Poradna duly
Jana Čurdová
kristy ,tak nad tim uz jsem premyslela taky
tak mi teda berem kacenku,jestli vy chcete emmicku
![]()
Pche, ssluníčkovo Kačenku si včera nabrknul Mišák
Sice trochu remcal, že je o šest dní starší, ale co…
![]()
až dám dohromady tenhle starej krám, tak pošlu fotky.
Nechte toho s tím pasení, Mišák nedělá nic, ted chvíli zvedal hlavu, ale má tak slabý ty ruce, že si je prostě sám pod sebe nedá, už z toho mám pomalu depky, když vidím, že vaše děti pomalu lezou.
Tady je teď hnusně, tak už ven nepůjdem.
Půjdu objednat Mišáčkovi nový plenky a kouknu na nějaký hadříky, co dělat doma jinýho ![]()
BROKYNO já nevím jestli vůbec víš o tom našem červnovým srazu??
![]()
No to by asi kluci za pár let koukali, že jsme jim už jako malým našli nevěsty.
Fazole , proti zrzkám nemám šanci. Tady jsem zatím černocha nezáhledla, asi je tu na ně zima ![]()
Katko , tak o tom afroameričanovi z hotelu na Floridě se mi dneska určitě bude zdát
![]()
Kristyno , máš recht, nevěstu je třeba hledat včas, je jich málo. Taky se po nějaké porozhlédneme, třeba na srazíku ![]()
Papu , prosím Tě, klídek, náš malej sice pase, ale je velmi nestabilní, sláb na jednu tlapku, a vůbec nepoužívá přitahovače krku, tzn když ho zdviháš za ručky, hlava mu klimbá k zemi. Než bude sraz, tak to Mišák dožene, neboj! Je štíhlounkej, má míň matroše, s věkem a přibývajícími kily z něj bude frajer nad frajery!!!
papu to je fakt,ty mas stihleho fesaka,to vis,tomu nasemu tlustoprdakovi musim zacit shanet nevestu brzo
jedine co me uklidnuje je,ze az na vec,tak ty vase stihlouny snadno prepere
jestli bude takhle dal pokracovat,tak bude vypadat jak bojovnik sumo a mozna zvoli radeji techniku jisteho zavaleni ![]()
Manžel říkal, že náš Honzik tedy nikoho nezvalí, ale zase to umí okecat, protože pusu nezvaře. No uvidíme, jestli bude ještě Agáta s naším Honzikem souhlasit.
Kristý, Honzík na fotce usměvavej fešák, tak předběžně jo, akorát bude blbý, že obě tchýně budeme Kristýny ![]()
Nám taky brali krev z prstíku, Emča plakala a já skoro taky. Krevní obraz ok. Doktorce se zdála moc bledá…
Všem díky za pochvaly naší holčičky, jsem na ní náležitě pyšná
Ale ona ta miminka jsou nyny všechna ![]()
Sakra, ženský, vy jste sňatkový podvodnice
![]()
A co zbyde na našeho Honzulu? Nevěst je tu na prosinci nějak málo, asi budeme muset handlovat i v lednu
![]()
Tak hlásím, že my z boje o nevěstu vypadáváme, bo už máme nevěstu od července.
Jmenuje se Anička a je z Havířova. Domluvila jsem to s jejími rodiči v Písku na kurzu. Teď psali pohled, že to platí.
Asi viděli fotky.
Já Aničku už znám. ![]()
ahoj holky,tak ted jste mě tu rozesmály. četla jsem,jak tu děláte dohazovačky. ![]()
já jsem dnes totálně zbitá.
byly jsme ráno na těch kyčlích a vše máme ok,už na žádnou ko nemusíme.
pak jsme jely s Kačkou nakupovat,byla to pohodička. nakrmila jsem tam a pak prošly všechny krámečky. chtěla jsem si něco koupit,ale s kočárkem nic moc při zkoušení v kabinkách. tak jsem alespon nakoupila kačence v HaM bodýčko,punčochy,nádherné kotníkové „číny“ a pak plno hraček. nějaké ,co se hodí do autosedačky (hodně cestujeme,tak aby se nenudila ) , také do vany gumová zvířátka a hlavně to co jsem hledala-přisávací obrázky na vanu,jsou fakt super.,koupila jsem sloníky a domácí zvířátka.
pak jsem navštívila DM drogerii a to jistě znáte,v drogerii nechám vždycky strašně peněz.
no je fakt,že jsem jela domů o pár tisíc lehčí,ale jsem ráda,co jsem kačence nakoupila.
Tak já to říkám rovnou… Žádná nevěsta a basta
Copak si ho nechám sebrat nějakou cizí ženskou? No to teda nikdy ![]()
Papu - jaký sraz??
![]()
sakris,usmevavy honzik je velka konkurence,musim toho naseho taky vyfotit s usmevem.na vetsine fotek ma ale podbradek jak cunik
holky,varuju vas ale,kdyz se matej pro neco rozhodne,tak si za tim jde pres mrtvoly.to uz vidim ted.kdyz se rozhodne,ze pod hrazdou lezet nebude,tak proste nebude.a hra kdo z koho konci vetsinou jeho vitezstvim.ma holt silnejsi zbrane
![]()
ted me napadla spasna myslenka.kacka s agatou vypadaji sice jako nezne princezny,ale jako poradna zenska od rany bude sofinka.takova bude potreba na naseho sycaka,takze zamlouvam sofinku.nebo ta uz je taky zadana
![]()
No, náš táta si pořizuje kulovnici, takže…ještě nějaký ženich? ![]()
Jdeme plavat a já pak odpadnu, takže zas příště ![]()
Broky ,je fakt,ze kdyz ho sebere chlap,tak ty vztahy nejsou pak tak vyhrocene,jako kdyz se o jednoho chlapa pretahuje matka s pritelkyni
![]()
ad navrat do prace ,do prace jsem chodila jeste 14dni pred porodem,protoze jsem se doma strasne nudila a myslela jsem si,jak budu chtit jit zase pracovat.sef mi uz po mesici nabidl,at jdu pracovat na par hodin i s malym,ze mu tam koupi postylku
ale myslel to fakt vazne,porad mi to prpomina a laka me,ale nechci.ted jsem doma spokojena,mela bych pocit,ze mi neco utika.vzdyt to tak strasne leti,rano vstaneme a hned je vecer a roste mi pred ocima.chci si ho poradne uzit,napracuju se dost az nastane doba,kdy mu polezu na nervy a nebude o me uz stat
![]()
sslunicko ,ale kacenka vypada takovy podobny tmavooky typ jako matej,meli by spolu hezke deti
![]()