prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
8.4.07 14:07

Holky, nic si z toho nedělejte, já vždy jedla docela zdravě, ale po porodu mám chuť na samé nezdravé věci. :oops: Uherák, sušenky, bagety (aspoň teda vícezrnné a tak)… :roll: :roll: Do těstovin místo tofu anglickou… :roll: Brzy snad bude dost ovoce a zeleniny, tak se to snad trochu změní. :oops:

A mladě teda prý vypadám. Tak nevím… 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
8.4.07 14:35

Ahojky,
od pátku jsem neměla na vás vůbec čas :oops: , byla jsem s kamarádkou na veliké procházce a včera taky, bylo to super.
Matěj má streptokoka a ještě něco co si ani nedokážu zapamatovat, je do dvouslovný první je na M a druhý na K a prý se to běžně vyskytuje na sliznicích, ale občas to udělá bordel a pak se to musí přeléčit ATB, tak jsme dostali silnější :evil: Já s Gabčou zatím bacilům odoláváme jen máme obě rýmu, snad u toho zůstanem.
O nezdravých věcech mi ani nemluvte, jakmile vidím salám nebo klobásu, tak sliním jak bernardýn.
Musím běžet, peču dort (manžel má zítra narozky) a ještě musím dojít něco dokoupit a s malou na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.4.07 14:37

ahoj

jen jsem zkoukla že tu někdo řeší hrnečky… no já to začnu zkoušet tak od 4 měsíce věku, aby už v těch 6 kdy začnem s příkrmama z nějuměl pít.. Máme magic cup Avent a Michalovi jsem do něj začla dávat vodu taky ve 4 měsících - bylo obr vedro, a abych nemusel co chvíli vytahovat venku kozu, tak jsem mu dávala vodu. Faktem je že strašně dlouho trvalo nhež pochopil co se stím děá… ze začátku jsem měla vytaženou tu membránu takže to normálně teklo… ale stejně pořádně nepil až do doby než jsem ho odstavila..l.. teprve potom se během pár dnů zázrakem naučil tahat z flašky jak o život:o)

Michal má rýmu jak trám:o((( jsem z toho smutná, jelikož jsme včera narvali pruty, dnes upletli pomlázku, a měl jít zítra s tátou… no nic z toho asi nebude:o((( a jen tiše doufám že to nepochytáme všichni ostatní… i když si myslím že jo:O(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
8.4.07 18:14

My zítzra ráno vyrážíme do Mnichova - doháním resty :roll:

A s tím hrníčkem jsem chtěla říct to samé - my začali až v 6.měsícíh, ale hrnkem, který tekl sám, až se to naučil tak za cca 3.týdny, tak jsme používali Nuka, bo Aventy ještě tehdy nebyly - teď je vyzkoušíme a buď budde zas Nuk nebo Avent. Z flašky nepil Cyrda nikdy, takže snad tos Prokim bude stejné :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
8.4.07 19:00

S hrnkem to vidím podobně, až tak kolem půl roku. Špatně nevypadají ani Tommee Tippee… Ale kolem čtyř měsíců mi přijde ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
8.4.07 19:12

Já hrníček vyzkoušela proto, že nechce pít z flaštičky. Až bude teplo, tak budeme dávat pití po lžičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
8.4.07 19:52

tak hrnicky me jeste ani nenapadly resit.

holky,ted jsem mluvila s kamoskou,co rodila 24.3. a je cela nestastna,protoze ji zacalo hnisat siti,nemuze se dovolat dr. a nema super ekamaradky,ktere si vi vzdycky rady :D :wink:
nevite nektera co by ji mohlo pomoct?ja si pamatuju,ze jste tady tehdy mluvily o nejakych sedacich koupelich,ale nevim co do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
8.4.07 20:19

Katko: ať zkusí sedací koupel z dubové kůry, v lékárně prodávají i mastičku a určitě by to šití měla pořádně větrat. Já jsem byla dost šitá a když jsem ležela u televize, tak jsem měla pod sebou Honzika jednorázovou podložku a větrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
8.4.07 21:36

kristy ,to jsem se teda pekne vydesila.pochopila jsem to,zes mela pod sebou honzika a podlozku a nedokazala jsem si predstavit,jak melas to male miminko pod sebou a vetrala :lol: :oops: to jsou ty rozdily v cestine,u nas by se reklo honzikovu podlozku :D to me pobavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
8.4.07 21:55

Ahoj , ahoj!!! Taky přeju hezký velikonoce…

Jinak na úvod oznamuji, že už vůbec nekojím… :cry: A jsem z toho tak špatná, že každej den piju víno :oops: :wink: Mňamy… Ale jenom trošku, páč sloužim noční :lol: Ale teď vážně… Po všech těch problémech s kojením a neprospíváním, hospitalizací v nemocnici a návykem na flašku (a tím odmítání prsu) to moje tělo nějak vzdalo. Snažila jsem se odstříkávat, ale bylo toho čím dál tím míň a dneska už není co odstříkávat. Možná tak 10 ml a to většinou setřesu ve sprše… Chjo, proč někomu to jde a mě ně???? Porodit přirozeně se mi nepovedlo a s kojením taky hrůza… PROČ???? Neudělam nic…

Kakání - od úterka bere Kubík duphalac a pořád se vykadí až když mu pomůžu teploměrem…Nevím co dělat. Nechci, aby si na to zvykl, ale kadit musí :roll:

Katko - ať ta Tvoje kamarádka zavolá do porodnice!!! Mě říkali, že v době šestinedělí - kdyby něco, ať volám nebo přijdu. To není legrace. Věřím, že dubová kůra je fajn, ale hnisavá rána je dost problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
8.4.07 22:03

Vyčítat si že si neporodila přirozeně je nesmysl, stejně jako kojení - holt je to následek nějaké příčiny a nejsi tím méněcenná. Navíc, ještě máš opravných pokusů 8) :lol: .

katko je vidět že jsme z Moravy, já jsme se sice nelekala, ale taky jsem to s tou podložkou nepochopila, ani jsem se nijak zvlášť nepokoušela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
8.4.07 22:10

jezis broky,to si vubec nedelej hlavu,vzdyt se vubec nic nedeje,navic mam pocit,ze deti narozene cisarem jsou nejake klidnejsi,kdyz si mohly usetrit tu strastiplnou cestu.kdybys videla mateje,jak mel chudacek sisatou hlavicku,kdyz se po dvou hodinach tlaceni konecne prodral ven.vis,jak mu to muselo byt chudackovi neprijemne?bud rada,zes to mimcovi usetrila. :)
a s kojenim si uz vubec hlavu nelam,hlavne bud v pohode a v klidu,tim budes vic platnejsi nez kojici a vystresovana :)

jolmo ,je fakt,ze na nektere ceske vyrazy jsem si musela zvyknout.napr. ze neco zacne dyl-jakoze pozdeji :D to mi prislo dost divne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
8.4.07 22:12

Katko: asi jsem to napsala nespisově, hned jsem to četla Honzovi, jestli to pochopil, předem se omlouvám.
Jo s tou porodnicí to je pravda, taky mi v Podolí řekli, že kdyby něco, tak ať přijedu nebo zavolám.
A porod, já jsem to taky neměla podle svých představ, nevydržela jsem bolest a měla epi, ale co nejdůležitější je, že mám Honzika a na porodu nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
8.4.07 22:13

ja ted teda resim podstatne zavaznejsi problem a to,jestli mam prodat svuj sedivy slalom a sportak si koupit z te letosni kolekce.libi se mi barva marine. to jsou teprve problemy :lol: asi z toho nebu moct ani spat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
8.4.07 22:15

katko já bych rozhodně prodala :wink: - jednak je z čeho vybírat a jednak je ta barva na sporťák docela náročná na ušpinění - snad by ta ztráta nebyla tak velká :P . Mě nenapadlo, že vlastně mohu udělat totéž… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí