prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1214
24.3.07 08:26

Dobré ranko,tak jsem další do party nevyspalých!!!! :evil: malej toho moc nenaspal,a ráno v 6 už tlačil,jak o život.Takže jsem fakt parádní.

Venku je ošklivo,co zas budu dělat?Roman odjel do práce a nepřijede určitě dřív jak v 17hod.Bože!!! :x

Máma je asi nachcípaná,takže k ní taky nemůžu.Třeba nákupy?Ale s amlým.No,snad bude hodný.

Vás dočíst,je fakt utrpení.Ale zmákla jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
24.3.07 10:20

Ahoj,
tak my máme taky taťku v práci, tak uvidíme, kdy se nám vrátí, ale vezme si za tu sobotu náhradní volno, tak nám to pak vynahradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
24.3.07 10:41

Mateřská - já ji jako studentka taky měla těch 3,5 a od ledna mi škola posílá 7800 :! :idea:

A zbytek dočítám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
24.3.07 11:05

Agáto , tobě to posílá škola? Mně dává těch 3,5 a zbytek mi dává stát. Holt, jiná škola, jinej mrav… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
24.3.07 11:07

Holky u nás je opravdu ve školkách docela brzy plno a vím to díky tomu, že tam mamka dělá, tak tam nechala Honzika hned napsat, když se narodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
24.3.07 11:22

Tak to je mazec, Kris , že bych taky začala shánět nějakou hooodně prdlou školku? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
24.3.07 11:30

fazole ,erysek je bozi,ten tvuj ex musi byt pekny blbec-pardon,za takovou sympatickou rodinku vymenil za parby s kamosema po hospodach.nebylas na neho nahodou az moc inteligentni?

:?

michell ,max je taky uzasnackovy.

kristy ,ze ybsme nechali matulu zapsat protekcne taky v kralupech? :D z prahy je to co by kamenem dohodil :D

ja jsem nastesti zacala pracovat na plny uvazek uz pri skole,vyslo mi to tak tak,zacatek prace se kryl s oplodnenim :D ,ale mam ted aspon materskou 13 000Kc.a to mi nekdo rikal,ze max je asi 12 700,ale fakt mi chodit 13 000.ale uz se to krati,za chvilku uz to bude o dost chudsi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
24.3.07 11:44

Tak já mám mateřskou někdy 13500 a někdy míň, podle toho jak je dlouhý měsic, ale mám jí jen do 12. května, ale od 14.května až do 28. června mám dovolenou, plus k tomu budu mít 7500 Kč od státu, tak to budou pěkné peníze, ale hned to vše pošlu na splátku bytu.
Katko, tak až někdy pojedete přes Kralupy, tak se klidně zastav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
24.3.07 12:39

My ted bydlime ve vokovicich,tak to neni zas tak daleko.nechces spis ty prijet nekdy do prahy?dekuju za ty rikanky. jak je to kolem 13000 tak je to uplne v pohode,pak to bude horsi.no na to,ze jsem pracovala od brezna,v zari me poslal dr.na neschopenku-jednou jsem mela takovy krvavy vytok,nic tragickeho,ale je to tatkuv kamos,tak to chtel pojistit :D ,stejne jsem ale dal chodila do prace.ale jen dobrovolne,pomahat,kdy a na jak dlouho se mi chtelo,to bylo super :D ale chtela jsem tim rict,ze vzhledem k takove pracovni moralce jsem byla prijemne prekvapena,ze ta materska je docela slusna :D kdybych dala na tatku a dodelala napred skolu nez jsem zacla pracovat (to jsme teda jeste pri teto nasi hadce nevedeli,ze jsem tehotna a ze uz by me asi tezko nekdo zamestnal) tak mam mnohem min,takze jsem rada,ze se uz dlouho radama rodicu neridim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
24.3.07 12:52

Katko: já přes týden nemám auto k dispozici, jezdí s ním manžel, ale od června jde pracovat jinam, bude dělat v Praze na Budějovické, tak bude jezdit vlakem, tak já budu mít auto k dispozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
24.3.07 12:57

jolmo :! :! :! :! :! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
tos mi neměla ukazovat teda! To se bohužel nechytám, kreditku nemám (teda myslím nějakou tu speciální, normální karta je asi na nic ne) a hlavně nemám nikoho, kdo by mi to v anglii nebo kde převzal.
Tak cena je super, slint slint…za ty peníze a ještě větší tady koukám na sporťáky a hlídám si, aby neměly víc jak 10 kg a že budu spokojená…když vidím to tvoje to bych řvala :cry: :cry: asi nic nekoupím, aby mě to tak nesralo!

Odvezu Mišáka k babi a půjdu do bazénu. Mišák má rýmu a furt kašle. Tak mu kapu kapky a zvlhčuju vzduch, co bych ještě měla dělat??

• Citovat
  • Upravit
3892
24.3.07 13:12

papu tak to mě fakt mrzí, že jsem ti zkazila den :oops: , kdyby se dalo obtěžovat ty známé blbostma pořád, tak bych tam nechala poslat i tvůj kočár - no, mohli by ale zkusit zjistit, kolik by stálo poslání od nich do Čech a možná by ještě furt zůstala slušná suma doma…Ono i tak je to dost složité, já bych to pro druhé udělala taky, ale člověk nikdy neví, jestli to oni rádi dělají pro tebe, že jo :twisted: - on bude muset Toma můj brácha vyzvednout na letišti a protože Tom pokračuje sem na Moravu Pendolinem a tam by asi kočár nevlez, tak ho nechaj u bráchy a od tama ho vezme mladá busem - taková menší složitá konstrukce no :oops:
Ale cena super co? Kreditku nemusíš mít žádnou speciální, měla by být jen embosovaná, tj. s vytlačeným písmem a jinak je jim to jedno, hlavně že jsou tam prachy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
24.3.07 13:35

Tak jsem neměla co dělat,tak jsem zbalila malýho a vyrazili jsme na nákupy.Koupila jsem pyžámko,bodýčka,ručník v C&A a pak knížku o spánku.Jak dávat spát atd.Tak jdu pročítat.

Děkuji za říkanky :lol: :D :wink:
Už je tady zase hnusně,fuj fuj fuj.Chci hezké počasí :lol: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
24.3.07 14:23

Ahojky,

tak tady je taky hnusně… :evil: :evil: Těšila jsem se, jak půjdeme ven a bude hezky… :roll:

Jolmo asi na léto nebudu kupovat Indio… Můj muž stále neumí vázat a potřebovala bych, aby občas taky nosil, takže uvažuju o tomto: http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?…

A moooožná, to ještě uvidím, si na léto koupím indický. Ten je tenký a vzdušný. Ale nosítko za 3000 a další šátek za 3000 to už by ty toky asi registroval. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
24.3.07 14:40

Sajso , co mi to děláš? To nosítko se mi móc líbí… Co s tím provedu? :wink: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie