prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
papu
9.4.07 21:03

Handah my taky nic právě neměli za hračky a když jsme měly s holkama sraz, tak chudák malá sockoval u kamarádek :D :D tak se máma polepšila…

No to očkování právě - my ještě očkování nemáme, protože furt neměl 5 kg. ale kdyby býval měl, tak už ho naočkovala naše dr. To to měl lepší. Teď se to zhoršilo. Naštěstí máme nejdřív tu ko a pak by mělo být očko, je to jinde…máte to taky, že tbc někde v nemocnici a pak očko u praktickýho??

Taky se loučím ,mrknu ještě zítra dopo.

• Citovat
  • Upravit
9130
9.4.07 21:06

Papu: taky to tak máme, očkování kontrolují na kalmetizaci a očkuje dětská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
9.4.07 21:15

ahoj holky,tak velikonoce jsou za námi. my je měli pracovní kolem baráku,ale i tak jsme si to užili. vlastně jsme celé velikonoce žili jen na zahradě. i oběd jsme si dělali v altánu na grilu a bylo to super. včera večer jsme také seděli u ohně v altánu a poprvé jsem využila chůvičky,tak jak jsem si představovala(užíváme je od začátku,ale ted venku). máme ten altán na druhé straně zahrady,proto jsme chtěli s velkým dosahem a fakt super.

dnes dostala kačenka náušničky. bylo trochu pláče a trochu krve,ale víc to asi obrečela maminka a tatínek skoro také.
bála jsem se koupání a toho čištění lihem a protáčení,ale kačenka si toho snad ani nevšimla a ted pěkně spinká.

nevím,jestli jsem to tu v týdnu psala,ale měly jsme reakci na tu hexu,měla zvýšenou teplotu.

jinak od středy se snažím naučit na čajíčky a je to děs.
myslela jsem si naivně,že jí budu dávat pytlíkové dětské čaje aby neznala sladkou chut,ale to jsem se přepočítala. tak mi kamarádka přinesla čaje od hippu od každého pár dávek,abch nemusela pokaždé kupovat celou pikslu,když máme tak rozmlsanou princeznu.
tak až u třetího druhu jsme asi uspěli. vypila najednou 40,což je paráda. ale vyzkoušíme jěště zítra,jestli to nebyla náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
9.4.07 22:17

Omlouvám se, ale nejsem schopná Vás dočíst… :wink: Zato jsem si dala dlouhatánskou horkou vanu, luxuuuus!

Tak u našich do mě mamka tak dlouho ryla ohledně mého divného životního stylu, že jsem demonstrativně sbalila malého a málem odjela s tím, že se vrátím, až mě budou respektovat. Pomohlo to, od té doby byl klid. :wink: :twisted:

Pražandy, fakt zítra nic? To je škoda, tak já si udělám jiný program, ale beee, těšila jsem se na Vás. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
9.4.07 22:18

Tak jsem si na vás pořídila klávesnici, aby se mi rychlejc psalo. Na netebooku je to na nic :lol:

Papu taky hnisáme, ale je to normální---

Sslunicko - teda ta Kačenka, to je parádnice :wink:

Jsem k.o., jdu šláfovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
9.4.07 22:34

Čauky, nemám moc náladu psát, jen čtu, ale zítra bych šla…ale i ve čtvrtek. Nebo zítra i ve čtvrtek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
9.4.07 22:35

Tak nám se velikonoce vydařily nad očekávání dobře. Ondra dneska dostal tak hrozný opar, že raději zrušil návštěvu u svých rodičů, což mě teda děeeesně mrzí :D
Alinko , nejsi sama taková cíťa, taky u očkování dětí brečím a paní doktorka mě utěšuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
9.4.07 22:37

Ahoj, Agáto!

Kruciš, teď už jsem si domluvila něco jiného, ale nezoufej. Jsi ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
9.4.07 23:49

Pra:,–(ko, tak nejsem sama :lol:

Jdu spat. Jeste jsem Vam chtela napsat, ze Michalek chodil dnes po kolede a prinesl plnou tasku dobrot. Mezi jinymi tam bylo 14 cokoladovych zajicu :! :! :! Tak mame co jist :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
10.4.07 07:33

Vy nemůžete v noci spát?Takhle pozdě.Jsem ráda,že malej usne kolem 20ho,protože jsem za celý den vyřízená.Ale noc nic moc,furt chtěl cucat.Přijde mi,že mu asi moje už tolik nestačí.V úterý se Dr zeptám na příkrm,alespoň na noc.Jde dávat příkrm namíchaný s mým mlíčkem?Nebo vodou.

Škoda,já nemůžu ani dnes ani ve čtvrtek s vámi :( :! :evil: Ale ve čtvrtek budete mít pěkné počasí,má být slunečno a 21st. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
10.4.07 07:45

Béé, ve čt lezu, ale Michell , alespoň jsi mě potěšila s tím počasím.

:?: Myslíte , že když mám na výletě/lezení apod mimíse v kočárku a vyndavám ho jen na kojení a maximálně hodinové pomazlení či ponošení v šátku, že je třeba opalovací krém? Mám nějakej bio od Lavery, ale ještě jsem ho nepatlala. Jo, mimísův fototyp je VTM (velmi tmavé mimino :lol: , až to vypadá, že jsem se někde spustila s nějakým Čunkovým oblíbencem…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
10.4.07 08:22

Ahoj,
tak já bych mohla spíš až ve čtvrtek, ale záleží na Vás, pojedeme do Prahy mašinkou.
Já Honzika mažu 50 a jednou jsem nenamazala a trošku se mi opálil a to ani nevím, že by na něj svítilo sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
10.4.07 08:34

No tak co :?: :?: Holky , jak to vůbec je :?: :?: To je domluva :wink:

Sofi je trochu zahleněná , tak nevím jestli by to zvládla , ale dejte vědět co a jak :! :?: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
10.4.07 09:10

Tak to teda necháme na jindy , vypínám PC , tak zatím pa , musím na poštu :roll:

Dala jsem fotky do galerky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.4.07 09:13

Ahoj holky!
Tak já nemůžu ani dneska ani ve čtvrtek :cry: Dneska máme plavčo a ve čtvtek mám spicha s kamarádkou.
Jinak jsem docela rozhozená. Mamka mi říkala, že Zůza je hubená a že mám nejvyšší čas s těma příkrmama a i tak bych měla přejít na UM :cry: že to je tím, že kouřím a proto mladá nepřibírá… Ve 4 měsících jsme měly 63cm a 6,1kg…A podle nějaký tabulky, co jsem stáhla od SZÚ jsme přesně na 50 percentilech :cry: Což je přesně akorát… Ale i tak jsem z toho docela rozhozená… Tak nevím, jestli na to UM nenajet :roll:

A ještě mám dotaz ohledně příkrmů. Je mi jasný, že první dny příkrmů budu dokojovat. Ale až bude Zůza papat normálně a sní celou dávku zeleninky, mám jí dávat nějakej čajík nebo vodu nebo mám pořád dokojovat, aby měla tekutiny :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí