Poradna duly
Jana Čurdová
Katko, tak to je super, že Lubin tak pomáhá, náš taťka se taky snaží, přijde z práce a hned si bere Honzika, v noci tedy spí, protože já kojím a to on nemůže.
Katko: takže jste nakonec byt sehnali, když se v sobotu stěhujete, je to tedy ve Stodůlkách?
kristy ,je to ve stodulkach,hned v baraku nad lubinovou praci,takze to ma fakt dve minutky do prace,uz se tesim,akorat do toho stehovani se mi vubec nechce.navic musim tento byt pouklizet a vymalovat,no ani na to nechci myslet ![]()
Katko: tak máš super, že bude doma brzy z práce. Honza byl včera podepsat novou pracovní smlouvu, tak uvidíme, kdy nám bude jezdit domů. Teď přijede většinou nejdřív kolem sedmé, ale spíš jezdí až po osmé a z domova vyráží v sedm ráno. Kdyby se Vám zase někdy chtělo do Kralup na výlet, tak přijeďte, rádi Vás uvidíme.
no urcite strasne radi prijedeme,pristi tyden asi budu muset maknout tady v byte,ale treba ke konci tydne?nebo pak ten dalsi?
To jsme tomu s Danem dali
8 let takhle Dan funguje, z toho 2 roky spolu a zrovna, kdy se to nejmíň hodí, se to nepovede… A navíc máme 15.4. 2 roky výročí svatby…
Nejhoší je, že mi mimčo asi nedovolej kvůli tomu císaři
Teď čekám na balíkáře, jestli dorazí a pak jedem směr lékárna…
A do toho rodí Kamba, to je snad znamení ![]()
Tak mě tak napadlo, kde je vůbec Jolma
Už se tu pár dní neukázala…
Katko , tak to budeme skoro sousedky! Jsem z Jinonic. A Lubin má teda body, že už bys mi ho nedala! ![]()
Noono, tak to je aspoň mazec!!!
Tak uvidíš, jestlipak se nám na srazu už budeš pěkně zakulacovat? Dítě je vždycky bezva, šok přejde, myslím.
Mám krém 30 od Lavery pro miminka, začnu s ním. Moje řeč, jak nemám vystavovat miminko sluníčku, když kojím venku?
Fazol Nevím ,ale bojím se, že ne
Hrozí tam roztrhnutí dělohy, jak se bude zvětšovat… No uvidím zítra po testech a kdyžtak brnknu Dr., abych věděla, na čem jsem…
Ta Kamba to má chudák docela těžký… Má už venku ručičky(nožičky) a ten zbytek nechce jít ven.. Koukáte se?
Noono: napiš odkaz na tu Kambu? Omylem jsem si to vymazala.
Možná Ti do dovolí, no uvidíš, budu držet palce a popravdě Ti trošičku zažínám to těhotenství závidět.
Katko: určitě se nějak domluvíme.
Porod Kamby:
http://www.rozhlas.cz/odhaleni/live/?…
Jinak já když se dozvěděla, že je kamarádka těhotná, taky jsem jí to trochu záviděla a nostalgicky vzpomínala… Ale teď mě to přešlo
Se furt chodím koukat na ten test, jestli se mi to třeba nezdálo…
no mila fazolko,ted si ho na chvilku jeste necham.nez ho to prejde.znam ho,nebude to mit dlouheho trvani ![]()
my budeme na hurce,to je kousek,muzem k sobe zaskakovat na decinku vinka ![]()
noono ,ja jsem se vcera zase chodila porad divat,jestli se tam nahodou ta druha neobjevila ![]()
mně ta Kamba nejde, šidím Mišáka, krmím ho u pc, teď tuna mě spí, ale neche se to načíst, asi moc zájemců…tak mi aspoň tchýně píše po ICQ,jak to vypadá…
holky, to tbc hnisá, fakt je to normál? ale předtím nic…
Papu, jsou venku nožičky a ručičky, mě to taky nejdřív nešlo, tak jsem to pořád zkoušela a nakonec se to rozjelo.
Taky nám to hnisá a mamka říkala, že já jsem ta měla až díru, jak moc mi to hnisalo.
Katko
![]()
papu Já se na ty stránky taky dostala asi až za potřetí
Musíš to zkoušet… Očkování po TBC nám aky prasklo a vyteklo z toho hooodně moc sajrajtu. Ale nic nezkazíš tím, když zavoláš Dr.