prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9130
11.4.07 10:28

Tak jsem teď četla na idnes, že je gorilátko asi mrtvé, že vyšla ven i pupuční šňůra a tu Kamba přetrhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
11.4.07 10:47

mne se to taky nacetlo az na nekolikaty pokus,akorat muj notas to moc nezvlada,po asi ctvrt hodine se vypnul,ted se mi to podarilo znovu nacist.doufam,ze nebude mrtve.to ji nemuzou nejak pomoct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
11.4.07 10:49

Krystin Teď jsem to taky četla na Novinkách :cry: :cry: :cry: To je škoda! Takovou dobu se na to čekalo :cry:

jinak jsem to nevydržela a volala na gyndu. Mluvila jsem s Dr. Tak rozhodnutí je samozřejmě na mě s Danem, ale ona sama mi to moc nedoporučuje. Muselo by se to hodně hlídat kvůli jizvě :roll: A riziko roztržení dělohy je poměrně veliký :( Tak tam budu příští týden volat, jak jsme se dohodli… No dneska toho asi moc nenaspíme :lol:
Možná se na čas odmlčím, všechno se to ve mě mlátí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
11.4.07 10:54

Noono: tak to chápu, že to bude hodně těžké rozhodování, ale určitě se rozhodnete správně, no v tvé kůži bych být nechtěla, těhoteství jo, ale to rozhodování ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
11.4.07 10:56

noono ,napsala jsem uz nekolik vet,ktere jsem vzdycky vymazala,protoze se mi zdaly dost hloupe.nevim co k tomu rict a jak te povzbudit.je to blba situace,v kazdem pripade,pokud je nejaka sance,ze by to mohlo dopadnout dobre,tak bych do toho sla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
11.4.07 10:58

Katko: já mám na to asi stejný názor, asi bych do toho taky šla, asi bych to zkonzultovala ještě s jiným gynekologem. No budeme jí držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
11.4.07 11:18

Noono 8O tak držím palce, ať to dopadne tak, jak chceš…

Já už taky testovala, měla jse nahnáno, ale dobrý.

Emmi se taky budí jak divá, to budou nějaké erupce na slunci :? zas vážně přemýšlím o jejím pokojíčku, aspoň mě nebude budit to její hemžení. Chjo.

A hele, rodí se mi v hlavě plán…kousek od nás je vesnice Dolní Břežany a u ní je keltské hradiště - Závist. To místo má skvělou atmosféru, je tam pěkná procházka… Co říkáte pikniku? Tak za 3-4 týdny by už mohlo být příjemné teploučko… :?:

A pro zajímavost, možná jste to už probíraly, nevím…bratranec je lékárník a napsal mi seznam látek, které nemají být v krémech proti sluníčku pro prcky:
Octocrylene, 4-Methylbenzylidene Camphor, Ethylhexyl Triazone nebo Butyl-Methoxy-Dibenzoylmethane (BMDBM), Terephthalidene Dicamphor Sulfonic Acid (TDS)
A naopak tam jako filtr má být buď oxid titaničitý nebo oxid zinečnatý.

Katko, zítra Anděl nevyjde :( , zapomněla jsem, že bysme měly mít plavání. Ale zatím se plavačka neozvala, tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
11.4.07 11:20

Ahojky,

Noono, takove zpravicky po ranu… 8O :D 8O :D
Moje kamaradka to mela podobne. Prvni byla holcicka (cisarem), za 2roky se ji narodila dalsi holcicka(cisarem), potom na:,–(ila antikoncepci a kdyz mela mala 5 mesicu byla zase tehotna. Byla z toho nestastna, doktori nedoporucuji v tak kratkem case treti cisar. Rozhodli se a nechali si mimco. Byla porad sledovana, lezela taky nekolikrat v nemocnici, ma zdraveho chlapecka.

Kazdopadne jakkoliv se rozhodnete, bude to Vase rozhodnuti a bude sparve. Drzim Vam palce, moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
11.4.07 11:23

Papu, dik za ty odkazy, tapani ma super hracky - porad sedim a vybiram, koupila bych jich hodne :oops: …ty do vody jsou taky super…no ja porad nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
11.4.07 11:31

Agato: tak koukám, že Honzika mažu špatným krémem a to ho mám od tety z lékárny, nedoporučil ty nějakou značku? A nevíš proč to nesmí mít tyto složky a co to způsobuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
11.4.07 11:44

Kristý, psal jenom, že to jsou chemické filtry, ty dva oxidy, o kt. jsem psala dole, jsou prý fyzické nebo fyzikální a to je správně.. on mluví v odborných termínech blbě česky, tak nevím, co přesně tím myslel :lol: A jaký máš krém? Já jsem ještě nekoukala, v čem jsou správně, a kde špatně.. A ještě psal, že má být hodně vysoký faktor, což nevím, jak psala Fazole, jestli 30 je dost vysoký..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
11.4.07 11:47

Agat já mám tenhle od firmy Laroche-posay a jmenuje se to Anthelios XL mléko a je to 50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
11.4.07 11:50

To jsem si přesně myslela, že půlka těch drahých bude stejně na prd…Ještě počkáme na Sajsu, co nám k tomu poví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
11.4.07 11:54

holky,ja vas nemit,tak se ten muj chudak nekde spali.ja totiz sama zadne kremy nepouzivam,max.olivovy olej u more a tak mi ani nedoslo,ze bych to mela resit :oops:
agato ,to s tim piknikem je super napad,ja takove akce miluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
11.4.07 13:11

Ahoj holky,

Noono , držím moc palce, ať se dobře rozhodnete! :wink:

Agato , s tím autem je mi to moc líto, když se… , tak se…, fakt :evil: :(

Leni , snad se mu rozhodnutí se školou ještě uleží v hlavě, byla by to fakt škoda, nakonec by to sám jednou poznal, až by dodělával školu po večerech… :?

Taky jsem zvědavá, co napíše Sajsa ohledně opalováků. Mám doma vzorek Sebamedu 25, je to asi dost málo, ale zas si říkám, že zatím sluníčko takovou sílu nemá a já ho otáčím, aby na něj moc nesvítilo, ale na léto budu muset pořídit něco silnějšího :wink:

Holky, řešíte nějak cumlání prstíků? Mám strach, jak ho to budu jednou odnaučovat, dudlík se vyhodí, ale co prsty? :roll: :evil: Strká si je do pusy pořád, dudlík prostě nechce :roll: , má je tam fakt narvaný pořád :evil:

A ještě jedna věc - doufám, že mě někdo uklidníte, že takový dítě nemáme jen my. Honzík je děsně náročnej - nebo taky rozmazlenej :oops: , jestli se to dá u 4měsíčního mimina tak říct.
Ráno po vyspání si vydrží hrát tak maximálně hodinu, ale spíš míň, po dalších kojeních tak 10 minut. Zbytek dne, pokud nespí v kočáru, tak chce chovat a vykládat, na hrací dece vydrží jen za předpokladu, že jsem tam s ním, mluvím na něj, ukazuju hračky, střídám po pár minutách hrací deku s kojopolštářem, přebalovákem, střídám hračky a furt mluvím. Stačí, abych se natáhla na stůl pro kafe, nedejbože odběhla na WC a kravál největší :roll: :evil: Přitom vím, že je najezenej, přebalenej, nic mu nechybí…jen chce pořád pozornost a když ji nemá, vzteká se, kope, slzy stříkají, řve, vždycky bokem skoukne, co ta hnusná matka na to říká, dělá, jakože se zakuckal a dusí se - přitom to hraje :evil: :roll::evil: :evil: :roll: …sotva k němu přijdu a začnu se mu věnovat, tak se směje. Mně aspoň vydrží ležet, teda s tím, že ho musím pořád přenášet, mluvit a ukazovat něco novýho, aby se nenudil, ale když ho odpoledne hlídá Radek, ten na to mluvení moc není, takže mu nezbývá, než ho pořád nosit a malej sedí a otráveně kouká :roll: Radek se u toho dívá na telku… :evil: jenže jsem zas ráda, že hlídá, jinak bych neměla ani čas uvařit si oběd na druhý den. Pořád jsem si myslela, že čím bude větší, víc si sám vyhraje, jenže on potřebuje společnost :roll:

Máte to někdo taky :?: Někdy ho nechávám i řvát, přece se nepose.u, doslova, že, ale zas si vyčítám, že je ještě malej a chce být se mnou, ale nechci z něj vychovávat mamánka rozmazlánka :?
Jojo, já prej byla taky taková, a vzpomínám, když mamka v největším zoufaltví (to jsem byla starší) pomstychtivě říkala, „však počkej, jednou se ti to všechno vrátí“… :lol: :lol: :oops:

Omlouvám se za tu dýlku, :oops: :oops: ale co myslíte, nerozmazlím ho , když mu na ty jeho vztekance vždycky přijdu a je po jeho? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí