prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3826
24.3.07 20:52

ahoj holky,tak jsme dnes byli celá rodinka v německu a nechali tam hodně peněž.
konečně došla řada i na mě a já si koupila snad po roce něco na sebe (nepočítám těhotenství,to ted těžko unosím).
kačenka samozřejmě nezůstala opomenuta.
koupila jsem jí šatičky a nějaká pyžámka,prootže nám nějak ze všech vyrostla.

jinak jsem se dnes konečně dočkala a mojí sousedce se ráno narodila holčička Nelinka.
Byla jsem fakt za vědmu.
Předpověděla jsem jí tu holčičku (nenechali si říct,co to bude) a dnes ráno,když jsem krmila Kačku,tak jsem si říkala,dnes má Petra termín,to už bude určitě mimi na světě a bude to ta Nelinka,takže tam bude Jmenuji se Nelinka a ........
A ono opravdu,dokrmím,vezmu tel. a ta zpráva tam opravdu byla.
Přesně na termín. Do porodnice jeli po 24hod a malá se narodila ve 4.30hod. Holka je nějak přesná,co? :lol:
Zítra se na holky jdeme podívat a já se už vůbec nemůžu dočkat až s ní poprvé vyjedu kočárem.
Je tu sice pár mamin a občas s nima jedu,ale nemůžeme přitom tak drbat,protože to nejsou kamarádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
24.3.07 21:02

Sslunicko: taky plánuju nákupy, už mám tedy nové boty na jaro jedny džíny ze spencra z výprodeje. Ještě mám v plánu nějaký svetr, ale to zase po další výplatě.
Sajso: Daník je moooc hezký a ostatní miminka taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
24.3.07 21:42

Sajso dobrá tedy, budu obezřetná a nekoupím nový drahý šátek, kdyby přece jen přišlo na řadu nosítko :wink: Jo, a na veletrhu jsem viděla deky Imse Vimse a teď je nikde nemůžu najít…

Já jsem taky dnes chtěla něco na sebe, ale neměli ani slušné boty podle mých představ, úplně normální středně hnědé mokasíny bez nutnosti vázat, lepit atd… o hadrech ani nemluvím,tak se taky těším, až vyrazíme za hranice - ani ty hračky v tom Pompu totiž u nás slušné nebyly :cry: … a nebo jsem už tak rozmazlená netem :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
24.3.07 21:50

Jolmo: já jsem si boty koupila v baťovi a manžel s Honzikem čekali docela dost dlouho venku, nechtěla jsem zavazovací ani zapínací, protože si nemám kam odložit Honzika, nakonec jsem tedy vybrala bílé s dírama, lepší něco než nic. Za hranice bych taky jela, ale zatím nemá Honzik pas, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
24.3.07 22:16

Jolmo deky Imse ještě na Pišišvorovi nejsou, ale mám ji… :oops: :wink: :lol: Krásnou proužkovanou z bio bavlny fox. Říkala jsem si, že za chvíli už bude vedro na zavinku z fleesu, tak jsem napsala paní Hoskovcové, kdy že jako ta deka už bude (občas si s ní píšu tak jako mimo objednávky, i když objednávám tak často, že se skoro nechce věřit, že i zvládnu napsat a neobjednat - můj poslední mail končil slovy - našla jsem v šuplíku nepoužívané kousky, tak jsem je prodala a mám tím pádem místo na dvě IV 2v1 - můžete to považovat za objednávku? :wink: :lol: :lol: ), no a ona že je má, jen nejsou na webu. Takže už ji mám taky. :D Je krááásná. A vzhledem k tomu, že Daník má období „vše do pusy“ a bude trvat jistě ještě dlouho, nemusím mít obavy, co v té látce je. I proto to nosítko chci zase organic, mají i levnější, ale nejsou bio bavlněné.

Holky, něco na sebe a na nohy bych taky potřebovala, naposledy jsem si koupila pěkné triko z Ateliéru Donátová, ale není to konečná, potřebuju toho víc, delší dobu jsem kupovala jen těhu věci. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
24.3.07 22:19

Sajso: můžeš sem dát odkaz na ty deky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
24.3.07 22:22

jolmo dík ale, sice jsem to ještě podrobně nestudovala, ale vím, kolik stály balíky, co jsem posílala bráchovi do uk, to by už vylezlo pěěěěkně vysoko. No nic, doufám že kočárek vezmeš aspoň v červnu na sraz a necháš mi ho ocintat:-))

Jo, na sebe věci…to nějak teď neřeším, k narozkám jsem dostala nový super trekingy, aby mě nebolely nohy při tůrách, nosím džíny a každej den jiný triko, jelikož mi ho mišák poblinká, takže žádnej zázrak…

Mišelín spí, dala jsem mu kozu, pak cca 60 z lahve, pak se ještě smál v postýlce a usnul. Je utahanej asi z tý rýmy.

Koukáte na fotbal? To jsou nervy…

• Citovat
  • Upravit
6954
24.3.07 22:39

Kristyn na českém netu o dekách zatím jen tady: http://www.slunecnizena.cz/index.php?…

Objednat se ale dá i na www.pisisvor.cz - jen není na netu, musela bys mailem. Já mám tu béžovo zelenou, když koukneš na pišišvora do sekce Plenkové kalhotky - tam klikneš na Imse vimse - se zátěrem - a na stranu 5 - tam jsou kalhotky z té samé látky, jako je deka. To jsou ty zelené, na sluneční ženě mají deku nafocenou hnědou. Zítra můžu vyfotit deku v akci a dát ji sem.

A díky za pochvalu Daníka, však Honzík je taky fešák. :D Jsou si podobni s Honzíkem od Handah. A Daník s Erýskem. Jak my jsme to udělaly… :roll: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
25.3.07 08:06

Dobré ranko,tak Max se mi poprvé sám otočil ze zad na bříško.přistihla jsem ho dnes po ránu :lol: :D :wink: Teď to začne,hlídat a hlídat,kde vlastně je a kam mi utekl.Musím si to zapsat do deníčku :lol: Mám radost.

Koukejte si přeštelovat hodiny.Snad ještě nespíte,v 8?! :D :wink:

U nás je celkem pěkně,tak uvidíme,jak se to počasí vyvrbí.Zahradu mám zkultivovanou,ještě záhony a předzahrádku a je to.

Ty deky se mi celkem zamlouvají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
25.3.07 09:10

Sajso na té sluneční ženě je přesně ta, co jsem viděla, akorát jsem zas kolem prolítla jak tajfun, tak jsem si ji nemohla prohlédnout. Taky potřebuju něco do kočáru a zdá se mi, že na flisku bude brzy teplo. A stála taky tolik kolik je na tom webu? Je to jediný rozměr? No mohla bych si tam napsat sam co? :oops:
Já jdu udělat záviny a pak kolotoč kostel-oběd. Odpoledne se přijedou podívat na kocoura. A pak už budem stavět slavobránu, protože přijede taťka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
25.3.07 09:36

Jolmo - jo máš nárok na ¨deoplacení do výše Rp… jestli zpětně to nevím, ale mě to sociálka doplácí… stačí podat žádost o RP a napsat do ní že pobíráš PPM + výpočet od zaměstnavatele… a oni ti to dopočtou a každej měsíc ti pošlou dopis kolik ti pošlou peněz a ve finále dojdou i ty prachy:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
25.3.07 09:41

Ha, Maka se našla :! :twisted: Já nemám nárok, já mám mateřskou vyšší, ale slunicku by to bodlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
25.3.07 10:38

Jolmo stála mě 752, ale já mám slevu jako stálý odběratel, jinak je taky 792. Jen to má tu výhodu, že je má paní skladem, na sluneční ženě ji napřed musí objednat od pišišvora, jsou výhraními dovozci. Kdyby jste chtěly vidět tu zelenou, vyfotím… Rozměr je jediný, klasika 80×100…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2704
25.3.07 12:37

Tak Rozárka už má ženicha? :D No dobrá, Erýsek bude dobrá partie - horolezec intelektuál :wink:

Slunicko - RP ti doplatí i zpětně - musíš vyplnit jejich formulář (vypsat tam denní vyměřovací základ) a oni ti ten rozdíl pošlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
25.3.07 12:47

Ahojky, tady to zije! :wink: To je fajn…

Meli jsme vcera navstevu, tak jsem dopoledne chystala, varila apod…, byli to znami, kterych jsme uz dlouho nevideli, odesli pred pulnoci :! 8O Ale v pohode, nikomu to neublizilo, Mateo sel spat normalne, akorat starsi deti - Michalek a jeho kamarad a kamaradka si hrali az do noci :oops: Zapomneli jsme taky na zmenu casu… :roll:

Ale bylo to fajn :wink:

Vidim, ze nakupujete nejen pro deti, ale o pro sebe. Ja jsem ve fazi nakupu pro moje deti, manzel si koupil kolo (pekne drahe :x ), tak zas ja nemam ted na nic narok. Az z dalsi vyplaty. Taky mne stve, ze uz skonci materska a zacneme dostavat jen ten rodicovsky prispevek. Ale aspon, ze uz mame ten vyssi a ne jen ty 3 tisice.

Jinak co se tyce navratu do prace, tak ja jduod zari na castecny uvazek, mozna na pul uvazku. Nechce se mi, opravdu, ale bohuzel jestli se chci vratit na stejne misto - musim :( Moje mama je v duchodu, tak mi bude hlidat Matea. Uz hlidala Michalka, kdyz jsem v jeho roce a ctyrech mesicich nastoupila do prace.

Jinak vsechna miminka jsou uzasna! Nejake ty podoby tam urcite jsou, jsem zvedava, jak jste toho docilily :?: :P Taky bych nejake vlozila, ale nejak se posledni dobou mene foti…strasne ten cas utika, tak to budu muset napravit!

Michell, Max uz se obraci na brisko 8O ? Super!
No..nase mimco se teprve naucilo trefovat rucickou nebo hrackou do pusy. A taky provozuje metodu a la Handah - kde mne nechas - tam mne najdes :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí