Poradna duly
Jana Čurdová
Jolmo tak nešla bych asi do růžového a korálového, ale jinak beru šátek spíš jako doplněk pro mě…
Červené mikiny kluci taky nosí… No, poslední dobou i růžové košile.
![]()
Mě se ten rubínový náhodou taky líbí - růžový by asi byl užý síla, i když je nádherný, ale rubínový tak strašný není… No uvidím.
holky, my máme na Mišáka červeno-béžovej kočár a šátek mám vínovej, tak co:-))) červená je prý barva pro sportovce a chlapi jí dneska nosí snad víc, než ženský. nám teda každý říká, jestli máme holčičku, tak vždycky vylítnu jak čertík z krabičky…ale podle mě je to taková neutrální barva, když jsme nevěděli, co budeme mít…
jdu se oblíct, až Mišáka nakrmím, tak asi půjdem ven, nevím už co doma dělat…
Rubínový je můj favorit.
Ten korálový je taky pěkný, ale jde přeci jen do růžova. ![]()
Bré ránko všem! ![]()
Tady v Plzni je tak krásně!!!!! A ještě když se oteplí, tak budeme moct s Kubíkem vyrazit na procházku! Jupí. Už mi z tý izolace se světem hrabe. Ještě že už máme ten net.
šátky - vzhledem k tomu, že má být abnormálně horké léto, tak o šátku vůbec neuvažuju. Už takhle budu, jako kažký léto, splavená jak kůň a malej je taky upocánek, takže by to bylo nepříjemný nám oběma.
Pappu a SSlunicko na příští prochajdu razíme s vámi. Teda jestli nás vezmete s sebou ![]()
Michell - úplně mě děsíš!!! Už zoubky!!!
No to snad ne… Když si představím, že tomu našemu křiklounovi začnou ještě růst zuby, tak se mi chce skočit z vokna ![]()
Holky předsavte si, že náš malej je tak uřvanej, že když se vzbudí, tak né, že by otevřel oči a chvilku koukal než začne hejkat, jako každý miminko… On ještě než ty oči otevře tak začne řvát jak blázen
Nechápu to, on ještě ani neví, že vstává a už řve
Pomoc… ![]()
Dneska k nám přijde dětská dr. na kontrolu (aby jsme prý zase nemuseli do zamořenýho území čekárny), tak musim jít uklidit, aby na nás rovnou nezavolala sociálku
Snad to bude O.K.
Zatím pa
Přeji krásný dopoledne ![]()
Já vstávala až teď , Sofi hlídala v pokojíku Lucka , tak jsem se vyspala do růžova , vstávám obvykle v šest , ale včera jsme byli v tom kině
, mimochodem , super film , Svěráci jsou nezaměnitelní
, tak jsem pospala , to je tak , když někdo vypustí matku čtyř dětí mezi lidi , aby se kulturně zdokonalila
, chodím jinak zase spát se slepicema ![]()
Před chvílí jsem Sofi dávala přesnídávku a najednou vyprskla se vší silou co měla v hubě
, tak jsem jí normálně vynadala , že mi poprská všechny hezký věci co má , a že jí zajdu koupit do sekáče hnusný košile ![]()
Teď spí na balkoně , budu jí to muset vynahradit až se vzbudí , taková hnusná máma jsem byla ![]()
Holky , co se týče miminek v galerce , tak se přiznám , že mám maglajs ![]()
Poznám Matýska od katky , poznám Zůzu , Prokiho , možná Kačku , ale ostatní kluci se mi teda pletou obzvlášť Honzík od Handach ještě s někým , ale teď mi vypadlo s kým ![]()
dobre ranko,dnes to byly muka,jsem u nasich a protoze jinde nebyl klid,ucila se mamka v pokojicku-ma dnes zkousku,chodi se privzdelavat na univerzitu.a pc je v pokojicku a ja sem vubec nemohla
to bylo strasne dopoledne,konecne vypadla.to je fakt zavislost ![]()
dnes jsem mu nezahustila mliko nutrilonem a spal do prvniho kojeni o dve hodiny dyl nez s prikrmem
on je asi nejaky obraceny nebo co ![]()
leno ,tak to mam radost ze naseho matyska poznas
ja jsem fakt uplne blba,ukazala jsem mu,ze se v kocaru daji zvednout zada a on uz tam ted nebude lezet ani zaboha.navic zjistil,ze ho nekdy z kocaru venku i vytahnu a ma lepsi rozhled a to byla nejvetsi chyba.NEDELEJTE TO
jsou to vycuranci a hned to chteji porad.nikdy nedelal,ze by v kocare na prochazce nebo v aute rval a vcera to vydrzel klidne pul hodiny
je to sycak,jeli jsme autem,ja pouzivam vetsinou pripoutanou korbu,sedacku mam v praze a rval a rval.vzdycky chvilku ztíchl,jakoze co teda bude,jestli uz to te uplne blbe mamce doslo a kdyz se nic nedelo zacal znova.vystoupili jsme,vytahla jsem ho a do sekundy klidi,usmev na tvari,zadne ubrecene nestastne oci,fakt to byljenom vztek
Ahoj,
u nás zase noc v pohodě, jen ráno vstával dřív než jindy, takže jsem se dneska moc nevyspala. Teď je na dece a povídá si, jinak nám taky pěkně cestuje.
Naštěstí ho z kočárku nevyndavám, sice někdy pláče, ale já ho nevyndám drcám s ním a on pak usne. NA procházku půjdeme dneska až kolem druhé, ráno tu svídilo sluníčko, ale teď už je zase pod mrakem moc se těším, na příští týden, to už má být zase hezky.
Brokyno , to sis dělala legraci s tím horkým létem, že? Já nechci, já tady nebudu, ne a ne a ne (všechna okna mého malého bytu orientovaná na jih, dovedete si představit ten skleník?)!!! ![]()
Takže děvčata, co máte okna na sever a bydlíte ve výše položených oblastech, můžete začít metat los o to, ke které se kdy nastěhuju…
Sice mě předevčírem bývalá láska pozvala na léto k nim, ale obávám se, že jeho partnerka by naše nadšení nesdílela, radši o tom ani neuvažuju.
A furt jsem nachcípaná, herdek!
Hehe, zas eprvní na stránce… Jo, a Pra:,–(ko , nejsi ty nějaké přehnaně sebekritické? Vždycky na sebe sdělíš nějakou vadu a Jolma to pak opraví…
Nicméně máš-li stále zájem o pár deka prsou, máš je mít!
Ahoj,
my jsme spaly pěkně, pže táta byl v obýváku, něco na něj leze… no, ale asi ho z ložnice vyhazovat nebudu
Ale přemýšlím, že dám Emču do jejího pokojíčku a koupím chůvičku, bez nás fakt spí líp, asi chrápeme. Máte pořád prcky u sebe? Dala bych si tam matraci, aby mohla papat a já u toho usínat. No a jestli jsem to tu už náhodou psala, ta se omlouvám, probírala jsem to s jednou holkou na baby-cafe a fakt nevím, jestli i tady
![]()
Emi se taky začíná posouvat, ale na zádech a hlavou napřed
prohne se do mostu a odstrčí se.
Fazole, já mám všechny pokoje na severovýchod a obývák s balkonem na JZ, ale bude tam slunečník a pro prcka bazének…tak přijeďte ![]()
A jdeme papat…
Ještě jsem ji uhoupala na vteřinu, je v šátku a já na míči…mám totiž dotaz pro jazykovědkyně… když je eMMa, píše se pak Emmička, nebo Emička, jako Anna - Anička
Já vám nevím…
Agáto , Sofinka už dávno spí ve svém pokojíčku a dělá jí to jen dobře , je tam asi od šesti neděl , má klid , asi taky chrápem
, no můj muž určitě a já asi taky , protože to ten můj chlap tvrdí ![]()
Fazole , my teda máme okna s balkonem na západ , jestli to nevadí
, ale léto trávíme na chalupě , tak klidně doraž
![]()
Ahoj ![]()
tak to mne bavi - Vy pisete, ze je u Vas krasne a u nas takovy hnus
- fuj -zatazeno, prsi + snezi ,fouka vitr…brrr
Takze dnes se prochazka nekona. Ale vcera u nas bylo krasne, to jsem si uzila prochazky.
Agato, to mne ani nenapadlo…s tim jmenem, ale taky bych byla zvedava…Mozna Emma - je ciziho puvodu, tak se forma Emmicka bude psat pres dva „m“?