Poradna duly
Jana Čurdová
Katko a kde bychom se mohli sejít?Máš auto?Co třeba v těch letňanech?Jsi z Prahy,viď?!A v kolik ti to vyhovuje?
Alinko já bych to teda asi taky odsála, můžeš si aspoň dělat zásoby, ne? Sice jsi psala, že Mateo tvoje odstříkaný nechtěl, ale možná neměl manžel jenom trpělivost, mlíko se může hodit vždycky, až budeš dělat příkrmy, tak do toho a tak…Nebo mi ho pošli, ať neutrácím za nutrilon
![]()
My teď půjdem koupat, manžel jede na chvíli pryč a já tu mám asi pět praček k vyžehlení. to mi moc neva a hlavně mišák už nemá nic na sebe, ani pleny ![]()
Jooo a dneska jsem je vylifrovala a převlíkla postele i mišákovo, ten bude čučet:-)
papu ,ja uz nic nezehlim,ani plinky,cas mam akorat vecer a to jsem tak unavena,ze predstava zehleni me dost desi.proste to poradne protrepu,hezky povesim a pak hezky poskladam.
michell ,hodilo by se mi to traba tak kolem druhe,ale radsi nez do nejakeho nakupniho centra bych nekam ven.nechces si vzit brusle,ze bysme zasly na brusle na ladronku?poslu ti sz at tim domlouvanim nezdrzujeme ostatni ![]()
papu ,ja uz nic nezehlim,ani plinky,cas mam akorat vecer a to jsem tak unavena,ze predstava zehleni me dost desi.proste to poradne protrepu,hezky povesim a pak hezky poskladam.
michell ,hodilo by se mi to traba tak kolem druhe,ale radsi nez do nejakeho nakupniho centra bych nekam ven.nechces si vzit brusle,ze bysme zasly na brusle na ladronku?poslu ti sz at tim domlouvanim nezdrzujeme ostatni ![]()
Ahoj holky,
už sem moc nechodím…ne že bych nechtěla, ale venku je tak krásně, tak pořád s prckem lítáme po procházkách. Je celkem akční, ten můj brouček, předpokládám, že se každou chvilku převalí na bříško ![]()
Poslední dobou na mě sedá poněkud nostalgie, zítra to bude přesně rok, co jsem objevila dvě čárky na testíku. To je fakt neuvěřitelný, jak to letí ![]()
Chtěla bych vám popřát krásný velikonoce!!!
Berhu ahoooj!
Myslím, že teď tu budeme, nebo měly jsme všechny takové nostalgické období - výročí zplození a // testíků jsou tu. ![]()
I já všem přeji krásné svátky jara…
Nazdar ženský, vy jste zase psaly…
Kristy , Honzík je šikula, máte pěkné fotky ![]()
Fazole , na věku vůbec nezáleží, hlavně aby mu bylo aspoň 15, jinak bys mohla mít problémy
Jeden náš kamarád má teď novou slečnu, je to vdova, muž jí zemřel ve 28 na infarkt. Z toho plyne, že čím mladší, tím lepší, aspoň dýl vydrží ![]()
Tak já jdu hrát s mamkou scrabble, máme k němu dobré Zweigeltrebe ![]()
Pra:,–(ko onehdá jsem četla článek, jak škodí vývoji mozku alkohol v těhotenství, zapomněla jsem ti tu hodit odkaz, ať tě trochu poškádlím
. Já bych také chtěla trávit čas procházkami
, bohužel mi to neumožňuje ani provoz rodiny, ani dítě, které se chová dost neprocházkově… ![]()
katko to mě žehlení docela baví, hlavně ty mišákovi pidi věci…když je nouze, tak taky zalovím do nevyžehlenýho, ale radši to žehlím, koukám přitom na televizi…jenom se musím odtrhnout od netu, to je největší problém:-))))))
UM má taky pozitiva - musela jsem objednat sterilizátor, termoobaly, dávkovač na UM…můžu sedět na mmb a zastírat to potřebností
![]()
Jolmo , já už nejsem těhotná
A to víno zapíjím litrama vody, to zas budu čůrat jako koroptev ![]()
Tak myslím, že už jsem tu zase beznadějně poslední, dobrou noc všem ![]()
Dobré ranko,tak noc hrozná.Nevím čím to je
Max snad usnul kolem 24hod,vůbec se mu nechtělo spinkat,zato krkavčí matka asi spala hned,jenom jsem cítila,že furt cucá.nenažranej.Snad mu něco teklo
Takže vypadám pěkně
![]()
michell ,ja jsem si dnes pospala,hlidal lubin
poslala jsem ti SZ ohledne vyletu do prahy,akorat tu jak naschval neni nic moc pocasi.nesviti slunicko