Poradna duly
Jana Čurdová
kristy ,to se vubec nemas za co omlouvat,jiny kraj,jiny mrav
my jsme se v praci vzdycky bavili nad tim,jak kazdy rika neco jineho,byli jsme tam posbirani ze vsech koutu CR.
Katko: tak to mě se u x-landra líbí moc ta letošní kolekce, ale na nový nemáme. Ale budu ho reklamovat, pořád nám prokluzuje jedno kolečko, nejdřív ale musíme koupit nějaké golfky, kteté budou mít polohovatelnou opěrku zad.
jolmo ,tos mi teda pomohla
porad se presvedcuju,ze to zvladnu s sedivakem a ted tohle
ja jsem vaha a vetsina charakteristik tohohle znameni na me sedi.jak mam dve moznosti,jsem v koncich.totalne.
ztratu nejak nepocitam,kdyby to vyslo na sportak a novou sedacku,kterou stejne musime koupit,tak bych byla max.spokojena
Aha, já to pochopila špatně - myslela jsem, že prodáš hluboký a sporťák, necháš podvozek a koupíš sporťák z letošní kolekce - jde to tak? Protože v mém pojetí by z toho sedačka asi nebyla, při těch cenách ![]()
Katko: tak ta barva je moc hezká, taky bych do ní šla, ale já na nový nemám a netuším za kolik bych ten náš prodala, když mu blbne to kolečko.
tak jsem se rozhodla,prodam ho,dojedeme s korbou a koupim si novy,aspon se muzu tesit zase na neco noveho
to bude mit lubin radost,loni jsem ho presvedcovala,ze nutne musime koupit celou trojkombinaci,at uz mame pak pokoj a ani ne po pul roce uz chci kupovat dalsi kocar
Jo, a s těma Váhama - to já nejsem a s váháním jsem na tom stejně - kupovat např. něco na sebe je vyloženě děs
a včera než jsem koupila tu koláčovou formu jsem 3× obešla všechno dokola a šla pro ni až byl zbytek osazenstva před východem - to už akutně hrozilo, že jestli se okamžitě nerozhodnu, odejdu bez ní
![]()
no ja bych prodala ten kocar komplet cely,tzn.korbu,sedacku a sportak.kdyz stal novy cca.22 000,tak bych ho snad tak za 17 000 mohla prodat ne?pouzivame ho od prosince,prekvapive
ani nevim kolik vlastne ten sportak samotny stoji a za kolik jsou sedacky.nejlepsi je maxi cosi,ze jo?jdu to omrknout,at mam predstavu
jolmo ,tak to znam velmi dobre.nekdy u neceho stojim a stojim a porad nevim a pak uz se mi chce i brecet a vetsinou to vzdam.ja musim videt jednu vec,tu vzit a jit.tak jsem si koupial svatebni saty.nasla jsem je na internetu,prisla v poledni pauze do salonu,zkusila,koupila a behem deseti minut nebylo co resit.pani dost cucela,ale ukazat mi jeste jine,tak se nevdam ![]()
letos jsou ty jane barvy krasne,uplne me boli u srdce,ze jsem rodila loni,zrovna loni byly jak naschval nic moc,jsem z toho uplne nestastna ![]()
Tak já jsem sice vodnář, ale s váháním jsem na tom stejně, než jsem se rozhodla pro kočárek, trvalo strašně dlouho. A když si někde něco vyhlídnu, tak se tak dlouho rozmýšlím, že už to pak nemají.
katko no to je za zánovní kočár snad reálná cena. A chlapi TOHLE nemohou chápat - nicméně Lubin se taky rozhodl, že bude vegetgarián žeroucí maso, o čemž před půl rokem jistě nehovořil, tak proč ty bys nemohla změnit názor na kočár
Já si to vyloženě užívám, čím ty děti budou starší, tím se jim budou pořizovat věci trvalejšího charakteru a příležitostí udělat si radost
bude ubývat
. Jo, a asi nejrozumnější je Maxi Cosi… my máme od Cyrdy jenom je a spokojenost největší, nepočítám-li teď ten Mutsy /ale i k té máme ještě MC Cabrio
/
Tak na tu větší autosedačku jsem už taky koupala a MC mají docela hezkou tu letošní kolekci, tak jsem zvědavá co vybereme, zatím nám stačí ta menší MC.
kristyn tak to je pak ta nejhorší možnost - vyprodáno
katko tak tos s těma šatama měla fakt štěstí
. Jane minulý rok s těma barvama fakt nějak ulítla, já bych si asi nevybrala vůbec, anžto jediná rozumná šedá mi připadala děsně nepraktická
. lezos je to výrazně lepší a stále se mi zdá atraktivní i leccos z 2005
kristyn až budete vybírat, dej bacha na ty potahy - nedoporučovala ybch moc čistě bavlněné - ono se to nezdá, ale používá se docela dlouho a pod nožkama se to strašně rychle šoupe, časem až prodře
- my máme Penguina a dělají jej ještě v modré, ale nevím, jak se jmenuje, ta látka je taková silnější, jakoby autopotah, myslím, že snad vydrží víc
Jo holky, co Vaše vlasy? Já si každý den vyčešu chuchalce, strašně mi padají, takže jsou doma všude a Honzik je má v ručičkách, už nevím co mám dělat, ale vypadalo mi jich opravdu hodně, už si i mamka všimla. Asi se nechám ostříhat nakrátko, třeba to pomůže, když budou vlasy lehčí.