsaly…
Alinko , to je náhoda, zrovna dneska jsem byla v kadeřnictví :) Velký s menším usnuli po obědě, tak jsem s nejmenším v kočárku vyrazila, dokonce jsem ho tam i kojila, než jsem přišla na řadu a celou dobu byl v pohodě. Kadeřnice na něho dělala ňuňu a ťuťu a já se dmula pýchou, jakého mám krásného chlapečka 8)
Ad prsa - potřebovala bych ještě větší, aby mi opticky vyvážila můj obrovský zadek :oops:
Ad kolotoč - máme po Šimonovi, ale Matouš nemá postýlku, tak jsem z něho vyhodila ten hrací strojek (děsně mi to lezlo na nervy) a pověsila jsem ho nad přebalovák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
22.3.07 22:56

Pra:,–(ko zas kecáš, s tím zadkem… :roll:
Ty máš šátek od Storchenwiege že? Aspoň se mi zdá, že by to moh být on, jak si tak pamatuju… je na léto dost tenký?

Sajso viděla si na německých stránkách nové vzory India ? Jsem zamilovaná do černočervené :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
22.3.07 23:05

Jolmo , kdepak, to je šátek Indie z babysatky.cz, kupovaný před dvěma a půl rokem, nic jiného tenkrát nebylo, akorát vatanai, na který jsem neměla :) Mně se zdá být dobrý na všechna roční období, je to takový hrubší bavlna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
22.3.07 23:08

Aha, tak je podobný… Prokimu je už horko - dneska mu naskákaly bubolce na celé půlce obličeje :lol: , musíme víc větrat :wink:
Jdu spát, dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
22.3.07 23:08

Ještě jsem se koukla do galerky - miminka jsou nádherná, ale mně fakt připadají všechna tak podobná, že si nejsem jistá, jestli bych třeba Matouše mezi 10-ti jinými poznala :oops: Ale myslím, že kromě Prokopa bych bezpečně poznala ještě Sofinku, ta je taky nezaměnitelná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.3.07 06:56

Ahoj,
tak Daníkovi nejspíš včera někdo nabulíkoval, že ranní ptáče dál doskáče… :evil: :evil: Už ho tu tedy přesvědčuju, že taky dřív chcípne, ale dnes už je to ztracené, musela jsem vylézt… 8) :D

Jolmo jdu kouknout. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.3.07 07:02

Jolmo teda ten je!!!!! Nááádhera. :D :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
23.3.07 07:14

Dobré raníčko,u nás svítí sluníčko.Snad to vydrží celý den,doufám.Už mám toho počasí plné kecky :evil: :!

Tak a musím se pochlubit.Včera z ničeho nic se podívám po Maxovi,kterého jsem nechala ležet na harcí dece a koukám a on ležel úplně někde jinde.Takže nám to začíná :lol: :D :P Odlezl úplně na druhou stranu a když se na něj dívám,začíná se snažit přetočit na bříško.

Ad ležení v kočárku-no,taky to není žádnej zázrak.Vím na 100%,že kdybych ho podložila,aby viděl ven,už by mi neležel snad ikdy.takže odolávám.Když ho totiž doma nosím,zády k sobě,je nejšťastnější miminko pod sluncem :lol: :wink: A taky se furt sedá a vzpírá,odstrkuje :lol: :P

Ad to mléko zdarma -nevím přesně.Dnes bych měla jet do lékarny,tak si to tam vemu a dám vědět.jestli máte zájem,pošlete mi SZ s adresou a já pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
23.3.07 07:30

Tak dnes do té lékarny nejedu,až v pondělí.

Zůze už rostou zoubky?
8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.3.07 08:02

ahoj holky,kačka s tatínkem ji jěště chrní a mě už se nechtělo,tak jsem zašla.
včera jsme byly s papu na malém plzeňském srazíku,tak ona prý pak dá nějakou fotečku.

nestihla jsem dočíst,napsaly jste toho fakt hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
23.3.07 08:16

Sajso myslíš, že to není blbá barva pro kluka? Nemůžu mít na léto nějaký světlý, protože by byl hned jak prase :oops: . A ještě pořád se rozhoduju mezi tím Storchenwiege Leo, jestli není tenší, se mi zdá že jo, ale nemám si kde sáhnout :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
23.3.07 08:22

Tak máme za sebou další pernou noc, kojení snad po hodině…nevím, jen jsem dítě přendavala a dávala kozu.

Sluníščko, fotku dám, včera jsem to zkoušela, ale mám to v nějakým blbým programu a nechce se to uploadovat. Jak jsme formátovali, tak toho v pc moc nemáme. Pak je i pošlu. miminka jsou nádherný:-)))

Tady je taky sluníčko, konečně, tak budem courat venku, už se moc těším.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex