prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2704
21.3.07 12:33

Fazole já chci taky sežrat půlku bonboniéry!!!!!
Teď jsem spráskla půl balíčku polomáčenejch sušenek - ale už z názvu je patrný, že to je jen ,polo..´ nikoli ,celočokoládový.´

Nechápu to s tím Infanrixem Hib :?: Myslela jsem, že je jen na předpis neurologem :! V naší lednové diskusi ho prosinčátku odmítli dát s tím, že to na přání nejde (ani v případě, že by to maminka zaplatila!)
a Čiperce (teda spíš Filípkovi) ho taky nedali, žejo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
21.3.07 12:40

Ja vim, Jolmo, ze chci moc :oops: Mne to nocni buzeni totalne dobiji, kojim pul hodiny,potom dlouho nemuzeme krknout, tak chodime a pak se jde spat. Cili je to v noci skoro hodina minus na jedno kojeni :? A kdyz to je casteji, tak dalsi den jsem jako troska.

Asi nejsem tak odolna :wink:

Ale drzite mne Vy,protoze kdyz si uvedomim, ze nejsem sama, tak je mi lip :! :D

Fazol, taky jsem rada, ze ta stolicka nejsou bobky a ze nepachne! Ufff…jsem rada, ze frekvence kakani je stejna. Ale po Nutelle Mateo minuly tyden kakal jen jednou za den. (jedla jsem ji asi tri dny - a snedla celou :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
21.3.07 12:42

My jsme taky dostali Infanrix Hib, neplatili jsme nic a zadne doporuceni neurologa nebylo treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
21.3.07 12:42

ahoj holky,tak jsem měly dnes odpoledne po doktorech.
nejdřív já do nemocnice na kontrolní odběry po tom zákroku (samo že s malou,není nikdo na hlídání).
pak nakoupit nutrilon,na poštu a s malou k dr. měly jsme dnes mít první očkování.
jenže jsme měly hraniční váhu 5,04kg,tak jsem se domluvily,že naočkujeme až za 14dní při 4měsíční prohlídce a pak to budeme mít vždycky s prohlídkou i očkování.
beruška,jak celé dopoledne málo spinkala,tak jsem přijely,svlékla jsem jí,dala do postýlky a šla si vařit oběd. ani neprotestovala a za chvilku spinkala.
já dovařila,najedla a ted zašla za vámi.

papu,vypadá to,že budeme mít v Plzni štíhlá miminka,vid?
já myslím,že to není na škodu,když přibírají trochu pomaleji.
chtěla jsem se tě už dřív zeptat,jak vypadá ta tvoje kamarádka PA?
jinak já po porodu a po šití také začala hodně krvácet. museli mě uspat a šili mě cca půl hodiny,jak jsem byla zdevastovaná.

brooky,to je fakt zlý sen,ta tvoje návštěva nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
21.3.07 12:53

Alinko je to spíš v systému, já to asi nepoznám proto, že celé noční kojení vypadá asi tak, že mě probudí, když se začne Proki vrtět, přehodím ho tedy na opačnou stranu než jsme kojila posledně, vytáhnu a zasunu prso a vzápětí usínám… kdybych to dělala jako ty, tak asi zdechnu :roll: . Holt je to zkrácením procesu vytáhnout z postýlky-nakojit-odříhnout-uložit :arrow: z toho všeho provozuji jen druhý bod :lol: , což je samozřejmě jen moje volba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
21.3.07 13:12

Ahoj,
tak my jsme byli dneska dopoledne v práci a Honzik byl zlatíčko, byla jsem ho ukázat i řediteli DC a Honzik se na něj smál a povídal mu, tak říkal, že by si to se mnou hned vyměnil, bylo to moc fajn, Honzik se mi tam taky pěkně posral, tak jsem ho tam přebalila. Co jsme přijeli domů, tak spí v autosedačce, tak uvidíme jak dlouho mu to vydrží.
Já bych bříško brala hned, ale rodit bych nešla ani za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
21.3.07 13:16

Jolmo a Alinko s tím nočním vstáváním je to peklo. U nás je těch bodů taky požehnaně: vyndat z postýlky, zvážit, nakojit, zvážit, dorazit sunarem, pochod na krkanec a konečně postýlka… :D Taky jsem čerstvá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
21.3.07 13:20

bříško - nejdřív tak za dva roky!!! Já totiž měla megapupek, takže pohyb nebyl možnej :lol: a když si vzpomenu na porod, tak taky neni kam spěchat :?

kakání orávě chovam spícího Kubíka a neskutečně zavání :roll: Ale přece ho nevzbudim… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
21.3.07 13:27

Jolmo, tak to mas opravdu snadnejsi :wink: Ale ja jsem zase tvrda co se postylky tyce…

Brokyno - no a Ty vyhravas na plne care :lol: - Ty mas navic jeste hodne veci 8O Takze jedno nocni kojeni to bude tipuju cca hodina a pul?… A ja si stezuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
21.3.07 13:37

Alinko - už ses tím nepářu, takže když ho včas utrhnu od kozy ( :oops: neboli od prsa :wink: ) a neusnu, tak to stíháme i okolo 45 - 50 minut. A buzení probíhá v 1,30 h., 4,30 h. a pak už nic, protože po tom krmení je zhruba 5,15 h. a to už má náš Kubíček ráno… Pak usíná až okolo devátý a já jsem K.O. :D Ale je to muj miláček!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
21.3.07 13:38

broky,kdy budete fit?
vymyslíme nějakou procházku po Plzni,ne?
samo až bude lepší počasí,tohle je na umrznutí. my sice ven chodíme,ale fakt jen z povinosti ne z radosti.

tak se mi ted tak potvůrka vzbudila,napapala,ted si hraje v lehátku s hračkama.
byla fakt asi unavená. spala v postýlce v obýváku v kuse 2hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.3.07 13:43

Inf Hip nebyl vůbec problém, ale musela jsem ho celý zaplatit. Tzn 948,–. Hexu jsem nechtěla ne kvůli penězům, ale z přesvědčení… Proč by s tím dělali problém???

A noční kojení - já teda vyndám z postýlky, kterou mám hned u postele, nakojím, do postýlky a spíme obě hned. Díky bohu. A budí se 2-3×. A když minulý týden nebyl manžel doma a já spala v obýváku, pže jsem byla nemocná a Emmču budilo smrkání, spala 8,5hodiny v kuse, tak jsem začala přemýšlet, jestli by ji nebylo líp u ní v pokojíčku, ale nevím. Původně taky spala u mě v posteli, ale to jsme se nevyspaly ani jedna. Tulíme se holt jen ve dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
21.3.07 13:44

SSlunicko - až se oteplí, tak prý můžeme vyrazit. Tak příští týden už má být hezky, tak vyrazíme!!!
Kubíka taky ta injekce nějak zmohla, spí taky už 2 hodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
21.3.07 13:48

broky,tak to je super. jestli fakt bude příští týden hezky,tak budu nejš%tastnější člověk.

my injekci nedostaly,ale jak celé dopol.nespala,hrozně jí to odrovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
21.3.07 13:51

Nechci rejpat, ale my už máme očkování zadara :lol: Kubík se narodil 4.12007… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí