prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
papu
22.3.07 08:10

Mišák taky cintá, už delší dobu, a dělá bubliny :D :D

Velkej říkal, že je to nějaký divný a ať se zeptám doktorky :D Podle něj bych se musela ptát na všechno :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6954
22.3.07 08:26

Ahojky,

tak koukám, že jste řešily noční kojení : já nakojím večer tak po 9, Daník vstává tak ve 2 - 2,30, nakojím, usneme, pak po 2 hodinách, nakojím usneme, nekrkáme, nic, jen si ho přesouvám podle strany, ze které kojím tak, aby to prso vždy leželo, když bych usnula a on ještě pil, abych ho nepřidusila. :lol: A jsem vcelku vyspalá, s Daníkem se dá v poho. S Kájou to moc nešlo, to jsme nespaly žádná, když jsem ji měla u sebe, ale teď žádný problém. Takže postýlku použijem na spaní od cca 10 večer do půl 3 ráno… :wink:

Kolik mám mlíka nějak neřeším, prsa měkká většinou, ale Daník vypadá stále blahobytně, čůrá a kaká dost.

Jo a na přebalovák nedávám nic, přebaluji na koberci v ložnici, on se protahuje a laškujem spolu, ještě nikdy mi tam nenačůral, jen v neděli, protože si ho manža točil a přetahli jsme obvyklou dobu, udělal nálož na overal a trochu na koberec… :oops: 8) :wink: Vyčistila jsem a přebalujem tak dál. Je ale fakt, že krom neděle kvůli kameře, nechávám pod ním plenku co měl, jen ji zaklopím a pak vyměním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
22.3.07 09:01

dobre ranko,tak dalsi neuspesny pokus o vecerni prikrm a tim padem delsi spani mame za sebou.tentokrat jsem mu namichala davku nutrilonu rovnou do mlika,zadna voda,dala jsem mu tu flasku od aventu uplne plnou,ne po 125,ale proste uplne plnou az po okraj,cele to vyzahl o pul 8 a po desate oci jak baterky,usmev od ucha k uchu,vesele kopani nozickama a teseni se na dalsi dobrotu :evil: tak vyzunkl opet celou flasku,uz bez nutrilonu a chrundil do tri ctvrte na tri,najedl se a pak az do sesti.to mi prislo uzasne,normalne vyhani prdiky ve 4 a v 5 uz je cily. :( zaver:zadne zahustovani u nas nepomaha,spi jeste min,kaslu na to,zkusim to dnes zase jenom s mojim mlikem.

papu to muze byt fakt prechodne,ja jsem ted mela par dni taky min mlika a uz to vypada,ze je to opet v norme :)
ted jsem mu pustila na cd medvidka pu,tak posloucha a kdyz zpivaji,tak zpiva taky :D uz je to s nima fakt super,kdyz se smeje nahla,tak mi stestim malem puka srdce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
22.3.07 09:06

holky,nadavaji vam taky tak?matulovi jak se neco nelibi,tak se zamraci a nadava jak stary chlap.a kdyz to hned nenapravim,tak vetsinou pak spusti rev :lol:
vztekani u jidla ,u nas to resime tak,ze vecer pred spanim uz nekojim,ale davam z flasky,protoze on uz je vetsinou unaveny a hned by usnul.ale nesnese,abych ho drzela v naruci treba v obyvaku.to ho musim polozit do postele,podeprit hlavu olstarema,prikryt a tak si v naprostem klidu vycucne plnou flasku.jak se ho pokusim drzet u televize,je rudy vzteky,napjaty jak luk a rve jak tur.jen ho polozim,okamzite klid,takze se fakt dozaduje takove pohodicky v posteli :D je strasne umineny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
22.3.07 09:28

Ránko!

To je prča, jak jsou ty mimina odlišný. Cvalda vytuhl u snídaně, tak jsem ho vypolštářovala do stejné pozice na boku a hurá, chrní dál.

Začíná se ze mě stávat pěkná mrcha, dřív jsem se těšila, až se probudí, a teď se těším, až usne. Je to se mnou hodně špatné, nebo to máte taky? :oops:

To nachcípání mě pěkně štve!!! Dokonce jsem dneska povolala na vožení ex-tchyni, a to už je co říct! Jinak bych tu zubařinu nepřeložila do smrti, protože do postele padám s miminem bez šance znovu vstát. A to jsem si dřív dělalal srandu z Michell, že chodí spát se slepicema… Jojo, na každého posměváčka jednou dojde. :wink:

Pěkně prosím, jak řešíte píchlé kolečko u kočárku? Zalepit se to dá blbě, je to ve spoji, kterej je trochu nadúrovňovej… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
22.3.07 09:51

Dobré ráno :) dneska nás čeká velký nákup a přijde pán namontovat žaluzie do celého bytu. Uff. Ale slibuju si od nich, že Emička vydrží spát dýl, teď se budí jakmile začne svítat…uvidíme, aspoň do 630 místo 530 :?
Plnost prsou - já jsem přestala spát v podprsence, ze začátku jsem musela, pže mě prsa bolely a pak se z toho stal zvyk, no a teď bez ní se mi prsa v noci docela nalejou, ale samo už ne do těch balonů jak ze začátku, a Emča po papání líp spí. Mám taky pořád problém s pitím, prostě nemám žízeń a vyloženě se nutím vypít aspoň 2 litry denně, a fakt když piju hodně, mám spoustu mlíka.
látkových plenek spotřebujeme taky dost, na pusu, pod hlavičku, když kojím na gauči, při přebalování jí myju zadeček, takže na utírání, občas ji pročůrá, když si na přebalováku povídáme..
Leží pod kolotočem a nějak se na něj vzteká, obvykle ji to baví, povídá těm zvířátkům, směje se a vydrží i 3 písničky, tzn 45 minut :) … Chtěla spinkat, jen jsem ji zvedla, usnula mi v náručí.
Teď jsem někde četla úvahu, proč vlastně se o dětech říká, že jsou štěstí atd, když péče o ně je náročná fyzicky i psychicky, často je z nich člověk na mrtvici.. No a psali tam, že s dítětem člověk zažívá většinou námahu, ale ty krátké okamžiky štěstí jsou natolik intenzivní, že to vynahradí všechno nepohodlí. A je to fakt, když se usměje, nebo takhle krásně a důvěřivě usne v náručí, těžko je něco hezčího.
vztekání u jídla - Emička se odnaučila pít, když u toho sedím, doma kvůli mým bolavým zápěstím jen ležíme, a když ji chci nakojit někde mimo, nejde to, pže spustí hrozný řev, takže jsem docela uvázaná doma, musíme to zase natrénovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
22.3.07 09:54

Fazole, kolečko nevím, ale se spaním buď v klidu, taky se těším, až usne, ale pak se zase těším, až se vzbudí 8) A před 2 týdny jsem byla večer na mejdanu a brečela jsem :! , že se mi stýská…takže tak. Teď spinká a já jsem spokojená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
22.3.07 09:59

Ahoj,
tak u nás noc docela v pohodě a teď Honzik zase spinká v postýlce a já čekám na opraváře ledničky.
My máme taky na přebalováku danou plínku, mám podložku z ikei, ale za chvilku nám už nebudu stačit, tak se budeme muset porozhlídnout po větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
22.3.07 10:03

Dobré ránko,
noc docela ušla. Vstávala jen jednou ve 4:30, ale pak nechtěla usnout, ale povídat si. Zlá matka řekla ne bude se spát a vůbec se s tou chudinkou nebavila, tak asi po půl hodině monologu a nadávání usnula a spala až do 7:30.
Vztekání u jídla se u nás nekoná. ťuk ťuk zatím. Jen se občas kroutí a tahá bradavku, to jí pak bradavku seberu a nechám chvíli vycukat a pak zase baští dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
22.3.07 10:05

Fazol: my už taky píchli, tak to manžel zalepil, ale šlo to docela špatně a já jsem si pro jistotu objednala náhradní kolečko, já bych to asi nezvládla sama zalepit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
22.3.07 10:10

Papu myslím, že je lepší zeleninka než umělý mlíko, protože pak může začít odmítat mateřský mlíko, ale je to jen můj názor. Matěj málo přibíral, tak jsme po poradě s Dr. na:,–(ili po ukončeném 4 měsíci zeleninku a pak ovoce a začal tloustnout a byli všichni spokojený, kojila jsem dál a do půl roku nedostal umělé mlíko, pak už jsem tolik mlíka neměla, tak jsem začala dokrmovat UM Od 8,5 měsíců jsem už nekojila, ale ne proto, že bych neměla mlíko, ale protože začal kousat a měla jsem bradavky do krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
22.3.07 10:16

ahoj berusky, tak se jdu taky juknout co je noveho, aby jste vedely ze jeste zijeme:o)) bohuzel neni moc casu pisat, protoze porad nekde litame, holt je male venku nejlip, takze rano vyprovodime Olika do skolky, veze ho drahous, potom uvarim uklidim a mazeme ven a vetsinou se vracime domu akorat na koupani - rikam si ze bych tim vecnym couranim vusdemozne mela byt jako proutek, ale opak je pravdou, jelikoz se snazim jist zdrave ale i zhresim dortikem, tak kila moc dolu nejdou, porad mam 6 nahore.. byla jsem na kontrole po 6ti nedeli a mam posunutou panev, a vyhozenou kostrc, takze pri kazde snaze o sex to konci jen bolenim, ale prezit se to da, akorat ja z toho nic nemam, pry musim na nejake nahozeni pres konecnik nebo co, to jsem z toho cela nadsena, zatim se tomu branim. Jinak porad jenom kojime, obcas mam pocit ze mam malo mlika, ale mala je hrozne spokojena, place opravdu jen hlady, nebo kdyz je unavena a nemuze zabrat. Je to pokladek. V noci vetsinou spinka od 8 do 3 a pak vstava v 6-7, nekdy mezitim jeste ve 12, ale porad se to zvladnout. Nekdy si pripadam i prespala :D :D :D :D Jinak jsem se zkousela vcera u kamaradky vazit, docela mazec, podle vahy ma mala 7kg!!!!! a to ji jsou tri mesice az za tyden!!! No je to pekne bucel, nosime 68 protoze nic mensiho uz nam neni. Je to ficak, nestiham dokupovat.

A jak se mate zlaticka? koukam jak miminka krasnou rostou a hrozim se toho, ze za chvilku nam ty drobecci budou chodit. Jo jo starneme - podle deti se to vidi nejlip :D :D

Tak ja jdu varit, dneska jsme totiz po ranu koukali misto vareni na DVD tak jdu dohanet resty. Dala jsem fotecky do „ZIVOT po potratu“ tak dystak juknete kdyz budete chtit.

Mejte se krasne a ja zase pisnu, ale budu sledovat i pri vareni, kdyz je chvilku klidek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
22.3.07 10:23

Terro, objednej se rovnou na srovnání kostrče a páteře podle Mojžíšové, je to absolutně skvělé, přestane tě bolet spousta věcí, ne jen v břiše při sexu. Doporučuju sem: www.ld.cz, je to v Holešovicích. :wink:
My díky téhle metodě máme Emmičku, měla jsem taky posunutou kostrč.
Kdybys chtěla vědět víc, tady jsem o tom psala: http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
22.3.07 10:26

Ahojky,
Vy jste toho po ranu tolik napsaly :D :! Je to fajn, strasne dobre se to cte :wink:
Pichle kolecko jsme jeste nemeli, no ja bych uricte kupovala nove :oops: , ale jak vidim, tak se to da zalepit :oops:

Fazol, taky jsem rada, kdyz usne, ale kdyz zase dlouho spi, tak je mi smutno a uz bych ho budila.

Agato, mas pravdu, ze ten usmev, povidani s miminkem jsou tak intenzivni zazitky, ze potom v dane chvili prestava existovat vsechno okolo a clovek se citi neskutecne stastny z toho, ze ten maly clovicek je na svete :wink:

Michell, jsem rada, ze se Ti knizka libi! Je to takovy spolehlivy pomocnik. Kdyz si clovek nevi rady, vzdy najde „strizlivou“ odpoved.

Papu, ja bych si ta prsa s Tebou vymenila :D Chtela bych mit mala…
Tak co - vymenis :twisted: :?:

Leno, Sofi je teda dobry spac :D !

Katko, tak jsem se pobavila, ale nic ve zlym…Tvoje miminko evidentne rado papa a ma rado Tvou spolecnost :wink: :!
Ja jsem dala zase Nutrilon a spal.

Holky, Vy uz chcete davat od 4.mesice zeleninku?

Mam dotaz - chci jit ke kadernici, je to tam na dlouho, vzdy tak dve hodiny…jak to delate s kojenim? Ja bych maleho dala k mame, ale on bude chtit pit…a taky to nelze nacasovat… :roll: Blby problem, vim, ale nevim, jak to udelat, A kojit v kadernictvi nebudu, protoze to na verejnosti neumim. Mateo taky chce mit svuj klid, potom se vzteka, krouti…nejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
22.3.07 10:58

Tak a teď jsem se nasr… :evil: :evil:
Po dlouhý době chci ject se Sofi ke kámošce a zjistím , že můj drahý manžel si prostě vzal omylem klíče od auta do práce :! :! :evil: :evil:
Co na to říct :?: :evil: A klidně mi řekne , že se to přece stane :roll: , hlavně , že mám auto u baráku plně k dispozici 8O

Ještěže dnes jdeme do kina na Vratný lahve , tak si to alespoň trochu vyžehlí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí