prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3470
23.3.07 17:37

kristy ,tak nad tim uz jsem premyslela taky :D :D tak mi teda berem kacenku,jestli vy chcete emmicku :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
23.3.07 17:45

Pche, ssluníčkovo Kačenku si včera nabrknul Mišák :D Sice trochu remcal, že je o šest dní starší, ale co… :lol: 8)
až dám dohromady tenhle starej krám, tak pošlu fotky.

Nechte toho s tím pasení, Mišák nedělá nic, ted chvíli zvedal hlavu, ale má tak slabý ty ruce, že si je prostě sám pod sebe nedá, už z toho mám pomalu depky, když vidím, že vaše děti pomalu lezou.

Tady je teď hnusně, tak už ven nepůjdem.

Půjdu objednat Mišáčkovi nový plenky a kouknu na nějaký hadříky, co dělat doma jinýho 8)

BROKYNO já nevím jestli vůbec víš o tom našem červnovým srazu?? :?: :?: :?: :?:

• Citovat
  • Upravit
9130
23.3.07 17:46

No to by asi kluci za pár let koukali, že jsme jim už jako malým našli nevěsty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
23.3.07 17:47

Fazole , proti zrzkám nemám šanci. Tady jsem zatím černocha nezáhledla, asi je tu na ně zima :)
Katko , tak o tom afroameričanovi z hotelu na Floridě se mi dneska určitě bude zdát :wink: :D
Kristyno , máš recht, nevěstu je třeba hledat včas, je jich málo. Taky se po nějaké porozhlédneme, třeba na srazíku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
23.3.07 17:57

Papu , prosím Tě, klídek, náš malej sice pase, ale je velmi nestabilní, sláb na jednu tlapku, a vůbec nepoužívá přitahovače krku, tzn když ho zdviháš za ručky, hlava mu klimbá k zemi. Než bude sraz, tak to Mišák dožene, neboj! Je štíhlounkej, má míň matroše, s věkem a přibývajícími kily z něj bude frajer nad frajery!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
23.3.07 18:27

papu to je fakt,ty mas stihleho fesaka,to vis,tomu nasemu tlustoprdakovi musim zacit shanet nevestu brzo :D :D :D jedine co me uklidnuje je,ze az na vec,tak ty vase stihlouny snadno prepere :D :D jestli bude takhle dal pokracovat,tak bude vypadat jak bojovnik sumo a mozna zvoli radeji techniku jisteho zavaleni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
23.3.07 18:30

Manžel říkal, že náš Honzik tedy nikoho nezvalí, ale zase to umí okecat, protože pusu nezvaře. No uvidíme, jestli bude ještě Agáta s naším Honzikem souhlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
23.3.07 18:49

Kristý, Honzík na fotce usměvavej fešák, tak předběžně jo, akorát bude blbý, že obě tchýně budeme Kristýny :wink:

Nám taky brali krev z prstíku, Emča plakala a já skoro taky. Krevní obraz ok. Doktorce se zdála moc bledá…

Všem díky za pochvaly naší holčičky, jsem na ní náležitě pyšná :wink: Ale ona ta miminka jsou nyny všechna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
23.3.07 18:53

Sakra, ženský, vy jste sňatkový podvodnice :lol: :lol: :lol:
A co zbyde na našeho Honzulu? Nevěst je tu na prosinci nějak málo, asi budeme muset handlovat i v lednu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.3.07 19:30

Tak hlásím, že my z boje o nevěstu vypadáváme, bo už máme nevěstu od července. 8) :lol: :lol: Jmenuje se Anička a je z Havířova. Domluvila jsem to s jejími rodiči v Písku na kurzu. Teď psali pohled, že to platí. :wink: :lol: Asi viděli fotky. :D Já Aničku už znám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.3.07 19:35

ahoj holky,tak ted jste mě tu rozesmály. četla jsem,jak tu děláte dohazovačky. :lol:

já jsem dnes totálně zbitá.
byly jsme ráno na těch kyčlích a vše máme ok,už na žádnou ko nemusíme.

pak jsme jely s Kačkou nakupovat,byla to pohodička. nakrmila jsem tam a pak prošly všechny krámečky. chtěla jsem si něco koupit,ale s kočárkem nic moc při zkoušení v kabinkách. tak jsem alespon nakoupila kačence v HaM bodýčko,punčochy,nádherné kotníkové „číny“ a pak plno hraček. nějaké ,co se hodí do autosedačky (hodně cestujeme,tak aby se nenudila ) , také do vany gumová zvířátka a hlavně to co jsem hledala-přisávací obrázky na vanu,jsou fakt super.,koupila jsem sloníky a domácí zvířátka.
pak jsem navštívila DM drogerii a to jistě znáte,v drogerii nechám vždycky strašně peněz.
no je fakt,že jsem jela domů o pár tisíc lehčí,ale jsem ráda,co jsem kačence nakoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
23.3.07 19:36

Tak já to říkám rovnou… Žádná nevěsta a basta :! Copak si ho nechám sebrat nějakou cizí ženskou? No to teda nikdy :wink:

Papu - jaký sraz?? 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
23.3.07 19:40

sakris,usmevavy honzik je velka konkurence,musim toho naseho taky vyfotit s usmevem.na vetsine fotek ma ale podbradek jak cunik :D holky,varuju vas ale,kdyz se matej pro neco rozhodne,tak si za tim jde pres mrtvoly.to uz vidim ted.kdyz se rozhodne,ze pod hrazdou lezet nebude,tak proste nebude.a hra kdo z koho konci vetsinou jeho vitezstvim.ma holt silnejsi zbrane :D :D
ted me napadla spasna myslenka.kacka s agatou vypadaji sice jako nezne princezny,ale jako poradna zenska od rany bude sofinka.takova bude potreba na naseho sycaka,takze zamlouvam sofinku.nebo ta uz je taky zadana :?: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
23.3.07 19:45

No, náš táta si pořizuje kulovnici, takže…ještě nějaký ženich? :lol:

Jdeme plavat a já pak odpadnu, takže zas příště :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
23.3.07 19:47

Broky ,je fakt,ze kdyz ho sebere chlap,tak ty vztahy nejsou pak tak vyhrocene,jako kdyz se o jednoho chlapa pretahuje matka s pritelkyni :D :wink:

ad navrat do prace ,do prace jsem chodila jeste 14dni pred porodem,protoze jsem se doma strasne nudila a myslela jsem si,jak budu chtit jit zase pracovat.sef mi uz po mesici nabidl,at jdu pracovat na par hodin i s malym,ze mu tam koupi postylku 8O ale myslel to fakt vazne,porad mi to prpomina a laka me,ale nechci.ted jsem doma spokojena,mela bych pocit,ze mi neco utika.vzdyt to tak strasne leti,rano vstaneme a hned je vecer a roste mi pred ocima.chci si ho poradne uzit,napracuju se dost az nastane doba,kdy mu polezu na nervy a nebude o me uz stat :D :cry:

sslunicko ,ale kacenka vypada takovy podobny tmavooky typ jako matej,meli by spolu hezke deti :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí